Telefonun internetine bağlı olması lazım Hocam. Hotspot yaratıp bağlıyorsunuz değil mi?. Lakin ben bağlamama rağmen 2024 Ağustostan beri herhangi bir güncelleme var demiyor. Güncel diyor. Ben de merak ettim varsa yapmak isterim. |
HONDA JAZZ 1.5 E:HEV MENZİL ARTTIRICILI ELEKTRİKLİ ARAÇ-STD 10 AİRBAGLİ TEK B SEGMENTİ OTOMOBİL (130. sayfa)

-
-
Grupta bazı araçlara geldi bazılarına gelmedi henüz. Güncelleme ses sistemi ve bazı diğer şeyleri içeriyordu. İndirirken/kurarken bir aksaklık olursa fabrika ayarlarına dönmek gerekebiliyor, servisten yapılabilir ilk bakımda belki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gördüğümüz kadarı ile de sürücünün fark edebileceği pek bir değişiklikte olmadı güncelleyenlerde.
çok kafanıza takmayın yani.
hayırlı günler
-
Bu aracın acaba yeni kasası çıkacak mı? Hiç haber var mı? Araba çok güzel ama ön far tasarımı Moskovada çizilmiş galiba. Çok eski tasarım.
-
Şimdi hotspot ile denedim bağlandı ama güncelleme yok dedi. Bu arada Android Auto varken hotspot'a bağlanmadı onu kapatınca ancak bağlandı. Aslında Android Auto üzerinden internete de bağlanıyordur diye düşünüyordum öyle değilmiş.
Bu hız limiti uyarısı Avrupa'da zorunlu hale gelmiş sanırım, o yüzden Honda güncelleme ile kapatma özelliğini getirse bile her çalıştırmada bunu yapmak gerekecek.
Honda o üç bipi tek bipe indirse en azından bu kadar rahatsız etmez. O ilk bipi duyduktan sonra iki bip daha geleceğini bilmek daha çok sinir ediyor.
-
ne bir kamuflajlı resim nede bir video var.
mantık arabası bu, durup düşündüğünüzde arabanın şeklinin size ne faydası var ki?
ayrıca abartıldığı kadar da kötü bir tasarımı olduğunu düşünmüyorum.
diğer arabaların hepsi birbirine benziyor agresif farlar sağdan soldan fırlamış ledler
en basitinden o beğenmediğiniz farlarında lensli projektör led kullanıyor,
o süslü püslü b segmentlerin çoğu uyduruk reflektor lenssiz led kullanıyor bu bile bir kalite işareti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 26 Ağustos 2025; 15:8:0 > -
Aslında B segment bir bayan arabası görünümü var. Azıcık şöyle ön ışıklar yırtıcı olaydı keşke. Bu yaştan sonra bayan arabası sürüyor demesinler. Motor yakıt ekonomisi, genişlik, donanım çok iyi duruyor.
-
Ben arabalarin cinsiyeti olduguna hic inanmamisimdir.
O bayan arabasi suruyor diyecekler mi sizin fazladan yakit masrafinizi karsilayacak, veya sorunlari olan ve guzel gorunen bir araba aldiginizda olasi tamir masraflarinizi odeyecek?
Baskalarinin ne dusundugunun ne onemi var?
Bugüne kadar hep genele cirkin gelen arabalar surdum, mitsubishi colt, mitsubishi attrage.
Hepside bana iyi.hizmet etti araba bu bütçelerde ozellikle bir makine olarak degerlendirilmeli, oncelik bana verdikleri olmali disarida nasil gorundugu degil tabi benim bakis acima göre
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 26 Ağustos 2025; 15:17:26 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Japon kültürünü yansıtıyor tamamen aslında. Özellikle geleneksel görünüme/tasarıma sahip olmasını istedikleriyle ilgili bir röportaj vardı. Ben diğerlerinden ayrılan tasarımını seviyorum. Kendi ruhu var.
Yan odada arkadaşa 1 dk önce tam da bunu söylüyordum. Kendi kültürlerinin yansıması.
-
Kim ne derden geçeli çok oldu. Sırasıyla Vw tosboğa, Lada Samara, Lada Vega, Skoda Felicia, Toyota Corolla XEI, Megane 2, Fiat Punto, Chevrolet Aveo, Chevrolet Cruze, Dacia Logan, Dacia Duster kullanan biri olarak herşeyi kullanırım. Duruma ve nakite bakar.
-
E o zaman honda bayisi yolu gorundu size :) hayirli olsun simdiden
Şu an 2019 Duster 1.3 tce var manuel. En fazla 1.050.000 yapar gibi. Sıfır 1.694.000'e Jazz almak şimdilik hayal. Mısırdaki dayımdan miras kalması lazım :)
-
Anladim, ben araba alma arefesinde model inceliyorsunuz diye dusunmustum, rast gelsin gonlunuzce olsun.
Etrafımda araba alacaklar oluyor. Onlara tavsiye ediyorum.
-
-
1650ye verelim dedi bayi . Sizce nasıl fiyat . Veya yakın zamanda hiç fiyat duydunuz mu
bence çok iyi fiyat.
-
Fiyatlar oynamaz, bu verilen iyi. O da daha yeni liste fiyatı zamlandığı içindir. Ay başında liste fiyatından verirler, birkaç günü var zaten.
Cross içinse çok iyi fiyat derim (kendi adıma)
Bana sadece MTV kadar indirim yapıldı İzmir'de 10 gün önce. Araya tanıdık koyunca o gün işler mesai sonuna yetişti. Küçük şehirlerde resmi işler daha hızlı yürüyor.
Kazasız belasız sürüşler olsun.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X