Güzel indirim yapmışlar. |
2023 F/P Otel Fırsatları (170. sayfa)
-
-
Daha önce gittiniz mi? puanı yüksek baya Yeme içme kalitesi nasıl?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abokado -- 28 Nisan 2023; 15:36:43 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ets turdan pansiyon bile almam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam nedeni nedir?
pandemi de müşterinin yanında duran ender firmalardandı.
-
Garanti bankası dayatması ve sektörde tekel olmak istemesi çoğu otele başka firma ile çalışmasına izin vermemesi.
Ben eğer gezmek vs diyor iseniz kesinlikle DATÇA yı öneririm. Datça da hem gezilecek yer çok. Hem de büyçenize göre değerlendirebileceğiniz alternatif çok. Ben geçen sene zephyros city de kalmıştım tam merkezde. (Gerçi geçen sene 3 güne 2500 vermiştim bu sene günlükü 2500 olmuş) siz daha uyguna bulabilirsiniz belki pansiyon vs. Sahilde daha pahalıya yemek yerken sahile uzak yerlerde çok daha uyguna yemek yiyebiliyorsunuz. Tekne turu fiyatları da geçen sene için 150 idi. Teknede çay 5tl türk kahvesi 20tl idi. Datçanın en meşhur dondurmacısında (tavsiye etmiyorum) topu 20 tl iken merkezde italyan dondurmacısında 12,5 tl idi. Ve gerçekten çok güzel yerlerde yüzmüştük. Alternatif olarak KAŞ diyebilirim ama sanırım KAŞ otel ve pansiyonlarıda uçmuş bu sene. Ama illaki otel tatili olsun birkaç gün de tekeme turu oldun derseniz Marmaris siteler mevkinde ki oteller nispeten daha uygundur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
-
-
Bir muddettir uzaktan takip ediyordum forumu.
Serkan Bey'in de tesvigiyle bayram tatili tecrubemizi paylasayim istedim.
Otelimizin adi Bodrum Park Resort. 2 gece icin 2 yetiskin 2 cocuk toplamda 5200 tl odedik Ets indirimiyle beraber.
Otel, Bodrum Yaliciftlik'te yer aliyor. Bodrum merkeze girmeden sola dogru dar ve gorece bozuk bir yoldan Yaliciftlik'e ulasiyorsunuz. Yaliciftlik'te bir halk plaji bir de belediye tarafindan isletilen restaurant bulundugunu not olarak duselim. Yaklasik 20 dakikalik bir araba yolculugu sonrasinda otelin bulundugu bolgeye ulasiyorsunuz. Otel bir yamaca insa edilen ana bina ve devaminda bungalowlardan olusuyor. Bungalowlarin arasinda kids club , aquapark , gosteri alani, snack restaurant , snack bufeleriyle, etrafinda bir bar ve bu sene hizmete acilan Starbucks bulunan ana havuz yer aliyor. Sonrasinda cok guzel bir koy sizleri karsiliyor. (Bodrum'un en iyisi oldugunu soyleyenler var). Kumsalin sagi ve solunda tahtadan uzerlerinde sezlong bulunan iskeleler var sahile paralel olarak. Sahilde de ayrica bir bar mevcut. Bu tesisi tercih ederseniz mutlaka o tahta iskelede oturup birseyler icmelisiniz.
Odalara gelecek olursak, buyuk bir kismi tadilat gormus ve bazi odalarda bizim oldugumuz donemde tadilat devam ediyordu. Saniyorum kiralik bir tesis oldugu icin daha detayli bir tadilata ihtiyacin oldugunu dusunuyorum. Bizi standart odalarin dar olacagi dusuncesiyle bir jest yaparak aile odasina aldilar. Giriste ana oda yan tarafta da cocuklarin kalabilecegi bir oda yer aliyor. Bu iki odanin arasinda da banyo kismi mevcut. Banyo bukletlerinde dis bakim seti olmasi bu fiyattaki bir otel icin beni sasirtan bir detay oldu. Odada icinde alkolsuz soft icecekler bulunan bir minibar mevcut. Bu minibar sadece giris gunu dolduruluyor. Takip eden gunlerde sadece su yenileniyor. Sicak icecekler icinse kettle ve cay nescafe gibi urunler bulunuyor. Oda temizligi her gun yapiliyor ve yeterince temiz oldugunu soyleyebiliriz.
Yemekleri genel anlamda begendik. Fiyat performans olarak gayet basariliydi. Kahvaltida peynir cesitleri , unlu mamuller , zeytin , sarkuteri urunleri mevcuttu. Omlet bufesinde tercihinize gore hazirlanabiliyor. Oglen arzu ederseniz ana restaurantta acik bufe , arzu ederseniz snack restaurantta antrikot , doner , tavuk izgara , hamburger ve makarna gibi urunler alabiliyorsunuz. Bizim gittigimiz donemde alacarte restaurantlat acik degildi ancak ana restaurant aksam yemegi bufesi oldukca kuvvetliydi. Mezelerini oldukca basarili buldugumuzu soyleyebilirim. Beyaz et ve kirmizi et cesitleri de damak tadiniza uyacaktir. Meyve ve tatli bufesi idare ederdi. Ortalamada bu otelde ac kalmayacaginiz soylebebilir.
