arkadaşlar ağustos için yardımcı olur musunuz lütfen eşimle gideceğiz herşey dahil, lokasyon antalya muğla vs önemli değil eğlence disko alkol ile işimiz yok denize girmek ve yemeklerin iyi olması yeterli bütçe 30 bin, 6-7 gün düşünüyoruz |
2023 F/P Otel Fırsatları (222. sayfa)

-
-
Airbnb'den ilk defa kiraladım bakalım. Sarıgerme sevdiğim bir plaj'dı bayram'da tekrar gideceğiz bakalım.
-
Tam f/p tabi bayrama kadar bayram itibariyle uçuk fiyat
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gece çıkıyorum nasipse bende yola.
3 gece Labranda Ephesus
4 gece Club Resort Atlantis
Umarım pişman olmam.
-
sizin özelinizde ve tüm yola çıkacaklara kolaylıklar şimdiden. 5 dakika geç olsun ama sağsalim olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
Dun Limak Limra ve Rubi Platinum arasinda secim arefesindeydim. Persembe gunu Limak 43000 kusur iken bugun itibariyla 53000 olunca ayni fiyata Rubi Platinum u tercih ettim. Rubi dunden bugune fiyati degistirmedi.
Bu yaz tatili yapmak Rubi de nasip olacak insallah
-
-Sabah 10 da dondurma bitti, o gün gelmeyeceği söylendi. Burası ultra hersey dahil bir otel.
-Sneak restorantta iki adet döner 1 buçuk saatte, 2 adet kola 1 ayran 2 saatte servis edildi. Giderseniz öğün yemeklerini kaçırmayın aç kalırsınız. Buna döner denirse tabi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mghxsds -- 23 Haziran 2023; 20:17:34 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam naçizane ricam yorumlarda koca koca otelin ismi ile mesaja başlarsanız search eden arkadaşlar karşılaşsın
5-10 Eylül arası 5 gece Balayı için önerebileceğiniz maks. 40K yemekler düzgün ve dinlenme odaklı bir otel tavsiye edebiilirseniz sevinirim arkadaşlar. Teşekkürler.
-
teşekkürler hocam bilgilendirmeler için.. burada rezervasyon yapan çok arkadaş vardı.. crystal green e.. bizlere rehber oluyorsunuz açıkçası
Bende rez yaptım aynı yere ancak iptal edersem başka yeri benzer fiyatlara almak mümkün değil 3 yıldızlı otel fiyatına almıştımquote:
Orijinalden alıntı: premiumbeyinteşekkürler hocam bilgilendirmeler için.. burada rezervasyon yapan çok arkadaş vardı.. crystal green e.. bizlere rehber oluyorsunuz açıkçası
Rezaletmiş gidip işkence çekicekler var
Umarım toparlarlar yoksa çok ciddi sıkıntı çekicez crystal green de. Benimde ağustosu sonuna ayrı bi rezervasyonum var. Hayırlısı bakalım. Şu saatten sonra iptal etsem otel bulamam. Uçtu gitti fiyatlar.
valla hocam aynı paraya pansiyon+deniz yapayım diyorum hem birkaç farklı yer gezerim hemde iyi kötü o standartlarda yine karnımı doyururum diye düşünüyorum. alkol olayını dahil etmedim tabi..
Denizin durumu nedir hocam?
Rez sırasında bahsettiğiniz problemlerden ziyade asıl şikayet denizin rengiydi. Nedir durum? Balçık vs var mı?
Hocam geçen sene crystal florada kalmıştım yemeklerden çok memnun kalmıştım o yüzden bu sefer bodrumu tercih ettik ben düzeleceğini düşünüyorum ama siz bilirsiniz bodrumda dışarda 6 gün yiyip içsek 20k tutar heraldequote:
Orijinalden alıntı: premiumbeyinvalla hocam aynı paraya pansiyon+deniz yapayım diyorum hem birkaç farklı yer gezerim hemde iyi kötü o standartlarda yine karnımı doyururum diye düşünüyorum. alkol olayını dahil etmedim tabi..
12eylül balayı için Rubi Platinum aldım ben incelemeleri ve yorumları fena değil gibi
Şu an crystal green bay otelinde konaklamaktayim. Buradaki yorumlara güvendim bu oteli seçtim, fakat yanılmışım.
İptal ve iade mümkün olmadığı için burada kalmak zorundayım, çıkabilsem 1 dakika durmam. Keyifsiz, mutsuz, huzursuz bir yaz tatil oldu burası.
-Havuzlarda gözle görülür kir partikulleri var. Özellikle aquapark havuzlar girilecek gibi değil.
-Lobi den restoranta kadar personel suratsız.
-Kahvaltı da ki çocuk büfesi, sosis pankek sütten ibaret. Sözde çocuk bebek dostu otel.
-Kahvaltı açık büfede muz göremedik. Sorduk, bittiğini sipariş verildiğini yarin geleceğini ilettiler. 2. Günde gelmedi.
-Sabah 10 da dondurma bitti, o gün gelmeyeceği söylendi.
-Snack restorantta iki adet döner 1 buçuk saatte, 2 adet kola 1 ayran 2 saatte servis edildi. Giderseniz öğün yemeklerini kaçırmayın aç kalırsınız. Döner çiğ pişmemişti.
-Yemeklerin, tatlıların kalitesi çok ama çok düşük. Lezzetsiz.
-Gece eğlencesi çok yetersiz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Deniz nasıl hocam bide oda temizliğiquote:
Orijinalden alıntı: Mghxsds
Şu an crystal green bay otelinde konaklamaktayim. Buradaki yorumlara güvendim bu oteli seçtim, fakat yanılmışım.
İptal ve iade mümkün olmadığı için burada kalmak zorundayım, çıkabilsem 1 dakika durmam. Keyifsiz, mutsuz, huzursuz bir yaz tatil oldu burası.
-Havuzlarda gözle görülür kir partikulleri var. Özellikle aquapark havuzlar girilecek gibi değil.
-Lobi den restoranta kadar personel suratsız.
-Kahvaltı da ki çocuk büfesi, sosis pankek sütten ibaret. Sözde çocuk bebek dostu otel.
-Kahvaltı açık büfede muz göremedik. Sorduk, bittiğini sipariş verildiğini yarin geleceğini ilettiler. 2. Günde gelmedi.
-Sabah 10 da dondurma bitti, o gün gelmeyeceği söylendi.
-Snack restorantta iki adet döner 1 buçuk saatte, 2 adet kola 1 ayran 2 saatte servis edildi. Giderseniz öğün yemeklerini kaçırmayın aç kalırsınız. Döner çiğ pişmemişti.
-Yemeklerin, tatlıların kalitesi çok ama çok düşük. Lezzetsiz.
-Gece eğlencesi çok yetersiz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Adam oteli gömmüş oda temizliği diyon 😂😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X