Şimdi Ara

2024 F/P Otel Fırsatları (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.811
Cevap
608
Favori
1.015.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kendi sitesinde yüksek fiyatları görünce yazmıştım ets den bakmadan hata oldu. Kendi sitesinde %10, ETS’de %30 indirimli baz fiyattan. Demin hesapladım bu şekilde çıktı.
    Mart ortası bana mantıklı geliyor hocam sezonda kaliteli otele gitmek çok zor maalesef. Isıtmalı havuzu da var belek otelin 2 adet, gayet güzel bir tatil olabilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • erdsavas kullanıcısına yanıt

Kasım kafamı karıştırdı ya, bana da Mart mantıklı gelmişti. Şöyle bir grafik var hafa sıcaklıkları açısından, bir de yazın zaten tatile gideriz illaki bir yere. Arada mı gitsek bilemedim. Çok kararsızım:)

2024 F/P Otel Fırsatları
  • Zerathull kullanıcısına yanıt
    Mart egede buzz gibidir hava akdenizde yağmurlu serin

• hendrickk H kullanıcısına yanıt

Kasım başı nasıldır hocam?

Daha mantıklı olur Antalya için mart aynına göre daha ılık ve denize girilir olur

Sıcaklık beklentisi olmayan farklı konsept bir tatil bu. Geçen kış şubat ayında Lara Barut’a giden bir arkadaş vardı forumda çok güzel yorumlar yazmıştı. Hava sıcaklığı şans bu tarihlerde tabi. Şubat yorumu aşağıdaki linkte

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/154960191

• hendrickk H kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Kasım başını alıyorum o halde.

Ya hocam sıcaklık beklentisinden öte, hava açık olsa yeter bana yoksa bunalırım.

6 Kasım itibarı ile alınabilir hocam o zaman. Güzel tatiller dilerim, değerli yorumlarınızı bekliyor olacağız 😊

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdsavas -- 25 Eylül 2023; 23:53:12 >

Teşekkürler hocam. Konunuz sayesinde gördüm fırsatı. Sabah alacağım umarım yarına kadar değişmez bir şey.

Merhabalar;
    Sizi gerçekten tebrik ederim. Hava durumunun geçmiş senelerdeki istatistiklerini çıkarmışsınız ve bu karar vermek için en önemli veri. Senelerce bu işin okulunu okuyanlar bile bazen hava tahmininde çuvallarken, işkembe-i kübradan sallamanın yanlış olduğunu düşünüyorum.
    Bence de Kasım, Aralık daha mantıklı gibi geliyor. Ama bunu söylerken genelleme yapmıyorum, heveslendirmiyorum, moral bozmuyorum. Sadece kendi fikrim...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 10 14 nisan bayram tatilini kovalayan var mı , otellerde ısıtmalı havuz olduğunu nasıl öğrenebiliriz? 4 gece için tui blue Belek +16 21.8k çıkıyor

Akra kemer iptalsiz 18kya gel gel yapıyor gibi bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 26 Eylül 2023; 10:1:14 >
  • arkadaşlar bu greenwood sheerwood la aynı otel mi sadece ismi mi değişik yoksa fark oteller mi? bir de bu yerleri önerirmisiniz nasıldır deneyimleyen var mı?

• veteran V kullanıcısına yanıt

aynı otel olamaz fiyatı greenwoodun iki katı çünkü2024 F/P Otel Fırsatları 

• Sunis Otelleri 50 60 binden açmış, Gloria ve Nirvana ile aynı fiyatlar, bazıları daha yüksek, şaka gibi bir fiyat dönemi göreceğiz anlaşılan bu yıl..

• veteran V kullanıcısına yanıt

bunlar zincir oteller Greenwood Kemer Resort ve Greenwood Suites Resort farklı oteller biri ultra herşey dahil hizmet diğeri herşey dahil hizmet kalitesi sunuyor müşterilerine sherwood zincir grup otelleri arasında yer alıyor sherwood un 7 otelin de 2 tanesi

Ölçüm periyodu çok geniş bir aralıkta. Acaba son 10 senenin ortalamalarını görebilmek mümkün müdür, malum havalar çok değişti son 10 senede.

• Voyage otellerin fiyatları hala açıklanmadı. Ne zaman açıklanır acaba? 🤔

• @seda4002

Anladım o zaman çok da tercih edilebilir oteller arasında değil. Gerçekten gelecek sene için yer ayırtmak zor olacak. Oteller konusunda bilginiz var sanırım Crystal otelleri peki tercih edilebilir mi nispeten daha uygun görünüyor. sizlerin önerisi ne olur.

Bir de bir arkadaş yazmıştı barut sunwing gelecek sene konsept değişikliğine ve yenilemeye gidecekmiş diye bu yer hakkında düşünceleriniz nedir, tercih edilebilir mi

• emirafi kullanıcısına yanıt
    Mail attım, bir aksilik olmazsa ay sonunda açıklayacağız dediler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.