Şimdi Ara

2024 F/P Otel Fırsatları (544. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.822
Cevap
582
Favori
1.029.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 542543544545546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arcanus Hotels Sorgun nasıldır arkadaşlar?

• Bu arada garip bir şekilde şuanda hava bodrumdan daha serin geldi bana. 1 haftadır bodrumdaydım, kesinlikle antalyadan sıcaktı. Dün gece dışarıda oturabiliyorduk ama bodrumda oturmak imkansıza yakındı.

Sıcak ama hava rüzgarlı şuanda sidede.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ultraslanonur kullanıcısına yanıt

Sezonda Anda Barut çok yüksek fiyattaydı, biraz daha iyi fiyattan gelseydi deneyimleme şansı bulabilirdim. Ama seneye aynı fiyatlarda olacaklarını sanmıyorum, voyage sorgun daha uygun olacaktır benim tahminime göre, keza didim için sezon daha kısa ve fiyatlar o bölgede daha yüksek oluyor, ayrıca yeni otel.

Voyage Sorgun benim en iyi hizmet aldığım otel açık ara. Harika bi ekip var, isteklerinizi yapmak için can atıyorlar resmen. Kimisi yüzüme gülmesinler önemli değil ben güzel yemek yiyip iyi alkol içeyim, imkanları çok olsun vs de diyebilir. Ben tatildeyken sorunsuz huzurlu geçsin varsın yemekler bir tık düşük olsun diyenlerdenim.

• cool_boy10 C kullanıcısına yanıt
    Crystal Water world eğer 2. Çoçuğun yaşı küçük ise tek çoçuk gibi işlem yapıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TLamir kullanıcısına yanıt
    Ekim kasım gibi Barut Goia için buradan @senayakbas ın otel hakkında yaptığı paylaşımın ardından otelin kendi müşteri hizmetlerinden %25 ni 9 taksit yaptırıp geri kalanınıda tatile 20 gün kala (haziran ayında)6 takside böldürerek aldık.
    Hatta ben ets de de 42k olan fiyattan aldım(iki çocuk olduğu için) daha sonra ets de fiyat 38k ya düşünce oteli aradım hiç zorluk çıkarmadan 38k üzerinden yeni bir ödeme planı düzenlediler.
    O dönem ets garantiyle çalışıyordu bende de kart yoktu otelin kendisi kullandığım kartı sorun etmedi.

• Şu an ağustos 4 gece (2+2 çocuk) 50K gözüküyor. 2 çocukla 40K limitle iyi bir otel bulamadım.

• üçboyutsuz kullanıcısına yanıt
    ben 2 yıl önce, datça dalya resort gitmiştim anlaşmalı plajı vardı. Yemekler fiyatına göre baya iyiydi kırmızı et vs çıkıyordu. Datçaya gezi amaçlı gitmiştim otelden pek bir beklentim yoktu 2 gün tekne turu yaptım zaten. Koyları efsane.

Datçadan sonra marmaris bay resort geçtim. +16 otel plajı ve yemekler baya iyiydi. Ormanın içinde dağlık alana kurulmuş bir otel odalara gidileceği zaten merdiven inip çıkıyorsun tek dezavantajı bu ama odaların manzaraları güzel.

Kısaca marmaris bay resort oteli öneririm tabi çocuk yoksa :)

• Sar1Lac1 kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkür ederim 18 aylık çocuk var malesef uymaz gibi :)

• sudkaldo kullanıcısına yanıt
    Ağustos un kaçına bakıyorsunuz?

