Affinityin bütün uygulamaları yüzde 50 indirimde.Affinity Photo v2 Adobeye çok benzeyen iyi bir alternatif. Tek seferlik ödemeyle sahip olunuyor. https://affinity.serif.com/en-us/photo/#buy |
[2024] Black Friday, Cyber Monday ve Yeni Yıl Fırsatları (4. sayfa)
-
-
İlk mesaja ekliyorum. İlginiz ve desteğiniz için teşekkür ederim 🙏🏻 -
quote:
Orijinalden alıntı: qcihanq
Hocam evim için 65 inç bi televizyon almayı düşünüyorum mümkünse oled fakat farklı da olabilir. Cyber mondayi beklemek mantıklı olur mu? Sanki fiyatları yükseltip azaltacaklarmış gibi geliyor maalesef.Bu sene geçmişe göre daha da dejenere edildi. Akakçe, cimri ve epey gibi fiyat takip eden sitelerde almayı düşündüğünüz cihazın geriye dönük fiyat değişimlerini görüp fikir edinebilirsiniz. Ben 4-5 parça elektronik cihaz takip ediyorum. Eylül'den itibaren hepsinde fiyat şişirilmeye başlanmış. Düşük fiyatlı 3 tanesi şu anda 40 gün öncesine göre 50% pahalı hale getirilmiş durumda. Yarı yarıya indirim reklamı yapsa neredeyse Ekim'in ilk haftasındaki fiyatlarından daha pahalıya satıyor olacaklar... Fiyat takibi yapan sitelerdeki grafiklere bakıp uç ucuz ve uç pahalı fiyatları eleyip cihazın ortalama fiyatını belirleyerek karar vermenizi öneririm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmdat Çekici -- 23 Kasım 2024; 21:5:6 >
-
Güzel yorumunuz için teşekkürler hocam. Fırsatlardan önce özellikle bahsettiğiniz gibi takip ediyorum bende. 🙏🏻 -
Adguard VPN almayan veya almayı düşünen arkadaşlar. Stacksocial firması Black Friday Kampanyasını Başlattı.
stacksocialAdGuard Family Plan Lifetime Deal | StackSocialhttps://www.stacksocial.com/sales/adguard-family-plan-lifetime-subscription
• 1 Hesap 9 Cihaz tanımlanmalı Ömür Boyu aile paketi Lisanslı Adguard Reklam Engelleyici 500-550₺ arasına geliyor.
-
helvacı bey emekleriniz için tşkler.
-
Ne demek hocam elimizden ne geliyorsa her zaman yapmaya hazırım 😊🙏🏻 -
DNS ile reklam engellerseniz sayfadaki reklamlar yine görünür ama içi boş olur hocam. Uygulama ile engellerseniz, sayfadaki kodlara müdahale edip sanki sayfada hiç reklam yokmuş gibi gösterebiliyor. o boş pencereleride görmezsiniz.
Benim sorumda Adguard'ın iOS uygulamasında sadece safarideki reklamlarımı engelliyor. atıyorum youtube veya oyunlardaki reklamları engelliyor mu? ben safari kullanmıyorum. edge kullanıyorum iOS da.
Birde uBlock origin diye free ve açık kaynak kodlu bir uygulama var. Büyük bir communmity tarafından sürekli update edildiği için Adguar'a göre reklam database'i daha başarılı ama sadece browser eklentisi olarak çalışıyor. Başka platformlarda yok.
-
Kaspersky Black Friday Kampanyası Başladı. %21'e varan indirimler yapılmış.
Sepette : EXTRA10 kodu ile %10 daha indirimli alım yapabilirsiniz.
Tüm ürünlerde indirimler var.
https://www.kaspersky.com.tr/home-security
-
VPN Soran arkadaşlar için Black Friday Kampanyası yapan Firmalar.
1- VYPRVPN
2-Pure VPN + 2 Yıllık alımda 3 Ay Hediye
3-NordVPN + 3 Ay Hediye
4-Surfshark VPN
5-ProtonVPN
*Bunlar ücretli Friday kampanyası olan firmalar. Sıralama rastgele eklenmiştir.
-ÜCRETSİZ Sınırsız veya ÜCRETSİZ Yıllık olanları bulursak çok daha iyi olur.
-
Chatgpt de black firday kampanyası olur mu? Forumu araştırdım ama bulamadım, uygun fiyata kişisel hesap (ortak hesap olmayan) satan bir yer var mıdır?
-
Chatgpt bilmiyorumda. Gemini de vardı hocam. Google depolama alınca gemini hakkıda veriyordu. (en üst paket olabilir)
* Takipte olacağım fırsat olarak ai görürsem ekleme yapacağım
-
House of Superstep’de indirim başlamadı ama sonraki zamanlarda mı indirim aktif olacak, bilem var mı? -
Fırsat için teşekkürler.
Güncel olarak kullanıp tavsiye eden var mı? -
Satın Alabilirsem Kullanacağım -
Arkadaşlar Stacksocial İnternet Sitesi Üzerinden Hiç Bir Şekilde Ödeme Yapamıyorum. Adguard Ürününü Alan Oldu mu? Olduysa Nasıl Ödeme Yaptılar Yardımcı Olabilir misiniz? -
Uyarı : Daha önce bir kaç yıllık Google Drive üyeliği satın aldıysanız ( forumda konusu mevcut, güncellenmemiş eski kurla herkes 2-3-5-10 ar yıllık depolama alanı satın aldı ben dahil ), google drive hesabınız ile gemini hesabınızın maili aynı olmasın. İlla Gemini üyeliğinizi yükseltecekseniz farklı bir maille hesap açıp yükseltme yapın. Aynı maille gemini üyeliğine yükseltme yaptığınızda satın aldığınız aynı maildeki google drive üyeliğinizin ayrıcalıkları gidiyor. Depolama alanları ve satın aldığınız yıl sayısı yarı yarıya düşüyor. Aman dikkat edin. Google drive konusunda milletin yaşadığı mağduriyet mesajlarını görebilirsiniz.
-
Bilgilendirme için teşekkür ederiz hocam. Pcloud, mega ve yandex kullandım daha çok. Drive detaylarına hakim değilim. Güzel bir bilgilendirme oldu.
-
Peki Gemini mi Gpt mi şuan için iyi ? -
Tabi ki gpt üstüne tanımam gemini bazen Sapıtıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X