< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
Arkadaşlar merhabalar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var 77s95c oled tv kullanıyorum ürünü aldıktan 5 ay sonra ekranda lekelenmeler başladı servis ile görüştüm kullanıcı hatası dediler 94.000₺ ücret çıkafdılar ben kabul etmedim araştırdım c serisinde hsrkedin başına geliyormuş.Şikayetvara yazdım samsung aradı daha sonra müşteri memnuniyeti için %50 indirimli onarım yaparız 47.000₺ dediler.Onuda kabul etmrfim servis daha sonra müşteri memnuniyeti için paneli ücretsiz değişeceğini söyledi.Panel geldi değiştiler.Deiişirken tv afka kapağınıda kırdılar onuda değiştilet.Ben olayı thh taşıdım.Thh bilirkişi geldi ürünü inceledi dava yaklaşık 5 ay sürdü bu hafta karar çıktı.Tvde herhangi bir sorun yok diyip birde thh ücreti 2459₺ benim ödememe kararı vermişler.Nasıl bir yol izlemeliyim başına hiç böyle bir durum gelen oldu mu acaba? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Panel değişirken arka kapağınıda kırdılar tv hocam.Ben değişim istemiştim önce 94.000₺ istediler daha sonra müşteri memnuniyeti iöin değişiyoruz dediler arka kapağıda kırdılar tvnin paneli değişirken.Bilirkişiye bildirdim durumu servis belgedini sundum fakat sonuç böyle oldu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Samsung tv ya da android/apple box ile Tabii uygulamasından s90c ile maç izleyeniniz var mı? Top sanki takılarak ilerliyor gibi. Büyük ihtimalle 25fps görüntü olduğu için öyle, zira aynı maçı tv+dan açınca 50 fps sayesinde o takılma olmuyor. Ya da modül üzerinden digitürkteki maçları izlerken de sorun olmuyor. Tabii kullananlar bu sorunu nasıl çözüyor? Maç dışında canlı yayın ya da ulusal kanal izlemiyorum. Maç için ayrı, film/dizi için ayrı olarak görüntü ayarı tavsiyeniz var mı? Bir de bu ayarları profil gibi kaydedemiyoruz galiba. Sadece bağlanan cihaza göre ayar oluyor ama aynı cihazdan hem maç hem film seyredebiliyoruz. Buna çözüm arıyorum. |
77s96c yeni yazılım gelsi 2 music frame vardı daha önce kullanamıyordum 2 sini birden sadece 1 tanesi çalışıyotdu şimdi yazılımla düzeldi.2025 arayüzü geldi ama menü çok hantallaştı atkadaşlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
bana da bugün değişim sebebiyle 55s90f geldi. Bu televizyonda oyun oynayanlar varsa ayarlarını paylaşırlarsa sevinirim. Xbox Series X ile kullanıyorum. Bununla birlikte bu televizyonla ilgili dikkat etilmesi gereken hususlar vb neler önerirsiniz. Yukarıda kronik bir sorun gördüm, yaşamamak için ne yapmak lazım? 4-5 metre ilerisinde büyük bir pencere var televizyonun mesela, bu yukarıdaki arkadaşın yaşadığı sorun yaşanır mı? |
|
Merhabalar. Samsung Tv'de Digiturk modüllü üyeliğe sahibim. TKGS listesini kullanarak Bein Sports kanallarını da izliyordum. Ancak yaklaşık Ağustos ayından beri Bein Sports kanalları TKGS listesinde ''Sinyal Yok'' hatası veriyor. Digiturk listesiyle arama yaptığımda Bein Sports kanalları geliyor fakat bu sefer de Trt 1 ve Show Tv gelmiyor. Yeni bir frekans geçişi vs. mi oldu Bein Sportslarda, bu sorunun çözümü hakkında bir bilgiye sahip olan var mıdır ? |
|
s95f modeli samsung tv ye yeni geçtim, ilk defa samsung kullanıyorum, bazı programları android markette bulamadım, cep telefonuna smartthings yükledim. merkette olmayan programları nasıl yükleye bilirim acaba? hangi programları yüklememi önerirsiniz ? (media player için VLC ? , ) oled ayarları için AI ayarı açık kalsınmı ? (sanki parlaklık çok yüksek) |
|
hangi sebeple değişim oldu acaba |
|