yurtdışında herkes 85x95k dan memnun bu çiçeklenmenin normal oldugunu bu izleyiciyi rahatsız etmediğini siyahların SamsunG VE LG LE kıyaslanamayacak kadar iyi diyorlar bilemedim a95k 83 panel çıkarmadı yoksa tercih edebilirdim kafam karışık 85ZK master 85 e yüksek fiyat istiyorlar 2023 CES L SERİSİNİ beklesek mi? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi midicie80 -- 13 Ağustos 2022; 2:44:32 > |
2022 SONY BRAVIA TV (Ana Konu) (55. sayfa)

-
-
-
-
Mediamarkt internet stoklarına da girmiş A95K, mağazalara da gelir yakında.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet, A95J diye girmişler model ismini 🤣🤣
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Geçen senenin modeli diye bir de güzel indirim yapsalar girer girmez
-
Bunlar bu senenin ödülleri olsa gerek 2022-23
Tcl c835 geldi mi Tr'ye?
-
Bu konuda okudum sanırım, belki kendi başlığında da bahsedilmiştir "XH9505 efsane panel" diye.
85" olanı amazonda 38.710 TL, ilgilenen olur belki.
İzleme mesafem 6-7 mt olsa ben de düşünürdüm.
bedava...
A95K oled tv için mediamarkt, yanında wh-1000xm5 (9.200 tl) kablosuz kulaklık hediye kampanyası var online siparişlerde.
Amazon nereden buldu ki bunları. 4 adet de stok göstermiş. Acaba gerçekten kapalı kutu ve sıfır TV'mi yoksa sağdan soldan depolardan/teşhirlerden çıkan TV'ler midir?
-
Aynı modelin 65 ekranlarını da 2 hafta önce sattı 18bine, herkese sıfır ürün 2021 üretimi geldi, Amazon global firma olduğu için diğer ülkelerdeki stok fazlalıklarını Türkiye pazarına sürüyorlar diye düşünüyorum. Başka türlü 2 sene önceki modeli sıfır kutu bulmak imkansız
65 kaçırmışım. Annemlerin 55xh9096’yı değiştireceğim. Gördeydim direk alırdım. Kendim 75xh9096 kullanıyordum. Ama Ambilight sevgimden dolayı Philips 75PML9506 ile değiştirdim. 85xh9505 fiyatı güzel ama nereye koyacağımı bulamadım :) Ayrıca 120 inch prokesiyon kullanıyorum.
Herkese merhaba,
55XH9096 TV sahibiyim. TV kumanda pili haftada bir değişmek zorunda kalıyorum. Tüm pil markalarını denedim. Servis kumandayı kontrol etti fakat bir sorunla karşılaşmadı. Konuyla ilgili yorumu yada çözümü olan var mıdır ?
Teşekkür ederim.
-
fiyat iyi dediğiniz gibi, tv yi alsan bir de yeni ev derdi çıkar başına 80m2 salonlu falan, en iyisi hiç bulaşmamak 🙂
Hocam kısmetse 1-2 sene sonrası için müstakil ev düşüncesi var. Ama zaten 8505 modeli için bana 3.25-3.5 metre yeterli. 75 inch 2.75 mt'reden ve 120 inch projeksiyonu ise 4-4.25 metre mesafeden kullanıyorum
9505 serisini hep merak etmiştim ama geçen sene de TV bakarken HDM 2.0/2.1 durumundan dolayı 75XH9096 almıştım. Onu da bu sene değiştirdim zaten
Yakın zamanda satılan 65 inchi takibe aldım. Annemlerin pek Playstation oynadıklarını söyleyemem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 16 Ağustos 2022; 13:49:55 > -
Satıcı Amazon olduğu için yanlış olmaz diye düşünüyorum.
Elektronik ürünlerin iadesinde de sorun yaşamadım hiç.
Dostlar selam🍀 Umarım doğru başlıktayımdır.
65 inç Sony TV niyetim var. Her markada o kadar çok model var ki işin içinden çıkılcak gibi değil.
Eşimle kaliteli TV izlemek için alıyorum. Oyun konsolu kullanmam. Netflix Amazon vs olur en fazla.
Bütcem 20.000 civarı. Artı eksi 1-2 bin oynayabilir.
81j 85j 89j bunların aralarında cok fark var mı. Hangisini tercih etmek daha mantıklı.
Ya da bu bütceye falanca marka model de bak diyeceğiniz bi ürün var mıdır. Sanırım bu işte siyah performansı ve frekans olayı biraz farkettiriyor. Panel olaylarına pek haiz değilim. Şimdiden teşekkürler 🙏
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X