< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
2024 F/P Otel Fırsatları (545. sayfa)

-
-
Bence 40k bandında maceraya girmeden norm oriental en iyi tercih olur.
İstediğiniz tarihlerde 37800.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hangi otel acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Su maksimum kartı iptal ettirmememenin tek sebebi tatil diyebilirim
Norm oriental
The Norm Oriental
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhabalar. Ağustos 13-17 arası euphoria palm beach otel de konaklamayı planlıyoruz. Toplam 6 oda ve 2 yetişkin için 32 bin fiyat ödeyeceğiz. Benzer fiyata daha kaliteli otel önerileri varsa öğrenmek isterim
bu otele giderseniz değerlendirmenizi merak ediyorum. benimde gözüme çarpan bir oteldi
-
Otel çok güzel olduğu için demiyorum ama 32k bandında Ağustos'un ortası için bu ayarda başka bir otel bulmanız çok zor.Beklentinizi minimum düzeyde tutarsanız bu paraya gayet memnun kalırsınız.
Buna alternatif olabilecek oteller 40-45k bandında şu anda.
Arcanus Hotels Sorgun nasıldır hocam bilginiz var mı?
-
Evet hocam daha önceden gitmiştim.Giriş seviyesi bir otel olmasına rağmen çok ilgili bir işletmesi var,müşteri memnuniyeti gayet yüksek.
Düşük ücret skalasında kesinlikle tercih edilebilir.Sıkıntıları her barda her içki yok,öğlen snack büfesi biraz kısıtlı.
Voyage Sorgun'un yanında bulunuyor,denizi çok güzel değil.Yiyecek lezzeti gayet başarılı.Premium alkol alacaksanız lobby bardan almanız gerekiyor,lobby barın çok güzel bir terası var.
Yani kısacası büyük beklentilerle gidilmeyecekse kesinlikle tercih edilebilecek bir otel.
Teşekkürler hocam, şu an uygun bir fiyat yakaladım o zaman değerlendirilebilir.
-
Kesinlikle hocam biz giriş seviyesi oteller için %92 müşteri memnuniyetini pek bulamıyoruz.
Akra kemer kış sezonu için 12 yaş altı 2 çocuk ile double oda 38 bin tek çocuk ile 28 bin çıkıyor otelle görüştüm. Tek oda yeter gibi kabul etmediler. Bakacakların bilgisi olsun. Ağustos 19-24 5 gece veya 4 gece fp
Otel bakıyorum. Önceliğim iki çocuk ücretsiz olması ve çocukların eğleneceği aqua vs olması. Alkol yok. Önceden çok premium otelde kalmama rağmen beklentim olmadan gideceğim. 60-70k vermek istemiyorum. Tavsiyeler alınır. İyi tatiller herkese.
Hocam geçen hafta paylaşmıştım,eğer tarihleriniz biraz esnekse 24 Ağustos girişli Cornelia Diamond 2 çocuklu aileler için bu segmente göre resmen bedava.Linki tekrar paylaşıyorum.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159139616
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdfb_1907 -- 22 Temmuz 2024; 11:59:25 >
O mesajınızı gördüm de hocam tarihim hiç esneyemiyor. Yoksa yapılır bir delilik corneliada kaldım. Saçma sapan crystal fiyatına kaçırılmaz ama esneyemiyorum. O sıra regnum calista sueno cornelia susesi hep kalite. Uymuyor maalesef.
Ets de 25-30 2 yetişkin+1 çocuk (4 yaş ) için 105 fiyat çıkıyor doğru mu ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dentisttry -- 22 Temmuz 2024; 12:32:44 >
Yorumunuz için teşekkür ederim. Konaklama sonrası deneyimlerimi paylaşırım.
Yok hocam yanlış.
ETS'de 25-30 Ağustos 2+1 kişi 81k cıkıyor Setur'da ise indirimli 77k çıkıyor.
Standart her şey dahi oteller çok fazla seçenek sunuyor ama pek azından faydalanabiliyoruz o yüzden Barut Goia gibi kompakt ama kaliteli oteller benim de daha çok aklıma yatmaya başladı.
Benim birkaç sorum olacak size yeni döndüğünüz için. Tüm barlar konsepte dahil mi? Otelin uygulamasında Sunset Lounge diye bir bar mevcut aperatif menüsü gayet iyi görünüyor ama UHD'ye dahil mi anlaşılmıyor. Bir de dondurmalar nasıldı kalite olarak, çocuk saat başı dondurma yemek istiyor otel tatillerinde, söz geçirmek zor malum o yüzden soruyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X