Icecekler , yerli ve chivas regal , ballentines , jack daniels , gordons gibi icecekler konsept dahilinde. Bira fici Efes Pilsen. Aksam yemeklerinde Yeni Raki ve Efe Gold mevcut. Ancak bizim bulundugumuz donemde salgam yoktu. Ayranlarda Eker markasi tercih edilmis. Ayrica bazi barlarda arzu edilmesi durumunda sise kola , fanta ve sprite bulunuyor. Talebinizi bu sekilde iletmezseniz premix olarak veriliyor ancak onu da basarili buldugumu soyleyebilirim.
Hizmet kismina gelecek olursak , misafir iliskileri muduru Cengiz Bey her yerde ve surekli halinizi hatrinizi soruyor. Personel genel olarak ilgili diyebilirim. Bazi personellerin gerek sektorde gerekse otelde yeni oldugu hissedilebiliyor.
Tesisi ozetlemek gerekirse kucuk cocuklu aileler icin biraz yorucu olabilir ancak performans/fiyat oteli oldugunu soyleyebilirim. Disarida raki icip ortalama bir yemek yediginiz aksam yemegi su anda 1000 tlden asagi degildir. Bu bilgi dahilinde gunluk 1300 tllik konaklama gayet ideal. Sezon ici fiyatlarini bilmemekle birlikte butcesine ozen gosteren arkadaslara net tavsiye edebilirim.
Yazimin sonunda iyilestirilebilecek konulara gelecek olursak , odalarin tadilatlari tamamen yapilabilir , sektorde ve otelde yeni arkadaslara daha iyi oryantasyon yapabilir.
Otelle ilgili sormak istediginiz bir soru var ise dilim dondugunce yanitlayabilirim.
Herkese keyifli gunler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extraordinaryman45 -- 30 Nisan 2023; 21:27:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Havaya guvensem kurban bayramı öncesi Marmaris deneyecegim ama deniz de hava da risk gibi,6 gece orka Marmaris te gözüm var
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Deniz en büyük risk Muğlada Temmuz ayı öncesi deniz üşütür girilmez son 4,5 senedir böyle
Üstadlar 2008 yilindan beri Bursa'dan gidip HD Antalya otellerinde 1 hafta kalip dönüyoruz. Artik cocuklar büyüdü bu sene 5 gecelik alanya tatilinden sonra Fethiye, kaş, bodrum, datça v.b yerlerde 1-2 şer gün kalarak farkli yerleri gormek istiyoruz. Nasil bir rota izlenir? Nerelere mutlaka gidilmeli? Konakladiginiz ve tavsiye edebileceginiz otel/pansiyonlar varsa yazarsaniz bize cok faydasi olur. Teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rubi Platinum a yeni giriş yaptık. Hava geçen haftaya göre daha güneşli. Denize ve havuza gidilebiliyor. Doluluk yüzde 30 civarında. Otelin yemekleri ve servis güzel. Plajını da beğendik. Ancak konsept değişikliği yapmışlar. Daha önce ücretsiz olan A la carte Red Lounge restorant bu sene ücretli olmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emredeniz87 -- 30 Nisan 2023; 17:27:28 >
İyi tatiller hocam otel çıkışında genel yorumlarınızı bekliyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam signda mısınız yoksa Platinum spa mı fotoğraf ve tecrübe paylaşırsanız süper olur iyi tatiller
Döviz bazında 2x zam yapıp hizmetleri de mi ücretli yapmışlar 😀
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Platinum spa da. Plaja ve havuza servis yapan personel var. Doluluk az olduğu için hiçbiryerde beklemiyorsunuz. İçecekler şişede servis ediliyor. Premium alkolleri denemedim henüz. 24 saat yeme içme mevcut. Snack barları güzel. Döner hamburger ve çöp şiş veriyorlar. Tatlıları baklavaları bol fıstıklı ve lezzetliydi. Karidesler jumbo değil ama göreceli büyük.(Rixosta en ucuz karidesi veriyorlardı)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emredeniz87 -- 30 Nisan 2023; 19:45:0 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
o kadar yolu tepmemizdeki ilk amaç deniz. şahsen denize sıfır olmayan bir yerden tatil almam. denize sıfır olmalı + denizi iyi olmalı + yeterli şezlong olmalı. sonra iyi havuz olmalı ve sonra hizmetler vs.
-
olimpos, çıralı??? adrasan + çıralı'yı kapsayan alanın tarihi ismi olimpos zaten. o bölgeye tarihte olimpos demişler. adrasan biraz kabak gibi, çıralı daha yeşillikli. ikisi de antik olimpos kentinde birleşiyor. kara yoluyla uzun bir yolculuk ama sahilden yürüyünce 5 dk içinde antik kentin içinden geçilip adrasan-çıralı arasında yolculuk yapılabiliyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X