Olimpiyat sorularina bakmali mi sizce < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2022de ayt matematige nasil calisilmali

-
-
3d kırmızı mı turuncu mu cehennem ateşi rengi mi her neyse onları çöz ve olimpiyat soruları çöz eğer onlarında renkleri varsa kırmızı çöz işini garantiye al
-
bu sene zor çıktığı için herkes mata yüklenecek biyoloji kimya gibi dersler zor çıkarsa sınava hazırlananların çoğu ters köşe oluır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi romario11111 -- 1 Temmuz 2021; 18:41:5 > -
hahahaha gerçekten
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynen. 2020 de cins geldi 2021de. Ikisinde de kendini garantiye alan kesim matı iyi olan kesimdi. Miray ve 3D alip cozmemistim mesela osym boyle sormaz diye. Osym aynen de öyle sordu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
olimpiyat soruları gereksiz. tamamen mantığa dayalı, derinlemesine ve hayvan gibi çalışılmalı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bence abartmamak lazım bu yıl çok zordu ama düşen ortalamalardan sonra bidaha bu kadar zor soracaklarını düşünmüyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
aynen bu şekilde bence de.olimpiyat seviyesinde diyenler ne alaka çözemedim daha.
Cidden he. Baktilar soru sayisi az millet sisteme uyum sagliyo yigilma oluyo biz en iyisi her sene ters köse yapalim dediler herhalde
Hocam önerileriniz var mı? Kanal olur kaynak olur calisma sekli olur... sizden öğrenecegimiz cok sey var
bana kalırsa matematikte konuları detaylı öğrenmek gerekir ancak ne kadar soru çözsen de sınavda iyi yapacağının garantisi yok. onun yerine sözel derslere biyoloji ayt kimya gibi bilenin soru kaçırmayacağı bölümlere çalışmak daha mantıklı
-
Hocam biyoloji, kimyayi ve türkçeyi neredeyse fulledim. Bayagi iyi geldiler. Ama matematik 10 15 net olunca hiçbir işe yaramiyor. Karsima nasil bir senaryo cikarsa ciksin 35 mat yapabilecegim bir seviyeye gelmek istiyorum. Gerekirse bugun baslarim hemen simdi ama nasil yapilir nasil bir yol izlemeliyim bilmiyorum. Karekök 0lardan başlayabilirim
adamlar birkaç zor soru sordu diye hemen olimpiyat sorusu çözün diyolar olimpiyat soruları için birkaç soruya saatlerce süre veriliyor saçmalamayın hemen papağan gibi başlamışlar tekrarlamaya
-
Yok ya millet abartmaya bayılıyor.Piyasadaki birkaç kaliteli yayının sb ve denemesini çözen,ezberlemeden çalışan biri 35 neti zorlardı yine.
-
öncelikle sene boyu izleyecek video aramak yanlış. bilgileri herhangi bir şekilde (video ya da fasikü ile) tam olarak öğrendikten sonra asıl geliştirecek olan şey soruların üzerine kafa yormak, sürekli telkinde bulunarak çözmek, zor sorularla sonuna kadar uğraşmak. özellikle temeli kötü olanlar başlangıçta bu işin ameleliğini yapmak zorundalar. formül sanılan şeylerin nereden geldiği iyi bilinmeli (çünkü formül sayısı çok az). benim tavsiyem ise 0 olunmayan konularda tamamen fasikül üzerinden anlayarak gitmek (özellikle apotemi fasikülleri)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
insana bilmedigi sey buyulu ve cok zor gelir. 10 net yaptim. O yuzden kalan 30 şu an gozume imkansiz geliyor
normal kurumsal denemelerde 30 35 gören cogu sb yi cozmus konuya hakim birisi olsam sormazdim bunu
Teşekkürler hocam bu işin ameleliğini yapa yapa gelişmeye calisacagim artik. Tesekkurler
Hocam olimpiyat sorularına gerek yok. Ösym salak değil böyle devam ederse giren sayısı azalacağının ve tepki alacağının farkında. Her derse eşit çalışılmalı en son raddede zor kaynaklar çözüp tek atmalı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

olimpiyat soruları gereksiz. tamamen mantığa dayalı, derinlemesine ve hayvan gibi çalışılmalı
|
bu sene zor çıktığı için herkes mata yüklenecek biyoloji kimya gibi dersler zor çıkarsa sınava hazırlananların çoğu ters köşe oluır |
Benzer içerikler
- sayısal 300 bin kaç net
- ayt mat kaynak önerisi
- eskişehir en iyi dershaneler
- matematik röntgeni yorumları
- l"hospital neden yasak
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X