Şimdi Ara

2024 e 2 sene kaldı. 2 sene güncelenecek topik. İsrail geliyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
8
Favori
4.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yüzyıllardır niye uğraşıyorlar anlamış değilim. Devir uzay çağı. Git Mars'ı komple parselle adını da İsrail gezegeni yap komple defol git. Ama Ortadoğu'yu bir rahat bırak.
  • galapagoskaplumbağası kullanıcısına yanıt
    buna ne diyorsun hocam?
    ben söylemiyorum internette gördüm sadece.
    böyle olduğunu düşünsek bile bunu söylemeye de korkarız zaten :D
    2024 e 2 sene kaldı. 2 sene güncelenecek topik. İsrail geliyor

http://www.inspiretochangeworld.com/2015/11/turkey-president-erdogan-is-a-jewish-president/

bu arada konuyu açan arkadaş ciddi kafa patlatmış gibisin bu işe. valla zaten ortadoğu acayip karışacak. 2023de bana göre suriye kesinleşmiş sıra tr ye gelmiş olacak.bence ya ibranice öğrenmeye başlayalım yada kanadaya göç edelim.

konuyu açan arkadaş bu konuda çok kafa patlatmış ve araştırma yapmış. bilgim pek olmadığı için burda yorum yazıp kirlilik yapmıycam. yalnız bu aya bakarak durum analizleri bana saçma geliyor. altın gümüş vs fiyatlarının gelecekte ne olacağını araştıran bazı kişiler var onlarda işin sonunda kafayı kırıp sonunda ayı inceliyorlar.benzerlik olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oulmes -- 20 Eylül 2017; 13:54:35 >

• 2024 e 2 sene kaldı. 2 sene güncelenecek topik. İsrail geliyor

alttan giden Yahudi takvimi 6002-6003 ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nonvolatile -- 20 Eylül 2017; 13:41:34 >

• 2024 e 2 sene kaldı. 2 sene güncelenecek topik. İsrail geliyor
  • İlginç bir konu yerimizi alalım bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesajım bulunsun.
  • nonvolatile kullanıcısına yanıt
    2009'u yazarkende 2 sıfır var.
    9 un yanındaki sıfır, soldaki sıfır. sildiniz.
    kaldımı dohuz.
    2'nin yanında bir sıfır var onu da sildiniz.
    kaldı mı 2.
    toplayın ne yapar?

11 yapar.
    2009'un içerisindeki 2 sıfırı da sildiniz. ne kaldı?
    29 kaldı.

11 le 29 u toplayın. 40 yapar.
    40 yapar.
    40 yapar.

ve milliyetçi hareket partisinin 40.yıldönümü

23 eylülde nolacak nolacak. arkadaş nolacak restorana yemeğe gidecem bu cumartesi gidiyim şu mekana bayadır gitmedim diyodum. hayret bişey oturup youtube videoları yapmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oulmes -- 20 Eylül 2017; 19:6:34 >
  • oulmes O kullanıcısına yanıt
    Necmettin Erbakan'ın dedikleri ile günümüze kadar gerçekleşenler birbirini doğruluyor yalnız
    Tesadüf mü ?
  • hocam tr eninde sonunda bölünecek bunda hemfikiriz zaten.
    amacın kürdistan olmadığı israil olduğu da kesin.
    bunlarda hemfikiriz. benim takıldığım dalga geçtiğim olay sadece sayılarla oynayarak bişeyler anlatmaya çalışmaları.4000 yılda şöyle olmuş böyle olmuş. o değil ben videoyu bile izleyemiyorum adam oturmuş düşünmüş sonra da videosunu hazırlamış.
  • oulmes O kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam neyi alintiladiginizi kontrol etmedim pardon dediginiz gibi rakamlar banada sacma geliyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ALTIN FİYATLARI İÇİN ASTRO ANALİZ
    https://www.youtube.com/watch?v=tT-IXqzSBZ8
  • 23 Eylül ' de tüm gezegenler bir düz bir hatta buluşuyor.O zamandaki konumlarıyla alakalı İncil'de bir ayet var revelation 12 diye geçer.
    Ayet bu:

