Şimdi Ara

2022 SONY BRAVIA TV (Ana Konu) (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.914
Cevap
65
Favori
128.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende ondan bahsediyorum hocam.

Premium tepe modeller..

Fark olsa da gözle anlaşılacak kadar uçurum bir fark olmaz..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • o değil sony modeller haricinde herşeyi konuştuk sonra kızanlar oluyor :)

• RNNN kullanıcısına yanıt
    Hocam Sony önümüze ne koydu ki konuşalım : ))

Adamlar maliyetten mi kısıyor ne yapıyorsa artık..

Koskoca Sony’i döndürmüşler Sunny’e..

TV piyasasından da çekilmek için ellerinden geleni yapıyorlar sanki..

Ne diyelim..

• Mayers! kullanıcısına yanıt

hocam bu adamlar sırf 2017 model xe90 dan daha kötü olan xh90 modelini satabilmek için xh95 modeline hdmi 2.1 koymayan adamlar...bu adamlar 2017 model tv deki özelliği 2021 yılında bilerek kaldıran adamlar yine bu adamlar tv ile alakalı yazılımdan başka hiçbir şey yapmadan sadece tv kasasına sony yazan adamlar ben yıllardır sony eski sony değil dediğim için linçleniyordum ama insanların artık bişeyleri farketmesi güzel :) istese yaparlarmı kralını yaparlar yakın zamandada göreceğiz zaten sony in çıkaracağı qd oled s95b modelinden daha iyi olacak ama adamlar artık yapmıyor eskiden pahalı satardı ama en iyisi olurdu şimdi yine pahalı satıyor ama karşılığı yok...

Hocam, XE90 ve XF90 modellerini kullanmış biri olarak, Sony’nin en son iyi TV çıkarmış diyebileceğimiz modelleri bunlardı maalesef.

Bu modellerden sonra her sene çıkardıkları TV’lerde ufak ufak geriye gittiler.

Ama bu sene resmen durumu abartmışlar..

Maliyetler kurtarmıyorsa yada bu kadar kötüye gitmeye sebep neyse ya buna çözüm bulursun yada ürünü piyasaya hiç sürmezsin..

X90K’da adamlar kalitesizlikte level atlamışlar..

Ne kontrast var, ne yapı kalitesi, ne de siyah tek düzelik..

Yerel karartma performansı mı ? O da 7,5 puanla yerlerde..

6-7 yıldır geliştirdiğin teknolojide yerel karartma performansın yerlerde..

Şimdi söyle hocam.

Biz Sony ile ilgili ne konuşalım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayers! -- 15 Haziran 2022; 2:15:40 >

sony gibi bir markanın 2022 yılında çıkardığı 9 seri tv mini led olmadıktan sonra konuşmanın çokta bir anlamı yok benim x95k beklentim çok fazlaydı ama oda hüsran olacak gibi adamlarada kızamıyorum samsung harici rakipleri yok artı hala bu durumlara rağmen çatır çatır satıyorlar neden daha iyi olmak için uğraşsınlar? bu adamlar 2016 da zd9 2017 de xe93 gibi zamanın çok ötesinde tvler yapmışlar bugün hala z9d gibi tv si yok benim kızma sebebim nasıl olsa satıyor diye samsung gibi ileri gitmeye uğraşacağına geri gitmeleri ama fiyatta hep ileri :) bu saatten sonra sony nin ancak bu tarz modelleri beklenir alınır kaç yıldır doğru düzgün tek bir tv çıkarmadılar bi xh95 geldi onada hdmi 2.1 koymadılar kurnazlıklarından o yüzden haklısınız bişey diyemiyorum...forumda neo qled konusu yok birisi açsada ordan devam etsek :)

65inc suan 44bin premium en ust seviye urun en iyi goruntu islemcisi var. Kur dusmeden girmicem ben...

Tcl tvlerde iyi indirimler oluyor onkyo ses sistemi var en iyi ses chipi ve harici hoparloru var 2+1 mini led quantum dot panel tvde şu servis muhabbetinden almiyorum. Yoksa alirdim 2022 SONY BRAVIA TV (Ana Konu) 

Bahsettigim model TCL 65C825 65"

26k suan martda 20bindi o bantda en iyi f/p tv bence..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Haklısın hocam. Maalesef durumlar bunlardan ibaret..

Konuyu ben de çok aradım bulamadım hocam :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayers! -- 15 Haziran 2022; 9:3:22 >
  • demircibu kullanıcısına yanıt
    TCL’de fiyat çok iyiymiş ama tavsiye etmeyeni de çok fazla hocam. Yine de iyi araştırmak gerekir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayers! -- 15 Haziran 2022; 9:2:52 >
  • Bize bir neo qled konusu lazım hakikaten. QN95B ve QN90B ile ilgili orada konuşurduk ne güzel 😀

• Exheo kullanıcısına yanıt
    Biri öncülük etmeli ama kim

• Exheo kullanıcısına yanıt

Neo 2022 SONY BRAVIA TV (Ana Konu) dediler geldik. Bizzat uretiminde bulundum.

• Quantum Matrix Teknolojisi kullandik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eeee şimdi velhasılı kelam bu senedemi adam akıllı tv yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sonic33 S kullanıcısına yanıt

QN95B var hocam x95k incelemeleri gelsin duruma göre onada bakılabilir

• a80k çıksa asıl. ben onu bekliyorum

• bodysolid B kullanıcısına yanıt

eski lg oled panel var hocam pekte beklemeye değecek bi model değil bence...

Z9D iyi güzel bir model yalnız,aman aman olacak kadar bir tv değil. ondada bolca çiçeklenme var

sony A95K incelemesi güzel değerlendirmeler var

• joven kullanıcısına yanıt

hocam bana zd9 modelinden karartması daha iyi olan q9fn harici tek bir model gösteremezsiniz :) oda detay kaybı yaparak daha iyi karartma yapıyor...2016 yılından beri sony bu tv den daha iyi bir tv yapmadı ve şuanki piyasada qn95b harici o ayarda bir tv yok önceki yıllardada yoktu...

Karatma iyi yapıyor haklısınız yalnız bununda bir bedeli siyah fon üzerinde nesneler etrafında aşırı ışık saçıyor hoş bir görüntü olmuyor

2022 SONY BRAVIA TV (Ana Konu)
  • Sony A95K 65 değil 75inch olsaydı almayı düşünebilirdim 65 inch pek sinema etkisi yapmıyor küçük kalıyor belki seneye çıkartırlar diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.