Şimdi Ara

2022 Samsung Tv ler Turkiyeye Ne Zaman Gelicek? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
440
Cevap
8
Favori
25.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tvniz Hayırlı Olsun Güle Güle Kullanın Hocam

Tahmin Ettiğimiz Gibi Va Panel Çıktı

Teknik Personelin İş Bilmemezliğide Bizde Standart Oldu Hepsi Böyle Malesef.

• Hayırlı olsun hocam. Konuya @RNNN RNNN çağıralım bakalım neler diyecek bize bu konulardan anlayan kendisi

Bu arada tv koç güzel duruyor güle güle kullan

• Benim 65qn95b de eve teslim istedim. Kurdurup tekrara kutusuna koyduracağım gelince buradan bende resimleri paylaşırım.

• Ya satıcı arkadaş içime kurt düşürdü. Ya bu parti mallar va panelse ve sonra gelecek olanlar ips panel olursa? Bu çok büyük sıkıntı olur ya. Belki ben 3-5 ay sonra alacağım tvyi. IPS getirmeye başlarlarsa ve bana denk gelirse nasıl olacak? Yoksa diğer parti malların ips gelecek olma işi de yalan mı?

• Bir de bu option bölümüne biz kendimiz giremiyoruz değil mi? İlla kuruluma gelen kişi mi açacak orayı? Açmak istemezse bacak vurursa o da ayrı bir sıkıntı

• Exheo kullanıcısına yanıt

hocam bence salladı yıllardır takip ederim tv piyasasını hiç onun dediği gibi başta va gelip sonra ips gelen görmedim artı yurtdışında geçen seneki gibi farklı modele denk gelen yada inceleyen yok madem bu şahıstaki paneller her konuya yazdığı gibi ips bi tanesinin video çekerek servis menüsünü atsında bakalım neymiş diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

eski samsung kumandasıyla kendinizde girersiniz

• guguk kullanıcısına yanıt

tv va panel hocam bölge sayısı vs birebir aynı yurtdışı modelle satıcı şahıs niye ortalığı karıştırdı bilmiyorum ama elimde ips dediği tv lerin video çekerek servis menüsünü atsada baksak bu tv nin ips versiyonu varmıymış diye

• Bunu buldum buraya koydum belki işine yarayan olur

2022 Samsung Tv ler Turkiyeye Ne Zaman Gelicek?
  • Bu konu beni çok huzursuz etmişti ve diğer almayı düşünen arkadaşların da huzursuz olmasını istemedim. Malesef ülkemizde bilgiye ulaşmak neden bu kadar güç anlaşılması zor.

Bu arada ürünü testlerden geçirdim. Bence gayet başarılı bir ürün, az da olsa dirty screen olayı var, çok az blooming var. Ama bunlara gerçekten bir test sırasında çok dikkatli bir şekilde bakarsanız zar zor fark edebileceğiniz seviyede. Oldukça başarılı ve tavsiye edebileceğim bir ürün. kısacası pişman olmadım. İnşallahta uzun kullanımda sıkıntı çıkarmaz diyeyim.

Güzel dilekleriniz için herkese teşekkür ederim.

• BurhanCetin B kullanıcısına yanıt

Hocam eğer zahmet olmazsa bir de karanlık ortamda fotoğraf çekebilir misiniz? Karanlıkta daha iyi anlaşılır tvnin siyah performansı, şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanın

Hocam odam çok ışık alıyor. Şu an perde çeksemde iş görmez. Gece perdeleri vs çekip karanlık ortamdan görüntü alır paylaşırım.

• Bende 55qn90a aldım arızalı çıktı. Bugün 55QN90B ile değiştirdiler. Bende takıldım panelin ne olduğuna. Mağazaları gezdim ama teşhire açılmış 55 inç ürün yok. QN95B istedim kabul etmediler :)

• @Exheo hocam isteğin üzerine standart, film modu ve dinamik modlarda çektiğim full karanlık ortamda çektiğim görüntüleri paylaşıyorum. Aynı fotoğrafların farklı resim modunda nasıl göründüğünü hakkında fikir verebilir. Fotoğrafları çekerken hangi sıra ile çektiğimi unutmuşum. Kusura bakmayın. Ama Aynı gördüğünüz her fotoğraf farklı modda çekilmiştir.

İyi günlerde kullanınız güzel tercih

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Maşallah hocam canavar gibi tv. Güle güle kullanın ben de QN90B veya QN95B alacağım sanırım bu fotoları gördükten sonra

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • RNNN kullanıcısına yanıt

Kendisi ilk gelen Televizyonların VA panel sonra geleceklerin IPS panel olduğunu söyledi zaten fotoları çeken arkadaşın tv si VA olandır belki bu satıcının insanları yanılttığı anlamına gelmez.

ooo fotolar harika bu sefer tv olmuş alınabilir. ilk defa içime sinen bir tv oldu. Benim 65qn95b de horoz lojistik depoya getirmiş heyecan ile dağıtıma çıkmasını bekliyorum.

• choyrn kullanıcısına yanıt

Dünyada şuan qn90b ve qn95b ips olarak yok Türkiye ye özel ips üreteceklerini de sanmıyorum. Burak bey kendisine verilen bilgiyi söylemiştir ama bence samsung sorumlusu da va mı ips mi bilmiyor.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.