Gökte olağanüstü bir belirti, güneşe sarınmış bir kadın göründü. Ay ayaklarının altındaydı, başında on iki yıldızdan oluşan bir taç vardı. 2 Kadın gebeydi. Doğum sancıları içinde kıvranıyor, feryat ediyordu. 3 Ardından gökte başka bir belirti göründü: Yedi başlı, on boynuzlu, kızıl renkli büyük bir ejderhaydı bu. Yedi başında yedi taç vardı. 4 Kuyruğuyla gökteki yıldızların üçte birini sürükleyip yeryüzüne attı. Sonra doğum yapmak üzere olan kadının önünde durdu; kadın doğurur doğurmaz ejderha çocuğu yutacaktı. 5 Kadın bir oğul, bütün ulusları demir çomakla güdecek bir erkek çocuk doğurdu. Çocuk hemen alınıp Tanrı’ya, Tanrı’nın tahtına götürüldü. 6 Kadınsa çöle kaçtı. Orada bin iki yüz altmış gün beslenmesi için Tanrı tarafından hazırlanmış bir yeri vardı.
    7-8 Gökte savaş oldu. Mikail’le melekleri ejderhayla savaştılar. Ejderha kendi melekleriyle birlikte karşı koydu, ama gücü yetmedi. Bu yüzden gökteki yerlerini yitirdiler. 9 Büyük ejderha –İblis ya da Şeytan denen, bütün dünyayı saptıran o eski yılan– melekleriyle birlikte yeryüzüne atıldı. 10 Bundan sonra gökte yüksek bir sesin şöyle dediğini duydum:
    “Tanrımız’ın kurtarışı, gücü, egemenliği
    Ve Mesihi’nin yetkisi şimdi gerçekleşti.
    Çünkü kardeşlerimizin suçlayıcısı,
    Onları Tanrımız’ın önünde gece gündüz suçlayan
    Aşağı atıldı.
    11 Kardeşlerimiz Kuzu’nun kanıyla
    Ve ettikleri tanıklık bildirisiyle
    Onu yendiler.
    Ölümü göze alacak kadar
    Vazgeçmişlerdi can sevgisinden.
    12 Bunun için, ey gökler ve orada yaşayanlar,
    Sevinin!
    Vay halinize, yer ve deniz!
    Çünkü İblis zamanının az olduğunu bilerek
    Büyük bir öfkeyle üzerinize indi.”
    13 Ejderha yeryüzüne atıldığını görünce, erkek çocuğu doğuran kadını kovalamaya başladı. 14 Yılanın önünden çöle, üç buçuk yıl besleneceği yere uçup kaçabilmesi için kadına büyük kartal kanatları verildi. 15 Yılan ağzından, kadını selle süpürüp götürmek için onun ardından ırmak gibi su akıttı. 16 Ama yeryüzü, ağzını açıp ejderhanın ağzından akıttığı ırmağı yutarak kadına yardım etti. 17 Bunun üzerine ejderha kadına öfkelendi. Kadının soyundan geriye kalanlarla, Tanrı’nın buyruklarını yerine getirip İsa’ya tanıklıklarını sürdürenlerle savaşmaya gitti. Denizin kıyısında dikilip durdu.

Şimdi 23 Eylül'de bu ayetle alakalı olarak işte bu ayetteki kadın yılan ejderha 12 taç falan bunların bir alakası var ama çok ingilizcem yetmedi onlara.Hristiyanlarda Hz. İsa'yı bekleyiş var.O günün bu gün olduğuna inanıyorlar.

