|
Herkese hayırlı haftalar. Şu an aktif olarak mini countryman e kullanıyorum. Haftasonu şarj bahanesiyle showroomu gezdik ve 320i, x3 derken i5e yöneldik. Şu an kampanya ve kredi avantajı sebebiyle mantıklı geldi. Test sürüşü sonrasında gerçekten içim çok hoş oldu. Çoğu yerde olumlu yorumlar görüyorum. Kullanan arkadaşların deneyimlerinden yararlanmak isterim. -Yıllık ortalama 25bin km yapıyorum, çoğunluk şehir içi. Günde ortalama 3-4 saatim İstanbul trafiğinde geçiyor. Şu an miniyle soğuk hava şartlarında 380-440 km menzil alıyorum %100 için. Yazın minimum 420km alıyorum. İş yerinde ac şarj imkanım var. Menzil konusunda ne düşünüyorsunuz? i5 kağıt üstünde daha çok görünüyor. Konforu sormayacağım, gerçekten yalıtım ve kokpitin sarması çok iyi hissettirdi. (bacak desteğini özlemişim) Aracın ivmelenmesini tam olarak hissedemedim, anlık sollamalarda nasıl? Cüssesine göre dönüşler rahat mı yoksa o uzunluğu hissettiriyor mu? Finansal olarak şüphelerim var, 3ml tl 12 ay geri ödemeli 1,69'dan kredi imkanı var. Bir çok bmw aracın böyle bi kampanya yokken neden i5 de var anlamadım. Araç gerçekten değer mi parasına, 1-2 sene sonra üzmeyeceğinden emin olmak istiyorum. Yeni gelen araçların donanımları nasıl oluyor? Temsilciyle konuştum ama böbrek aydınlatma, arka aks, 22kw ac şarj, havalı süspansiyon ve ses sistemi konusunda emin olamadı. 20 inc jantlar konusunda emin gibiydi. Borusan paketleri yine karma karışık yapmış gibi ama sanırım. Şimdiden teşekkürler. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt