Şimdi Ara

2024 F/P Otel Fırsatları (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ugurugr , ugurugr Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.825
Cevap
554
Favori
1.045.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Voyage Belek ve sorgun fiyatları açıklanmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Speedy95 S kullanıcısına yanıt
    Hepimizin beklediği mesajdı :)
    Sağolun hocam
    Torba’yı neden açıklamadılar acaba..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senayakbas -- 3 Ekim 2023; 13:57:56 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Voyage Belek fiyatlari Cullinan'i gecmis. Maxx Royali dusunemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Voyage otellerde Voyage card geçiyordu bir ara %5 indirim yapıyordu.Hala geçerli olup olmadığını bilen var mı acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • erdfb_1907 kullanıcısına yanıt
    Her yıl geçerli hocam. Yalnız her yıl yüzde otuzla açardı yüzde yirmisekiz yapmışlar indirim oranını

• senayakbas kullanıcısına yanıt
    Evet haklısınız bende dikkat ettim.Özellikle Voyage Torba'yı bekliyorum ama bir tek o açıklamamış.Ama Voyage Sorgun muadillerine göre fena gelmedi özellikle Eylül sonu.

• erdfb_1907 kullanıcısına yanıt
    Eylül 2.haftası 51 fena değil gibi

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt
    Belki hatırlayanlar vardır geçen sene Voyage Bodrum'u almıştık 2 kişi 19 k'ya.10-15 gün sonra bizi arayıp otelin bu sene açılmayacağını,aynı tarihlerde ücret farkı ödemeden diğer Voyage'lardan istediğimiz birinden faydalanacağımızı söylediler.Biz de Torba'yı tercih etmiştik.Büyük bir şans olmuştu.

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt

sizce temmuz ortası gloria verde mi eylül 2.haftası bu otel mi?

• premiumbeyin kullanıcısına yanıt
    Bende onu düşünüyordum hocam 😅 gloria olur bence

• Shafter kullanıcısına yanıt
    Hocam laf söylüyoruz da biz ETS’den 6 taksit alıyoruz siz aynı fiyatı 1 yıl sonra ödemeye başlayıp fiyat aşırı ucuz diyorsunuz 😂

• Torba indirimsiz fiyatı girdi. Belek’i geçmiş fiyatı..

• Arkadaşlar bugün itibariyle düşündüklerimden sizce hangisi daha mantıklı? Amaç f/p
    Plaj, yemek kalitesi, alkol ve miniclub acilarindan düşünürseniz f/p sıralamanız ne olurdu?

2 yetişkin 1 çocuk 5 gece Eylül ilk haftası icin;

Gloria Golf 62k
    Voyage Sorgun 61k
    Nirvana ME 60k

• GrizzlyBear kullanıcısına yanıt
    Gloria’ya henüz gitmemiş, Sorguna gitmiş ve Nirvana’yı da az çok tahmin ederek ben sanırım Gloria’yı tercih ederdim.
    Plaj olarak siz berrak deniz istiyorsanız Nirvana hoşunuza gider, Gloria Belek’te denizi biraz bulanıktır Kemere göre ama çocuk kumla oynarsa kum için Gloria uygun, Voyage Sorgun’da kum alanı var çok geniş değil ama denizinin çocuklara uygun olduğunu düşünmüyorum.
    Gloria’nın tesisindeki yenilenme de konuşuluyordu bu yıl, güzel olabilir.
    Bu arada çocuklar küçük mü büyük mü bilmiyorum hocam;
    Gloriada denize gidip gelirken geçeceğiniz köprüyü göz önünde bulundurmakta fayda var, sizin için rahat olur mu kolay olur mu değerlendirebilirsiniz

2024 F/P Otel Fırsatları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senayakbas -- 3 Ekim 2023; 15:4:26 >

• Shafter kullanıcısına yanıt

Hocam Serenity ile Verde arasındaki fiyat farkı Serenity açısından değer mi sizce?

• GrizzlyBear kullanıcısına yanıt
    Nirvana me %25 ön ödeme ve tatile 1 ay kala kalanı ödeme yapmayacaksanız diğer otellerle kıyaslamayınız bile hocam gloria ve voyage kısmında giden arkadaşlar yönlendirir yine

• senayakbas kullanıcısına yanıt
    Aslında nirvana me ye ilk kez bu yıl gittim ve çok memnun kaldığım için direkt 2024 e rezervasyon yapmıştım, iptal etsem mi diye düşünüyorum şuan. gloria golf a 5 yıl kadar önce gittim çok tahmin edemiyorum güncel durumunu ama orasi da serenity ile yanyana ortak alanlari vardi o zamanlar ve güzel gecmisti.. voyage tecrübem yok fakat side tarafi belek ve kemer e göre hizmette genelde eksik oluyor diye düşünüyorum, ama tabii voyage sonuçta.

Kamuoyuna sunuyorum bakalım çoğunluğa göre yapacağım tercihi güveniyorum forumdaşlarıma :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GrizzlyBear -- 3 Ekim 2023; 15:2:59 >
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.