Şimdi Ara

SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
5.786
Cevap
149
Favori
312.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU)
    SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU)
    SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RNNN -- 4 Mayıs 2022; 12:14:18 >




  • natrak N kullanıcısına yanıt

    Benden daha tecrübeli hem Sony hem Samsung Hem LG kullanan arkadaşım zaten yazmış cevabını buyrun.


    SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StreamRolleR -- 4 Mayıs 2022; 12:26:33 >
  • mantıklı cevap muhtemelen sony daha iyi olabilir bakalım çıkınca göreceğiz

    yanyana test ederler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU)Tech With KGyoutube
    BIG SHOWDOWN. QD OLED vs NEO QLED vs Sony OLED vs LG OLED QD OLED Samsung S95B Purchase Links Samsung: https://shop-links.co/cgQyXrPaSX3 Amazon: https://amzn.to/3JszfOn Best Buy: https://shop-links.co/cg0tEVx6P7q As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases. 0:00:00 -SDR Testing 0:23:00 - HDR content 1:12:00 - HDR Gaming 1:14:00 Ori Xbox Series X 1:18:00 Forza Horizon 5 1:36:00 Guardians 1:45:00 call of duty 1:50:00 -Q&A After Show your support by joining my channel membership. https://www.youtube.com/channel/UCg9QPvoDdTQTzBCwzHdDlKQ/join ------------------------------------- 🔥2022 TVs Available Now: LG OLED TVs: 👉 LG C2 OLED TV - https://shop-links.co/cgOj4J1z9Na or https://amzn.to/3u4kz3D 👉 LG G2 OLED TV - https://amzn.to/3K8o6TZ Samsung TVs: 👉 QN90B Neo QLED TV - https://shop-links.co/cgSo6g8Edm6 or https://amzn.to/3iscsr1 👉 QN900B Neo QLED 8K - https://shop-links.co/cgSo6h8w4uY or https://amzn.to/3ipF5F5 👉 QN800B Neo QLED 8K - https://shop-links.co/cgSo6g3vRAS or https://amzn.to/3io8aB3 👉 S95B OLED 4K - https://shop-links.co/cgQyXrPaSX3 or https://amzn.to/352q3lH 👉 QN85B Neo QLED 4K - https://shop-links.co/cgSo6hdtdnv or https://amzn.to/3tvBLik 🔥Best TVs Of 2021: Samsung QN90A Mini LED Neo QLED - https://shop-links.co/cgMlw8XR9Z5 or https://amzn.to/3DZPOiB Sony A80J OLED - https://shop-links.co/cgMlyuZLbLm or https://amzn.to/3iWAMmg LG C1 OLED - https://shop-links.co/cgMlACVHZcm or https://amzn.to/3gH4BG0 Sony A90J - https://shop-links.co/cgMlADHiYx9 or https://amzn.to/3tLm7w0 Sony X95J - https://shop-links.co/cgMlACVGPGF 🔥Best Soundbars: Sonos Arc - https://shop-links.co/cgMkCdOQWFa + Sonos One as Rear Speakers - https://shop-links.co/cgMkCddh1ZX + Sonos Sub - https://shop-links.co/cgMkCc75xTZ - Sonos Beam (something a bit cheaper but still great) - https://shop-links.co/cgMkCdOyN00 - Bose 900 Soundbar - https://shop-links.co/cgMkFC4TCxZ - Sony 500 Soundbar - https://shop-links.co/cgMlJbDe0mQ 🔥Gear I use: HDMI 2.1 Cable (Fiber): https://amzn.to/3CwOG5Y HDMI 2.1 Splitter: https://amzn.to/3s6NbXj Camera: https://amzn.to/3AMNF7T Microphone: https://amzn.to/3FZSH4L Audio Interface / Mic Pre-Amp : https://amzn.to/3s2DI3m All shopping links are affiliate links meaning if you click them and buy anything on the website I will get a small commission of the sale. Being a full time creator I thank you if you are using these links as this is a way I make a living, your contributions will help fund the channel and its future videos. As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases. -------------------------------------------------------------
    https://www.youtube.com/watch?v=8lE69qF5o34
  • ARKADAŞIN KENDİ PAYLAŞTIĞI LİNKTE YAZANLAR...


