Şimdi Ara

2025 c-suv tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

2025 c-suv tavsiyesi

(En Son Oy Tarihi: 28.4.2025)
Giriş

Günlük hayatta da her kafadan bir ses çıktığı için buraya yazayım dedim ama burada da tam birlik yok fikir açısından, performansı üzmeyecek, uzun yıllar sorunsuz kullanılacak ve yakıtı makul bir araç aslında baktığım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu an için sadece Tucson ve Sportage arasında bir seçim yapardım. (Tucson Elite ile Sportage Elegance Konfor paketlerini göz önüne alarak yazıyorum)

Tucson:

+ daha popüler ve bilindik

+ bagaj daha geniş - 620lt (Sportage'da hibrit histem olduğu için bagajdan yiyor - 562lt)

+ yeni makyaj gördü (Sportage yıl sonunda yenilecek, şu an almak dezavantaj olabilir)

+ güvenlik özellikleri bi'tık daha fazla (DAW, HBA, LVDA gibi donanımlar Sportage tarafında yok)

- yakıtı fazla ve hibrit sistem yok (Sportage'daki tüm motolar yarı-hibrit)

- liste fiyatı aynı donanım seviyesindeki Sportage'a göre daha pahalı (örneğin Tucson Elit ₺2.475 iken Sportage Elegance Konfor ₺2.275)

yıl sonunda Sportage makyajlı kasa geleceği için şu anda alınmak isteniyorsa liste fiyatı daha pahalı olmasına rağmen Tucson az daha mantıklı görünüyor. Acelem yok deniyorsa da makyajlı Sportage'ı beklemeye değer bence. Beklemeye değer en önemli neden ise makyajlı Sportage'da yarı-otomatik vites sistemi yerine artık tam-otomatik vites sisteminin gelmesi ihtimalinin olması.

• snoppy kullanıcısına yanıt

Teşekkürler bilgilendirme için dış görünüş olarak sportage beğenmiyorum ve dediğiniz gibi tucson daha popüler ama yakıt konusunda çok yaktığı söyleniyor Tucsonun bu düşündürücü sadece

• king in the north kullanıcısına yanıt

O cussede benzinli tum araclar cok yakar. Yani cok yakan 13 se az yakan 12 yakar. Tucson dizeli dusunulerbilir o az yakiyo bayaa

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.