Bunu geçtim olayın bir de şu yönü var.Bir çok filmde bir "23/9" - "9/23" rakamını göze sokma durumu var.
    Bir tane atıyım mesela uzun yıllardır bunu film sektöründe yapmışlar.Bunları zaten yapmayı çok seviyorlar.(örnek: 11 Eylül saldırısı)
    https://www.youtube.com/watch?v=L79gh5HmwK8

Ben diyorum ki bu tarihlerde bu adamlar sahte bir kıyamet senaryosu çıkarabilir.Ne olur ne olmaz zaman gösterecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksst06 -- 20 Eylül 2017; 21:5:57 >

• Bop eş başkanını koyup oyunu bozacağız yazmış ahahahahah

Küçük İsrail (Kürdistan) dibimizde kuruldu 20 yıl önceden bu planları anlattık Bop tıkır tıkır işliyor kurtarıcı sandığın adam bop eşbaşkanıyım diyor öylesine kuşatılmışsınız düşünün!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elonardo -- 20 Eylül 2017; 21:8:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oulmes

hocam tr eninde sonunda bölünecek bunda hemfikiriz zaten.
    amacın kürdistan olmadığı israil olduğu da kesin.
    bunlarda hemfikiriz. benim takıldığım dalga geçtiğim olay sadece sayılarla oynayarak bişeyler anlatmaya çalışmaları.4000 yılda şöyle olmuş böyle olmuş. o değil ben videoyu bile izleyemiyorum adam oturmuş düşünmüş sonra da videosunu hazırlamış.

Ne demek Türkiye eninde sonunda bölünecek bu nasıl iddia ? Bir youtube videosundan veya paintte hazırlanmış görselden başka ne kanıtın var çocuk musunuz siz yav ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emperor Karl Franz -- 21 Eylül 2017; 21:19:6 >
  • kardeşim. türk milleti 1800lü yıllardan beri amerikan boyunduruğu altındadır. 93harbi öncesi ve sonrası,amerika rusyaya karşı türkiye tarafında,rusya da amerikaya karşı türkiye tarafında olmuştur.bu sayede türkiye günümüze gelebildi. meclisin ingilizler tarafından basılması olayını incelemelisin. günümüze kadar gelen süreç de tamamen amerikancı liderlerimiz oldu.incele tüm başbakanlarımız robert amerikan koleji vs de okumuştur. o da önemli değil asıl önemlisi amerikanın sözünden ekonomik olarak çıkamayan bir türkiye var ve git gide daha da boyunduruk altına alındı.

bunları gözardı edip günümüze bakarsak,şuan başımızda bulunanların bop eş başkanı oluşu,ırak ve suriyenin başına gelenler,başkanlık sistemi,israil ile dev ölçekli askeri anlaşmalar,fetönün askeriyenin tabanına oturması ve tüm askeri sır bilgileri amerikaya aktarması... türkiyenin nereye gittiği hakkında sana fikir vermiyor mu? en kör gözlerin bile görebildiği bu gerçeği artık seninde görebilmen lazım. akp bir proje partisidir,aynı zamanda mhp chp hepsi amerikan destekli amerika yanlısı amerikanın sözünden çıkmayan partilerdir. şuanki hükümet peşmergenin türkiye üzerinden kobaniye geçişine izin vermiştir böylece erbil petrolünün akdenize ulaşmasına ramak kalmıştır. şahsen ben fazla siyasetnvs takip etmememe rağmen bunları görüyorum duyuyorum.sen napıyorsun? kim ister tr nin bölünüp parçalanmasını.biz zevk mi duyuyoruz sence ama malesef olan bu. osmanlının yıkılışı devam ediyor.

• Abd bütün dünyada dominant bir ülke bunun boyunduruklukla bir alakası yok. Diğer söylediklerin ise gerçekliği yansıtmıyor. Japonya mesela her alanda gelişmiş bir ülke ama abd'nin kuyruğu gibi. Bizim japonya gibi kısıtlamalarımız yok üstelik. Adamların ordusu lağvedildi ve bildiğim kadarıyla hala bir ordu kurabilmiş değiller. Keza almanya da öyle. Nato tarafından ele geçirilmiş bir ülke gibi. İki ülkede İkinci Dünya Savaşından sonra abd tarafından ele geçirildi.

