Şimdi Ara

2024 F/P Otel Fırsatları (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.822
Cevap
574
Favori
1.032.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ben de bulamadım fiyat bilgisi o tarihlere

• crsytal tat beachme kaya belekmı benzer fıyatlar 2 cocuk var ne dersınız acaba teskkurler sımdıden

• premiumbeyin kullanıcısına yanıt
    444 ile başlayan satış kısmındaki müşteri ilişkileri uzmanı ilgisiz sadece bir kalıp dahilinde olmaz cevabı dışında başka bir şey söylemiyor 😁. Otelin kendisi ise biz daha satışa başlamadık call center ile görüşün diyor akra grubun da baruttan ayrıldıktan sonra kafalar biraz karışık gibi🤔

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • senayakbas kullanıcısına yanıt
    Hocam ısıtmalı havuz olan otellerin not kısmında Kasım(Ekim)-Nisan arasında kullanılmaktadır yazıyor birkaç otelde denk geldim.Sanirim bayram Nisan ortası gibi bu durumda havuz kullanım dışı mi olacak otellerden teyit alın bence.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rooney026 kullanıcısına yanıt
    Kendi sitesinden bakın hocam 2 çocuk 2 yetişkin 15-20 Haziran(5 gece) yaklaşık 2000€

• Ftrhüseyin kullanıcısına yanıt
    Normal şartlarda mayıs ekim arası sezon sayılıyor hocam, nisanda açık olur yani.

• titanic fiyat çok iyi ama euro endeksli olduğu için peşin ödeme yapılmış gibi olacak

• titanic belek yorumları çok kötü. google yorumlarda herkes araplardan şikayetçi. saçma sapan hareketleri varmış, havuzda da hergün bebek kakası topluyolarmış. 

• ıc hotel santai family deneyimi olan var mı aramızda arkadaşlar.

Ben gitmiştim 2018 olmalı. Çocuk küçüktü ve o dönemde çocuk aquasi en güzel otellerden biri idi,eğlendi çocuk gerçekten. Ana havuz Ağustos ayında termal havuz gibiydi, şezlong bulamadığımız yoğunlukta idi havuz etrafında. Deniz belek denizi bize hitap etmez hiçbir zaman. Yemekleri çok iyi idi. Odalar ve genel alanlar özel bir intiba bırakmamıştı. O dönemlerde en f/p tesislerden idi ic santai son yıllarda istediği paraları aklım almıyor. Fiyat segmentinde tavsiye etmem açıkçası.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rhaegar_Targaryen kullanıcısına yanıt
    Bu şekilde değil hocam
    Her otelin yaz sezonu farklı tarihlere başlıyor.
    Kimi otel 1 Nisanı kimi otel 15 Nisanı kimi otel 1 Mayısı yaz sezonu başlangıcı sayıyor.
    Geçtiğimiz yıl Nirvana Dolce Vita’yı aramıştım, Nisan’da bir düşüncemiz olmuştu, yaz sezonu başlayıp başlamayacağı alınacak yönetim kararına bağlı olacak, hangi alanların açık olacağı da bu sebeple henüz net değil denmişti. Yaz sezonu 1 Mayista başlıyor ama bu yönetimin alacağı karara bağlı açık olacak alanlar cevabı gelmişti (Aquapark, kısıtlı snack kullanımı gibi durumlar vardı. Ki bu cümle bile benim gözümde Nirvana’ları Voyage’ın alt kalitesine koyan bir durum olmustu, küçük hesaplar, ince kısıtlamalar.
    Voyage’larda ise bu durum böyle değil, hava nasıl olursa olsun belirtilen tarihlerde tüm alanlarda eksiksiz açılıyor.

Bu sebeple özellikle sezon dışı konaklamalarda otel kalitesi avantaj ve dezavantaj anlamında daha belirgin şekilde yansıyor. Alt bilgide gözüken yaz kış sezonundan bağımsız çoğu otel müşteri sayısı vb kısıtlamalara göre uygulamaları ve açık alanları değişik bir şekilde uygulayabiliyor.

• alikkkk A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam bilgiler için.

Hocam ben tam hatırlamamakta beraber ısıtmalı havuzu sorduğumda ortam sıcaklığı belirli bir derecenin altına indiğinde açıyoruz gibiydi

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt

böyle diyolarsa uzak durmak lazım.

• kendi resmi sitesinden baktım ama yorumları ve inceleme videolarını izleyince direkt eledim bu oteli

2024 F/P Otel Fırsatları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • c.selcuk kullanıcısına yanıt

valla hocam bana kalsa şimdiden gloria verde alacağım da..

hanım bir akra buluyor bir titanik buluyor onu ikna edemedim birturlu 2024 F/P Otel Fırsatları 

• Crystal family, admiral ve deluxe aynı fiyat civarı
    Tat beach bir mitkar daha ucuz
    Prestige bir miktar daha pahalı
    Bu listede öne çıkan ya da elenecek var mı? Bu sene giden var mı?

• 2 cocuk olunca , cocuklardan biri de 12 yaşından büyük olunca herşey dahil otel işi bize yalan oldu artık

• halil759 H kullanıcısına yanıt
    Hocam 4 gece nasıl alabildiniz? Minimum 5 gece konaklama uyarısı veriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.