• firatbjk kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,
    Asistan hizmeti konusu Anda’da nasıl işliyor bu yıl, veya nasıl bir personel kadrosu oluşturdular bilemiyorum.
    2022de Voyage Sorgun’da konaklamış biri olarak ve 2023 Voyage Belek’te iyi personel denk geldiği kadar bize acemi, nasıl konuşulacağını yeterince bilmeyen asistanlar da denk geldi, pek çok konuda çok başarılı olsa da, bu konuda Torba’yı bilmediğimden yorum yapamam ama Voyage için de ben kusursuz diyemem, çok iyi diyebilirim. Gözüm kapalı tercih ederim, bu da ayrı tabi. Çok güzel tekrar tercih edilecek, yılların güveninin oturmuş düzeninin en büyük tercih sebebi olduğuna ben de katılıyorum, ancak herhangi bi alanda da vaoov denilecek bir üst düzey değerlendirmesi yapamam.
    Basit bir örnek, ben alkol kullanmıyorum, örneğin gün içinde yalnızca soda milkshake vb. içiyorum her 2 Voyage’da Fo marka çilekli şurubu sütle blenderdan geçiriyor Milkshake olarak sunuyor. Alkol konusunda kuvvetliler ve Collection konseptindeki Barut’lar alkol konusunda da Voyage düzeyindeler. Voyage Belek plastik bardakta servis yapıyor, Sorgun cam şişede, bu konsept değişikliğini beklemem mesela, ana restoran yemekleri de tamamen ortalama düzeyde, Sorgun’da 5 gecenin üç gecesinde ana restoranda kırmızı et olarak sadece köfte çıkmıştı. Belek’te ana restoranda farklı olarak her gün fiks antrikot oluyordu. Ama menüde ne varsa oydu, şu an pek çok iyi otelde et büfesi var içinden istediğini seçerek pişirtebiliyorsun, Voyage’da bu yok. Lara Barutun ana restoranı Voyage Belek’e de Sorgun’a da açık ara fark atar.
    Akra Kemer’de ve videolarda izlediğim kadarıyla da Liu Resort’ta Monin şurup kullanılıyor mesela, küçük detaylar ama kaliteye dair belirgin farklar.
    Yemekler iyi olsun yüzüme gülmeseler de olur yorumunu bir Barut oteli değerlendirmesinde geçerli sayamayacağım.
    Lara Barut (2020) konaklamamızda personel kalitesinin Voyage’daki ortalamanın üstünde olduğunu söyleyebilirim. Voyage’ın önde olacağı yerler Sorgun özelinde Buzuki ve pastane olabilir, ilk yıl olduğu için Anda’da deneyimsiz personeller var olabilir, eğer iyi Barut otellerinden personel eğitime dahil edilmiş ve kaydırılmışsa yüze gülümsemeyen bir personel Barut otellerinde geçerli bir tabir olmayacaktır diye düşünüyorum, umarım Anda da böyledir çünkü bunu hak edecek kadar üst düzey bir tesis ve bu tesisi finansal olarak destekleyebilecek bir markadan bahsediyoruz.
    Ayrıca Ersin Tekinin Anda videosunda gördüğüm kadarıyla ve doğru hatırladıysam şefleri Voyage Torbanın 2 ana restoran şefi Anda Baruta transfer olmuş.
    Peyzaj konusunda tatil köyü havası vermiyor, benim gözlemlediğim tek eksik bu olabilir, açık kapalı ısıtmalı havuzların çeşitliliği, aquaparkı ve genel sunumlar itibariyle şu anda daha butik ve özenli bir sunum içinde ilerleyen,Voyage Sorgunun bence üstüne çıkabilecek düzeyde bir tesis, personel ve hizmet kalitesini Lara Barut seviyesine getirebilirlerse bence Ege bölgesinde Akdeniz’e inmeyi gerektirmeyecek güçlü bir aday olacak.
    Gidecek forum üyelerimizin yorumlarını merakla bekliyorum.
    Ben de uygun tarihleri uygun fiyata denk getiremediğim için bu yıl kısmet olmadı maalesef.

*Önemli olduğunu düşündüğüm diğer bir artısı ise Barut otellerinde a la cartelarin sınırsız olarak ücretsiz olması, Voyage a la cartelarda ücretli konsepte geçerek bence bu konuyu sevimsizleştirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senayakbas -- 21 Temmuz 2024; 17:2:22 >

• 1-6 haziran 2025 anda barut 64bin fiyat çıkıyor hotels.com üzerinde rez yapilabilir mi şimdi?

• he11boy H kullanıcısına yanıt

Kendi sitesinde de çıkıyor hocam anda oda seçeneği en yüksek olan

• rock002rock R kullanıcısına yanıt
    Şuan oteldeyiz. Biz çok memnun kaldık. Beklentiye göre memnuniyet değişebilir. Sormak istediğiniz birşey olursa cevaplayabilirim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Areles A kullanıcısına yanıt

Merhabalar hocam ben 2 gündür bu otele bakıyorum ama bir yorum da var kötü yorum da var genel kanı yoğun zamanlarda personelin servise yetişememesi ve müşterinin kendi kaderiyle baş başa kalması.

Şu an kalabalık durumu nasıl?

