|
Panel yamukluğu bu kadar fazla mı S90F alma niyetim vardı :( |
|

1 Mobil
|
Panel yamukluğu bu kadar fazla mı S90F alma niyetim vardı :( |
|
Yaşadığınız problem tam olarak nedir bilmiyorum o yüzden yorum yapamıyorum ama bu woled paneller qd oledlere göre daha sıkıntılı bence tcon la alskalı olsa bence bütün c5 lerde olur bunların yazılımın farklı olacağını düşünmüyorum çünkü farklı tarihli olsa bile < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
zaten bütün c5 lerde var tüm zincir mağazalarda test ettim hocam C5 de yaşadığım problemleri sıralıyorum; 1 Pembe panel (gündüz yansıma olmadan tüm perdeler kapalı cihazda browser açıyorum sol taraf pembe) ![]() 2 - Sadece 15 günde 4 adet ölü piksel (2 si sıkışmış 2 si tam ölü) ![]() ![]() 3 Sürekli C5 hatası ile tv nin kapanması donması kasması. ![]() 4 Panelde kutucuk ve matrix desenleri ![]() ![]() |
|
Ölü piksel harici gerçekten test ettiğiniz c5 ler hep aynımıydı? kaç tane c5 bakabildiniz hocam < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RNNN -- 30 Nisan 2026; 20:15:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Uzman arkadaşların öneri ve desteğine ihtiyacım var S90F veya S95F arasında gidip geliyorum bütce sıkıntısı yok ancak mat panel pek tercih ettiğim bir durum değil maalesef siyahlar gri gibi göründüğü için oled deneyimini törpülediğini düşünüyorum aslında almak istediğim ürün S90F ancak yamuk gelirse onunla uğraşmak istemiyorum 90C ye göre 90F de yamukluk daha mı az yoksa aynı şekilde devam mı ediyor, teşhir ürünleri kontrol ettim yamukluk göremedim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi owerline -- 1 Mayıs 2026; 11:57:54 > |
|
O parlak kaplamaya bir kez alıştıysanız mat zaten istesenizde alıp kullanamazsınız…bence oled hissinide öldürüyor sırf bu lanet kaplamadan tv yi yenileyemedim s90c devam ediyorum o yüzden düşünmeden 90f derim derinlik hissiyatınıda çok etkiliyor bence bu mat olayı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Yamulma olayı genelde tv kurulumunda oluşuyor. Yoksa fabrikadan yamuk panel gönderileceğini pek sanmıyorum. Alacağınız tv 65 ve üzeriyse kurulumda çok dikkat edilmesi gerekiyor. Gelen servis elemanlarının bu konuda tecrübeli ve bilgili olması şart. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Onkyo TX-RZ50 - Pioneer VSA-LX 805 Focal Vestia No.4 + Focal Chora 816 + Focal Chora Center + SVS SB 3000 Philips Hue 75" Lightstrip Gradient + Gradient Lightstrip 2m Philips Hue Iris Philips Hue GU10 Spot Color Philips Hue E27 Bulb Color |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volnes -- 1 Mayıs 2026; 16:13:54 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Evet sizin süreci hatırlıyorum. İlk 65S95B sahibi olduğumda gelen servis elemanının ilk oled kurulum tecrübesiydi. Dedim bak bu panel eğilebiliyor dikkatli olun tamam efendim dikkat ederiz falan ama yine de yamuldu ve tüketici mahkemesine kadar gitmiştim değişim için. Ama bilir kişinin şerefsizliği yüzünden aleyhime karar çıktı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Onkyo TX-RZ50 - Pioneer VSA-LX 805 Focal Vestia No.4 + Focal Chora 816 + Focal Chora Center + SVS SB 3000 Philips Hue 75" Lightstrip Gradient + Gradient Lightstrip 2m Philips Hue Iris Philips Hue GU10 Spot Color Philips Hue E27 Bulb Color |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saitates -- 1 Mayıs 2026; 18:0:26 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
İlginç. Üretimden çıkarken de yamuk çıkıyorsa bu paneller uzak durmak lazım ama yok nakliye sırasında yamuluyorsa o da zor bir ihtimal bence size denk gelmiş 😊 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Teşhirdeki ürünlere yan açıdan baktım hepsinde ufakta olsa dalgalanma var üstte yoksa bile yan çerçevelerde var, simetri takıntım olduğu için sırf mat kaplamalı S95F tercih edeceğim sanırsam |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRAGILE -- 1 Mayıs 2026; 20:26:2 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Bir 95f sahibi olarak siyahların gri gibi olduğunu söyleyenlerin göz problemi olduğunu düşünüyorum. Parlak-mat panel tercihi ise kişiye göre değişir ona yorum yapamam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
CORE i7 920 - Gigabyte EX58-UD7 - 3*2GB Corsair Dominator GT 1600Mhz CL8 - **ASUS GTX 570 Direct CU II** - 2*1TB WD Caviar Black - High Power Absolute 1000W - Cooler Master RC690 - Logitech G5 Mouse - SAMSUNG P2250
|