Şimdi Ara

2022 SONY BRAVIA TV (Ana Konu) (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.923
Cevap
64
Favori
129.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yurtdışında herkes 85x95k dan memnun bu çiçeklenmenin normal oldugunu bu izleyiciyi rahatsız etmediğini siyahların SamsunG VE LG LE kıyaslanamayacak kadar iyi diyorlar bilemedim

a95k 83 panel çıkarmadı yoksa tercih edebilirdim kafam karışık

85ZK master 85 e yüksek fiyat istiyorlar 2023 CES L SERİSİNİ beklesek mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi midicie80 -- 13 Ağustos 2022; 2:44:32 >
  • midicie80 kullanıcısına yanıt

hocam olay çiçeklenme değil tam olarak çiçeklenme ledlerin kaderi...miniledde olsa ne olursa olsun samsungdada bir tık daha azı olsada ondada olacak olay x95k nın kontrastı native kontrast değeri ips panelle aynı rezalet siyahı var çiçeklenme olan durumlarda ton olarak mora dönüyor iğrenç gözüküyor ben şahsen miniledde olsa ips panel kontrastınıda o paraları vermem o tonları gördükten sonra zaten hayatta almam kullanıcıların söylediklerini ben pek kaale almam çoğu insan para verip satın aldığı nesnelerle mutlu olmayı seviyor yorumlarıda ona göre oluyor :)

panelin gerçek siyah performansı bu ha ışıkları kapataacak zifiri siyah olacakmı bazı bölgeler olacak peki ya nesnelerin yada ışığın vs yanındaki siyah kalan kısımlar ne olacak :) artı kontrastı sadece siyah olarak değerlendirmeyin görüntünün tümüne etki ediyor bence tv de aydınlatma şekliyle beraber ilk bakılacak en önemli şeylerden birisi..

biri x95k biri qn95b

The Sony X95K has decent black uniformity. Without the local dimming feature, the screen looks blue.

2022 SONY BRAVIA TV (Ana Konu)

• midicie80 kullanıcısına yanıt

elinizde iyi siyah gösterebilen bi cihaz varsa şunlara dikkatlice bakın hocam demek istediğimi net görürsünüz

• Mediamarkt internet stoklarına da girmiş A95K, mağazalara da gelir yakında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • korcin K kullanıcısına yanıt
    Evet, A95J diye girmişler model ismini 🤣🤣

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Exheo kullanıcısına yanıt

Geçen senenin modeli diye bir de güzel indirim yapsalar girer girmez 2022 SONY BRAVIA TV (Ana Konu) 

• 2022 SONY BRAVIA TV (Ana Konu)
    Tlc ye en iyi mini led tv ödülü

• Bunlar bu senenin ödülleri olsa gerek 2022-23

Tcl c835 geldi mi Tr'ye?

Tarihler yanlış

• Bu konuda okudum sanırım, belki kendi başlığında da bahsedilmiştir "XH9505 efsane panel" diye.
    85" olanı amazonda 38.710 TL, ilgilenen olur belki.
    İzleme mesafem 6-7 mt olsa ben de düşünürdüm.

bedava...

• A95K oled tv için mediamarkt, yanında wh-1000xm5 (9.200 tl) kablosuz kulaklık hediye kampanyası var online siparişlerde.

Amazon nereden buldu ki bunları. 4 adet de stok göstermiş. Acaba gerçekten kapalı kutu ve sıfır TV'mi yoksa sağdan soldan depolardan/teşhirlerden çıkan TV'ler midir?

• oup59 kullanıcısına yanıt

Aynı modelin 65 ekranlarını da 2 hafta önce sattı 18bine, herkese sıfır ürün 2021 üretimi geldi, Amazon global firma olduğu için diğer ülkelerdeki stok fazlalıklarını Türkiye pazarına sürüyorlar diye düşünüyorum. Başka türlü 2 sene önceki modeli sıfır kutu bulmak imkansız

• wntln kullanıcısına yanıt

65 kaçırmışım. Annemlerin 55xh9096’yı değiştireceğim. Gördeydim direk alırdım. Kendim 75xh9096 kullanıyordum. Ama Ambilight sevgimden dolayı Philips 75PML9506 ile değiştirdim. 85xh9505 fiyatı güzel ama nereye koyacağımı bulamadım :) Ayrıca 120 inch prokesiyon kullanıyorum.

• Herkese merhaba,

55XH9096 TV sahibiyim. TV kumanda pili haftada bir değişmek zorunda kalıyorum. Tüm pil markalarını denedim. Servis kumandayı kontrol etti fakat bir sorunla karşılaşmadı. Konuyla ilgili yorumu yada çözümü olan var mıdır ?

Teşekkür ederim.

fiyat iyi dediğiniz gibi, tv yi alsan bir de yeni ev derdi çıkar başına 80m2 salonlu falan, en iyisi hiç bulaşmamak 🙂

• wntln kullanıcısına yanıt

Hocam kısmetse 1-2 sene sonrası için müstakil ev düşüncesi var. Ama zaten 8505 modeli için bana 3.25-3.5 metre yeterli. 75 inch 2.75 mt'reden ve 120 inch projeksiyonu ise 4-4.25 metre mesafeden kullanıyorum 2022 SONY BRAVIA TV (Ana Konu) 

9505 serisini hep merak etmiştim ama geçen sene de TV bakarken HDM 2.0/2.1 durumundan dolayı 75XH9096 almıştım. Onu da bu sene değiştirdim zaten 2022 SONY BRAVIA TV (Ana Konu) 

Yakın zamanda satılan 65 inchi takibe aldım. Annemlerin pek Playstation oynadıklarını söyleyemem2022 SONY BRAVIA TV (Ana Konu) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 16 Ağustos 2022; 13:49:55 >

Satıcı Amazon olduğu için yanlış olmaz diye düşünüyorum.

Elektronik ürünlerin iadesinde de sorun yaşamadım hiç.

• Dostlar selam🍀 Umarım doğru başlıktayımdır.

65 inç Sony TV niyetim var. Her markada o kadar çok model var ki işin içinden çıkılcak gibi değil.

Eşimle kaliteli TV izlemek için alıyorum. Oyun konsolu kullanmam. Netflix Amazon vs olur en fazla.

Bütcem 20.000 civarı. Artı eksi 1-2 bin oynayabilir.

81j 85j 89j bunların aralarında cok fark var mı. Hangisini tercih etmek daha mantıklı.

Ya da bu bütceye falanca marka model de bak diyeceğiniz bi ürün var mıdır. Sanırım bu işte siyah performansı ve frekans olayı biraz farkettiriyor. Panel olaylarına pek haiz değilim. Şimdiden teşekkürler 🙏

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.