Şimdi Ara

2024 F/P Otel Fırsatları (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.825
Cevap
554
Favori
1.045.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam cevap için teşekkürler ama hangi otel olduğunu yazmamışsınız

• senayakbas kullanıcısına yanıt
    Şenay hocam çok teşekkürler ramazanda iki otelde ortalama 11 12k çıkıyor 4 gece mantıklı gibi alınıp hava güzelse gidilir kötüyse iptal basar geçeriz

1kezde alakart ücretsiz diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 18 Ekim 2023; 9:42:23 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar Pegasus yurtdışı yaz biletlerini çok uyguna satışa çıkarmış. Ben Italya biletlerini tek yön 828 tl’den aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lionpiece kullanıcısına yanıt
    Sitesinde hala isimleri görünüyor:

www.delphinhotel.com
    Delphin Hotels & Resorts Botanik Platinum
    https://www.delphinhotel.com/tr/botanik-platinum

www.delphinhotel.com
    Delphin Hotels & Resorts Botanik Hotel & Resort
    https://www.delphinhotel.com/tr/botanik-hotel-resort

• erhun1988 E kullanıcısına yanıt
    Hocam bu seçimi en iyi iki otelde de konaklamış biri kıyaslayarak yapabilir diye düşünüyorum, ben iki otelde de konaklamadım izlenimlerim kadarıyla ancak yardımcı olabilirim, eğer alkol kullanıyor olsaydınız Miremare UHD konseptinde geçtiği için onu önerirdim ancak alkol kullanmıyorsanız HD konseptli olan Botanikler de sizin için yeterli olur, ben sizin yerinizde olsam uygun olanı seçerdim fiyatça, bir de Tripadvisor resimlerinden yararlanmanızı öneririm.

• lionpiece kullanıcısına yanıt
    Hocam otele gelen Google yorumlarına verilen otel yönetimi cevaplarında otel hala Delphin otel grubu başlığıyla cevap yazıyor.

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam bence de güzel fırsat

• isikayhan kullanıcısına yanıt

Teşekkürler.

Teşekkürler gördüm bende yazdıktan sonra hocam.

• Kuşadası otelleri hala açılmadı erken rezervasyona. Ne zaman açılacak bilgisi olan var mı kasım ayında olacak gibi sanki.

• LithuM kullanıcısına yanıt
    Karşılaştırma alabilirsek seviniriz

• Pegasus kampanyasıyla Kemer tatilimiz için uçak biletlerini 2 kişi git gel 2600 liraya satın aldık.
    Kasım ve Aralık sonu iki yurtdışı tatilimiz var, bu yüzden seneye şimdilik bir yurtdışı eklemiyoruz.
    Yurtdışı biletlerinde kampanya varken Ramazan bayramı kurban bayramı gibi tatilleri özellikle vizesiz pasaporta rahatça gidebileceğini ülkeleri değerlendirmenizi öneririm. Yurtiçi tatillerden daha ucuza güzel bir tatil yapabilirsiniz.

Hocam hangi tarihleri aldınız ve ne zaman

Bende kurban 14K çıkıyor, Ağustos sonuda o civar bişey.

Uçağa niyetlendim ama araçla gidişe göre x3 olunca rafa kaldırdım.

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt
    26 Mayıs 1 Haziran İstanbul Antalya gidiş dönüş

• Hocam Kurban Bayramı için ben de baktım Alanya uçak bileti pahalı çıkıyor Numa için.
    Zaten Numa’yı Akra’ya gidemezsem bayram garanti diye almıştım ama simdi uçak biletini de alınca bir anlamı kalmadı sanki Numa’yı kenarda tutmanın diye düşünüyorum. Zaten normale de Numa benim 21.5 K verip tercih edeceğim bir otel değildi, gözümde değeri 15K civarı, yine giderdim ama sezon sonu bu fiyata gitmeyi tercih ederdim. Veya 21.5 vereceksem üzerine 3 daha koyar ekim 12 sonrası Voyage Sorgun yapardım. Ayırdığım bütçeyi hep en doğru otele ayırmayı düşünürken Numa’yı alışımız doğdu zaman diye düşünerek oldu ama simdi bileti de alınca Kemer’e, bayramı boşa çıkarmayı düşünmeye başladım.
    Sadece olur da Kemer’e gidemezsem Numa’yı da iptal edersem simdi hem bayramdaki otel hem bilet gitmiş olacak, kafamda şu an düşünceler uçuşuyor. Bu yılki fiyat pahalılığı her zamanı istediğim gibi değerlendirebilmeyi biraz engelledi. Ya da bu yıl risk alıp iptal durumunda geç sezonda otel bulmayı göze alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senayakbas -- 18 Ekim 2023; 12:31:27 >

hocam nedne bu numa çok tercih ediliyor bir kampanya mı var?

• husock H kullanıcısına yanıt
    Hocam Bayram tatilinde, hepimizin izinlerinin garanti olduğu tek tarih bayram olduğu için 21-21 bin civarı 4 gece tatil yapabileceğimiz, nispeten düzgün ve kaliteli olacağını ön gördüğümüz, yüzde yirmi beş ön ödeme kolaylığıyla şu andaki tek seçenek gözüktüğü için garanti gözüyle bakabildiğimiz bir seçenek olarak değerlendirdik.

Benim de dikkatimi çekti bu oteller. Delphin call center ile de görüştüm. Kendi sistemlerinde fiyatlar açıklanmamış ancak bir iki güne açıklanır dedi. En önemli kısım 1 gün peşin ödeme kalanı otele girişte yapabilirsiniz dedi. Fiyatlar açıklandığında bu şekilde ilk rezervasyonumu Botanik Hotel'den yapacağım sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mario gomeeeeeez kullanıcısına yanıt
    Bizde Kuşadası otellerini bekliyoruz. Sanırım her sene olduğu gibi en son onlar açılacak yine.

• 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.