< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
2024 F/P Otel Fırsatları (14. sayfa)
-
-
Kasım kafamı karıştırdı ya, bana da Mart mantıklı gelmişti. Şöyle bir grafik var hafa sıcaklıkları açısından, bir de yazın zaten tatile gideriz illaki bir yere. Arada mı gitsek bilemedim. Çok kararsızım:)
-
Mart egede buzz gibidir hava akdenizde yağmurlu serin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kasım başı nasıldır hocam?
-
Daha mantıklı olur Antalya için mart aynına göre daha ılık ve denize girilir olur
Sıcaklık beklentisi olmayan farklı konsept bir tatil bu. Geçen kış şubat ayında Lara Barut’a giden bir arkadaş vardı forumda çok güzel yorumlar yazmıştı. Hava sıcaklığı şans bu tarihlerde tabi. Şubat yorumu aşağıdaki linkte
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/154960191
Teşekkür ederim. Kasım başını alıyorum o halde.
-
Ya hocam sıcaklık beklentisinden öte, hava açık olsa yeter bana yoksa bunalırım.
-
6 Kasım itibarı ile alınabilir hocam o zaman. Güzel tatiller dilerim, değerli yorumlarınızı bekliyor olacağız 😊
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdsavas -- 25 Eylül 2023; 23:53:12 >
Teşekkürler hocam. Konunuz sayesinde gördüm fırsatı. Sabah alacağım umarım yarına kadar değişmez bir şey.
-
Merhabalar;
Sizi gerçekten tebrik ederim. Hava durumunun geçmiş senelerdeki istatistiklerini çıkarmışsınız ve bu karar vermek için en önemli veri. Senelerce bu işin okulunu okuyanlar bile bazen hava tahmininde çuvallarken, işkembe-i kübradan sallamanın yanlış olduğunu düşünüyorum.
Bence de Kasım, Aralık daha mantıklı gibi geliyor. Ama bunu söylerken genelleme yapmıyorum, heveslendirmiyorum, moral bozmuyorum. Sadece kendi fikrim...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
10 14 nisan bayram tatilini kovalayan var mı , otellerde ısıtmalı havuz olduğunu nasıl öğrenebiliriz? 4 gece için tui blue Belek +16 21.8k çıkıyor
Akra kemer iptalsiz 18kya gel gel yapıyor gibi bana
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 26 Eylül 2023; 10:1:14 >
arkadaşlar bu greenwood sheerwood la aynı otel mi sadece ismi mi değişik yoksa fark oteller mi? bir de bu yerleri önerirmisiniz nasıldır deneyimleyen var mı?
-
aynı otel olamaz fiyatı greenwoodun iki katı çünkü
-
Sunis Otelleri 50 60 binden açmış, Gloria ve Nirvana ile aynı fiyatlar, bazıları daha yüksek, şaka gibi bir fiyat dönemi göreceğiz anlaşılan bu yıl..
bunlar zincir oteller Greenwood Kemer Resort ve Greenwood Suites Resort farklı oteller biri ultra herşey dahil hizmet diğeri herşey dahil hizmet kalitesi sunuyor müşterilerine sherwood zincir grup otelleri arasında yer alıyor sherwood un 7 otelin de 2 tanesi
-
Ölçüm periyodu çok geniş bir aralıkta. Acaba son 10 senenin ortalamalarını görebilmek mümkün müdür, malum havalar çok değişti son 10 senede.
-
Voyage otellerin fiyatları hala açıklanmadı. Ne zaman açıklanır acaba? 🤔
Anladım o zaman çok da tercih edilebilir oteller arasında değil. Gerçekten gelecek sene için yer ayırtmak zor olacak. Oteller konusunda bilginiz var sanırım Crystal otelleri peki tercih edilebilir mi nispeten daha uygun görünüyor. sizlerin önerisi ne olur.
Bir de bir arkadaş yazmıştı barut sunwing gelecek sene konsept değişikliğine ve yenilemeye gidecekmiş diye bu yer hakkında düşünceleriniz nedir, tercih edilebilir mi
-
Mail attım, bir aksilik olmazsa ay sonunda açıklayacağız dediler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X