Gerçekten personelin servise yetişememe durumu ya da temizlik durumu? Kısaca bilgi verebilirseniz memnun olurum

• Fatihcan85 F kullanıcısına yanıt

04-08 Ağustos 2024

Düzeltme: Sadece oda kahvaltıymış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sudkaldo -- 21 Temmuz 2024; 19:45:13 >
  • Merhabalar , girişte Ets yetkilisinin belirttiğine göre otel tamamen dolu. Bende ets den baktığımda dolu görünüyordu otel tamamen. Ona rağmen denizde, aqua parkta , havuz kenarında hiç şezlong problemi olmuyor. O yüzden çok keyifli bir tatil geçiriyoruz, koşuşturma , şezlong kapmaca olmadan 😁 Personel çok ilgili her istediğimiz kibarca yerine getiriliyor. Yoğunluk, sabah ve akşam yemeklerinde biraz hissediliyor ama hiç masa aramadık. Anında temizlenip servis açılıyor . Temizlikle ilgili hiç bir sıkıntı görmedim şuan için, oda , tabak vs. Bende yorumları okumuş çok tedirgin olmuştum. Denizi muhteşem. Çocuk varsa aquparkta çok güzel. Yemekler lezzetli. Ben bir tek pastahanesini yetersiz buldum. Bizim için tam bir fiyat performans oteli oldu. 2 yetişkin artı 2 çocuk. Bahsettiğiniz problemlerin hiçbirini yaşamadık kısacası. Bizde son anda alıp geldik bu oteli. Buradaki arkadaşlardan öğrendiğim bir otel oldu . Çok teşekkür ediyorum kendilerine 🙏

• Areles A kullanıcısına yanıt

Detaylı bilgilendirmeniz için teşekkür ederim memnun kalmanıza sevindim. Fakat ilginç bir şekilde 4 gece fiyatı 27-31 Temmuz sonunda 2.000 tl zamlanmış. Toplam 37.800 tl. Maximum kartımda yok. Neyse bakacağız artık bir çaresine. Tekrar teşekkürler. İyi tatiller.

• Rica ediyorum. Evet biz alana kadar da bir miktar zamlanmıştı. 5 gece kara tarafı oda 45.990 dı. Kara tarafı kalmamış 48.920 deniz tarafı var dediler. Onu da alana kadar deniz tarafı 50200 oldu. Maksimum bizde de yoktu. Ets ile görüşüp maximum fiyatına 6 taksitle aldım . Sizde görüşün yardımcı oluyorlar.

• senayakbas kullanıcısına yanıt

Merhaba bi yanlış anlaşılma oldu sanırım ben anda'ya gitmediğim için kıyaslama yapmadım. Hatta Barut otellerinde de konaklamam olmadı, yalnızca akra kemerde bu sene konaklama gerçekleştirdim, tabi o da voyage ile mukayese edebileceğim bir otel değildi.

Bir önceki mesajda ana restaurant özelinde konuştuğumuz için Voyage'da alınan hizmetin iyiliği ana restauranttaki eksiklikleri önemsiz hale getiriyor demek istedim, yani benim için iyi hizmet her zaman daha önemlidir. Kimisine göre daha iyi yemek ve alkol olan oteller tercih sebebi olabilir buna saygı duyarım.

Voyage için kusursuzluk vs ayrı bi konu, ben hiçbir otel için diyemem çünkü her otele gidebilecek değiliz. Ben gittiğim oteller arasında en iyi hizmeti sorgun'da gördüm ve değerlendirmelerim de hep bu yönde olacak. Hepimiz için geçerli olan F/P olayı tabi yadsınamaz bir gerçek, ne kadar otel tecrübesi olursa bu değerlendirmeyi daha rahat yapabiliyorsun. Anda ile ciddi fiyat farkı vardı Voyage Sorgun'un (Aynı anda satışa çıkmamaları da buna etken tabi), birebir aynı fiyat skalasında olmadığından sadece otel imkanları yönünden değerlendirme yapmak çok da adaletli olmaz. Değerlendirmede ne kadar farka kadar Anda tercih edilir, ne kadar fark açılırsa Voyage düşünülür denebilir belki.

Son olarak ücretsiz A la Carte güzeldi elbet ama şimdi de az bi farkla gidiyor olmak da kötü sayılmaz. 3 gece gitsen 50-60 euro verirsin 2 kişi, alırken oteli 2 bin fazlaya aldım dersin artık. Diğer türlü de yok yer yoktu, rezervasyonlar kapandı falan bi dünya sorun oluyor :)

• 
Sayfa: önceki 542543544545546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.