Bizdeki durum ise Kıbrıs Harekatından sonra yediğimiz ambargo aklımızı başımıza getirdi ve savunma sanayisinde çok büyük adımlar attık. Aselsan, TAİ, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı gibi onlarca kurumları kurduk ve başarıya da ulaştık. Ne oranda ekonomik ve askeri alanda başarıya ulaşırsak o oranda zincirlerimizden kurtuluruz.
  • dostum şuan dışarda yürüyorum eve doğru gidiyorum.sana uzun uzun yazamıycam yazdıklarımı düşün.nurullah ankut trt seçim konuşmasını izle youtube da var.sende birgün herşeyin farkına varırsın.özellikle suriyedeki ypg amerika ve rusya destekli hatta esad bile kabullenmiş durumda.suriye haritası şekillensin sonra bak abd namluları nasıl tr ye dönüyo.amaç tr yi bölüp erbil petrolünü akdeniz üzerinden dünyaya pazarlamak.petrol dünyada azalıyor ve fiyatı felaket patlıycak.israilin kontrolündeki amerika sana bana bırakır mı sanıyorsun.askeri anlamda çok şey yaptık diyorsun.o yüzden mi suriyede rusya amerikanın sözhakkı varken biz sadece seyirciyiz.türkiye israile ne kadar para ödedi askeri silahlar için.üzgünüm ama tr nin ileri gittiğini düşünecek kadar safsın. dış borcun 100milyar dolardan 400milyar dolara çıkarıldığının farkındamısın.reis bundan hiç bahsetmez yarım milyar dolarlık imf borcunu kapattığını söyler heryerde.neyse daha uzun yazmıyım sen nurullah ankutunizle biraz

• Anlamakta zorluk çekiyorsun sanırım. Senin iddialarını kanıtlayabileceğin youtube videosundan başka birşeyin var mı ? yok. Evet akp dini kullanıyor, fetö sayesinde iktidar oldu hala daha fetö ile danışıklı dövüş yapıyor bu sayede her geçen gün iktidarlarını daha da güçlendiriyorlar yalanla dolanla, geçmişte tayyip bop eşbaşkanıyım dedi, abd'nin hizmetkarı gibi hareket etti bunları görmemek için fanatik bir akp'li olmak lazım, islamcılar böyledir fakat senin anlamadığın şu; bütün bunlar ülkenin %100 bölüneceği anlamına gelmiyor. Petrol diyorsun Türkiye'den istenen topraklarda adam akıllı petrol bile yok. Şunun şurasında 40 yıla zaten petrol diye birşey kalmayacak israil ne yapsın o verimsiz, terörden başka birşeyin olmadığı toprakları sayın herşeyin farkında olan insan

Bu mesaj da bu başlığa yazdığım son mesaj. Çok manasız, komple teorisinden başka hiçbirşey içermeyen bir konu.

• youtube videosu, türkiyede bir parti liderinin seçim konuşması ve konuşmasında oldukça değerli bilgiler veriyor. sen pc başında oturan adamın birisin sana youtube linki göndericez tabi başka ne göndericez evine kargoyla evrak mı gönderilmesini bekliyorsun.anlamakta zorluk çeken sensin.şuan başımızdakiler amerika adına çalışıyor.binali yıldırım erbile gidip kürt askerleri ziyaret etti.başımızdakiler dolaylı yönden ypg destekledi ve esadı desteklemedi.böylece suriyenin bölünmesinden taraf oldular.hiç rudaw tv izlemiyorsun heralde kürtlerin hangi toprakları kürdistan olarak tanımladığını bilmiyor musun.onları da başta amerika sonra rusya sonra esad sonra başımızdakiler destekliyor.sen afra tafra yapacağına verdiğimiz bilgilerin doğruluğunu araştır ve gör.tekrar buraya yazmıycakmışsın.çok iyi edersin.direkt yazmak yerine önce araştırsan öğrensen daha iyi edersin.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.