Şimdi Ara

2024 F/P Otel Fırsatları (151. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.825
Cevap
554
Favori
1.045.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler dostum bende aynı tarihe yaptırdım fakat 600 TL ekstra indirim yaptılar sadece , Nisan ortası delphin botanic aldıydım onu iptal edip buraya gideceğim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kaptan _27 K kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam,hayırlı olsun size de iyi tatiller şimdiden.

• erdfb_1907 kullanıcısına yanıt
    Evet o tarih de güzel ama bizim diğer tatile çok yakın. Bir yaz başı bir yaz sonu iyi oldu tarihler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    İptal sigortasını hediye ettiler mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kepirlikerem K kullanıcısına yanıt
    Yok hocam hiç sormak aklıma gelmedi açıkçası :)

• Sueno beach için belirtilen tarihler mükemmel bir fırsat. daha once 3 kere gittim. Otel biraz eski yenilemesi gerekiyor ama imkanları güzel. Yeşillikler içinde keyifli ortam sunuyor. Konserler de bonus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @erdfb_1907 kapalı havuzunda veya açık havuzunda ısıtma var mı acaba mayıs ayında serin olur sanırım antalya, Antalyaya yaz biraz geç geliyor.

• ANLOVE kullanıcısına yanıt

Daha once giden birisi olarak ben cevaplamaya çalışayım. Isıtmalı açık havuz yok. Kapalı havuzlarda ısıtma var mi hiç dikkat etmedim. Haziran ve öncesi havuzlar genelde soğuk oluyor.

• atesoku kullanıcısına yanıt

teşekkürler bilgi için hocam bende yapacağım rez.

Son sorum kapalı havuz soğuk oluyor mu deneyimlediniz mi acaba ilgili tarihlerde veya yakın tarihlerde

Kapalı havuza ağustosta merak edip bakmıştım. Oda sıcaklığındaydi, isitma yoktu. Diğer tarihlerde ısıtma yapiyorlar mi emin değilim. Acikacasi biz havuza nadir girdiğimiz için isitma olayina dikkat etmedim. Bir de ekim ortasından sonra futbol turnuvaları oluyor. Kesinlikle bu tarihlere almayın.

• 26mayıs olan tarihte sueno tam f/p ancak ısıtmalı havuz olmamasından dolayı alamayacağım çünkü geçen sene Antalya da 10 hazirana kadar hep şiddetli yağmur yağdı

Maalesef ısıtma yok diye biliyorum.Ama deniz suyu sıcaklığı 22-23 derece oluyor.Çok üsütmüyor.Tabi hava biraz şans meselesi.Konser akşamları yagmur yağmazsa çok sorun olmaz benim için.

Hocam sizin müşteri temsilcisi denk gelmiyor diğerleri de pek indirime yanaşmıyor :) bakalım yarın deneyeceğim tekrar. Sueno Deluxe alacağım ama 50.000 tl altında kalıyor diye hiç ama hiç indirim yapılmıyor. 30.000/1.500 ve 25.000/1.000 indirimleri uygulanmıyor. Kendileri de en ufak indirime yanaşmıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdsavas -- 4 Kasım 2023; 17:22:18 >
  • erdsavas kullanıcısına yanıt
    Hocam isterseniz bağlanıp Remzi Bey'e aktarır mısınız diye rica edin.Ya da telefon bırakın size geri dönüş yapacaktır.

• atesoku kullanıcısına yanıt
    Hocam genel olarak yeme içme kalitesi nasıldı. Biraz detay verirmisiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atesoku

Daha once giden birisi olarak ben cevaplamaya çalışayım. Isıtmalı açık havuz yok. Kapalı havuzlarda ısıtma var mi hiç dikkat etmedim. Haziran ve öncesi havuzlar genelde soğuk oluyor.

Hocam otelin durumu nedir valla ciddi fırsat gördüğüm için direk aldım henüz araştıramadım biraz bilgi verebilirmisiniz
    Özellikle yemekler ve alkol kalitesi biralar şişe mi mesela
    Birde oda standart aldım ama göl evleri de varmış yükseltmeye değer mi sizce 2 bin fark vardı

Uçak ekleyince yine aynı fiyatmı benmi yanlış baktım

• burock2010 B kullanıcısına yanıt
    Yok hocam yanlış sanırım uçak ekledim baktım 22k yerine 26.5k oldu.

Bende sıfır verdi bir saha bakayım

• burock2010 B kullanıcısına yanıt
    2024 F/P Otel Fırsatları

• 
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.