    Piyasa analistlerine göre, amsung Electronics'in önümüzdeki yıl organik ışık yayan diyot (OLED) ve sıvı kristal ekran (LCD) panelleri satın almak için LG Display ile 3 trilyon kazançlı (2,5 milyar $) bir anlaşma imzalaması bekleniyor. Anlaşma gerçekleşirse, dünyanın en büyük TV üreticisi, Samsung'un rakibi LG Electronics'in yüzde 37,9'una sahip olduğu LG Display tarafından üretilen LCD'lerden daha iyi kontrasta sahip üst düzey bir panel türü olan OLED panelleri ilk kez kullanmış olacak. KB Securities analisti Jeff Kim, ekran üreticisinin hedef fiyatını 28.000 won'a çıkaran bir raporda, “LG ​​Display, gelecek yıldan itibaren Samsung Electronics'e yıllık 3 trilyon won değerindeki bir anlaşmayla LCD ve OLED paneller tedarik etmeye hazırlanıyor” dedi. 25.000 wondan itibaren. Analist, Samsung Electronics'in LG Display'in panellerini kullanan OLED TV'lerin ürün geliştirme yolunda ilerlediğini tahmin ediyor. “Aralık 2021 itibariyle [Samsung Electronics]'in, LG Display'in WOLED panellerinin kullanılacağı OLED TV'ler için ürün geliştirme ve planlamayı zaten tamamlaması bekleniyor. 2022'nin ilk yarısında olabilir," diye yazdı analist raporda. WOLED, beyaz OLED katmanları kullanan OLED panelleri ifade eder. Ekran odaklı pazar takipçisi UB Industry Research başkanı Yi Choong-hoon'a göre, olası anlaşma muhtemelen 2 milyon OLED panel ve 5 milyon LCD panelden oluşacak. Hem Samsung Electronics hem de LG Display, olası anlaşma hakkında yorum yapmaktan kaçındı. Spekülasyon, Samsung Display tarafından üretilen yeni OLED panellerinin, yalnızca geçen ay büyük boyutlu OLED panellerin seri üretimine başlaması nedeniyle Samsung Electronics'in ihtiyaçları için yeterli olmayacağı varsayımıyla bu ayın başlarında ortaya çıktı. Samsung Display tarafından üretilen QD Display olarak adlandırılan OLED paneller, ışık kaynağı olarak mavi bir OLED katmanı ve parlaklığı artırmak için kuantum noktalarından oluşan bir renk filtresi kullanıyor. Samsung Display, mavi ışık kaynağının LG Display'in WOLED'lerinden daha canlı renkler üretebildiğini iddia ediyor.



    Las Vegas'ta düzenlediği basın toplantısında Han, dünyanın en büyük teknoloji şovu CES 2022 öncesinde TV endüstrisindeki ezeli rakibiyle ortak olduğu söylentisi sorulduğunda, "Söyleyemem çünkü planla ilgili doğrulanmış bir şey yok (LG ile işbirliği için) ), ancak tüm seçeneklere açığız.”



    ETnews'in bir raporuna göre Samsung Display, OLED üretim numaralarını sürekli genişleterek üzerine düşeni yapıyor. Samsung Display, daha önce LCD panelleri OLED panelleri üretecek bir tesis haline getiren artık kullanılmayan L7-2 tesisini yeniden tasarladı. İdeal olarak, 4. çeyrekte TV'lere ve diğer çevre birimlerine olan talebin artmasından hemen önce, 2022'nin 3. çeyreğine kadar tam kapasitede çalışması gerekir. İdeal koşullar altında, tesis yılda 180.000 OLED panel üretecek. Söz konusu panellerin altıncı nesil olduğunu da belirtmekte fayda var; şu anda kullanılan sekiz nesil süreçten biraz daha eski. Bu rakam etkileyici olmakla birlikte, Samsung'un ihtiyaç duyduğu OLED panel sayısına kıyasla kovada bir düşüş. Bu nedenle, yılda eşdeğer miktarda son teknoloji sekiz nesil OLED panel üretecek yeni bir A5 tesisi üzerinde de çalışıyor. Ancak ne zaman faaliyete geçeceği konusunda bir bilgi yok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RNNN -- 4 Mayıs 2022; 13:2:44 >




  • yukardaki gibi olacak edecek söylentilerine dayanıp hayallerinizi buraya yazmanızın kimseye bir faydası yok paylaşılan linkleri zaman ayırıp okuyan arkadaşlar zaten kimin ne amacı olduğunu görecektir...satıcı arkadaşlar kendi satış konularınızda reklam yaparsanız sevinirim.


    adam gitmiş 2021 yılındaki söylentileri olmuş gerçekmiş gibi paylaşmış birde lg b panelleri samsunga satmış :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RNNN -- 4 Mayıs 2022; 13:7:38 >
  • Roronoa Zoro R kullanıcısına yanıt

    videonun başında belirtiyor zaten hocam bende fotoları paylaşırken belirtmiştim...amaç farklı kaale almayın derim yinede siz bilirsiniz...

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.