Şimdi Ara

2022 SONY BRAVIA TV (Ana Konu) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.914
Cevap
65
Favori
128.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Zaten 65x90k 26-27 lerde ara ara 21 lere düşüyor, 65x90k Avrupa fiyatı gibi 2000 Euro civarında olursa daha cazip olur, tabiki kur belirsizliği riski de var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Covannii kullanıcısına yanıt
    65X90J için 21 bile fazla. 16.700 e satıldı o tv daha yakın zamanda. Kur buralardayken. 65X90K da diğerlerine göre uygun fiyatlı olur

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ne zaman satışa sunulcak artık 65x90k modeli. kesin bir bilgi yokmu yahu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Full_HD kullanıcısına yanıt
    İstinye park Teknosa’ya sorduğumda haziran gibi bekliyoruz demişlerdi

• natrak N kullanıcısına yanıt

x95k acayip bişey olmuş keşke görüş açısı filtresi koymasalardı bu modele saf performans odaklı gelseydi

• Full_HD kullanıcısına yanıt
    Hocam bu ay sonunda stoklara girecek
  • StreamRolleR kullanıcısına yanıt

Bende 65 Xh9505 var..onceki tv m 55 xf9005 idi..

Dayimda 2 tv var..

75 90r Samsung, 65 XE9305 var..

Samsung parlaklik olarak cok iyi ama cok cafcafli renkler, asiri doygun renkler göz yoruyor bir muddet sonra..

Sony'ler hem dogal renk hemde goz yormuyor, ve daha detayli islemcisi..Samsung 90R' da gormedigim detaylari ( karanlik sahnelerde) Sony'de net olarak gorebiliyorum, hele ki Xh9505'de hem simsiyah detaylar, hemde arka planda ki nesneler cok net..Samsung yutuyor siyah verecegim diye detaylari..

XE9305 ve Xh9505 Efsane olarak yerini almistir benim icin..9505'in 9305'den artilari da var eksileri de..Ama Komplike olarak baktigimiz da Xh9505 derim..

X95k Gelsin bakalim neler olacak..

• Backstreet kullanıcısına yanıt
    X95K ilk incelemelere bakılırsa hepsinden iyi olacak ama fiyatı ne olacak asıl soru bu. Sony’nin görüntü işleme teknolojisi Panasonic hariç rakipsiz zaten. Ama fiyat da büyük etken olacak bu sene

• Exheo kullanıcısına yanıt

Olsun Hocam rekabet iyidir, hepsinden iyi olsun ki daha iyileri ciksin rekabet olarak..

• bu tv muhtemelen sony in arada bir çıkardığı zamanına göre diğer marka modellerden bariz daha iyi olduğu bi model olacak eskiden xe93 ile yapmıştı aynı etkiyi bekliyorum :)

• Backstreet kullanıcısına yanıt

Hocam doğrudur ben OLED kısmı ile ilgileniyorum. İlk ve tek Sony tecrübem Digital Reaction arkadaşın XE93 si ile oldu. O yıllarda inanılmaz bir local dimmimg başarısı ve parlaklığı vardı.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.