Hocam bu artık Quality Control faciası olmuş. Neyse ben çok yorum yapmayım, malum kesim tilt oluyor |
SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) (45. sayfa)

-
-
Hocam panel kalitesi iyidir o konuda benim şüphem yok Sony Bile A95K da kullandığına göre sizde bilirsiniz ama sadece panel herşey demek olmadığıda aşıkar
Samsung Bu oled işine girmesi herkeze yaradı bu rakamlara orta sınıf vermeyen markalar utansın
İnşallah bu tür sorunlar garanti süresi içinde çıkarda kimsenin canı yanmasın,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridvan1903 -- 6 Ekim 2022; 12:9:18 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
reddit
White dots all over screen in very ordered grid pattern. Any ideas how to fix?https://www.reddit.com/r/LGOLED/comments/xsuhtc/white_dots_all_over_screen_in_very_ordered_gridBu da LG C2. Binde bir ortaya çıkan sorunları genelleyecekseniz kimse OLED TV almasın. "Çünkü OLED'ler yanar, patlar ve hatta çatlar". :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 6 Ekim 2022; 12:16:45 > -
Servisten aradılar ekran eğikliği ile ilgili Samsung'un kendisiyle ilgili bir durum olmadığını değişim sağlanamayacağını belirtti. Bende tüketici mahkemesine baş vurup hakkımı arayacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_81 -- 6 Ekim 2022; 15:36:25 > -
Hocam hakem olayı 3 aydan fazla sürer sürsün önemli değil sizin resimlerin tarihi herşey belli kesin kesin iade veya değişim olacaktır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bilgilendirme için teşekkürler. Ben de kayıt oluşturacağım. %99,9 aynı cevap olacak ama bunu yapmazsam ilerdeki bazı haklarımı kaybedebilirim diye düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tuketici mahkemesi bakmiyor bildigim kadariyla..Fiyat limiti var 15.000 Tl miydi neydi..Dava acmaniz lazim sanirim..
Sınır 30.000 sanırım. Tabi yine de sınırın üzerinde kalıyor.
Valla her türlü yola baş vuracağım hakkımı arayacağım.
Belli bir limitin üzerindeki uyuşmazlıklarda tüketici hakem heyeti değil, tüketici mahkemeleri ilgileniyor. Yani dediğiniz gbi dava açacağım.
-
İlk önce uyuşmazlık heyetine - arabulucuya yönlendiriyorlar hocam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Lg değildir o fanlık yapma
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
qd oled ile woled panel arasında kalınlık farkı mı var?
woled kullanan diğer markaların bazı modellerinde tv yine böyle incecik, arkasında bir kaplama da olmamasına rağmen bu kadar eğilme şikayetleri okuduğumu hatırlamıyorum.
qd oled panel daha mı ince oluyor?
-
Ne yazıkki forum köşelerinde 1 tane örnek bulurlar hemen bunu tüm seride kronik sorunmuş gibi o markanın haterları saldırıya başlarlar.Bu ne ilk ne de son olacak birşey.Yıllardır devam ediyor.
-
Evet haklısınız bir de öyle bir şey çıkarmışlar.
-
Şimdi şikayetvar.com a yazdım. Orada da bir kaydım bulunsun. Ama onlardan gelecek cevabı beklemeden mahkemeye başvuracağım.
-
oled panellerde yaşanan sorunlar konusunda lg nin eline kimse su dökemez!!!
2018 de oled panellerdeki kalıcı yanık problemine çözüm bulduk artık yanmayacak dediler.güvendik abime lg oled aldık.5 sene olmadan geçen sene panel pert oldu.lg hiçbir garanti vermedi değişim filanda yapmadı
şimdi yine evo panelle yanma sorunu olmayacak diyorlar ama tüm evo panelli ürünletine 5 senr garanti vermiyorlar.neden???
zaten 5 seneyi geçiren lg oled panel yok derler.hak vermemek elde değil
Bugün mediamarkt'de bahsettiğiniz konuyu ben de merak ettiğim için inceledim. Evet arada kalınlık farkı var. Onlar da ince evet ama s95b çok ince. Keşke bu kadar ince olması için kasmasalardı, 2 mm daha kalın olsa almayacak değildik sonuçta. Çünkü gerçekten çok iyi bir tv. Prof. bir tv uzmanı olmasam da iyi görüntüye takıntılı bir insanım. Bazen farklı bir kaynaktan yayın izlediğimde dakikalarca ayarlarla uğraşırım. Buna rağmen panelde kusur bulamadım, lakin bu bel verme hikayesi can sıkıcı. Bir çok insan bu nedenden dolayı bu tv'yi almakta tereddüt yaşayabilir bunca olumlu özelliğe ve fiyat avantajına rağmen.
-
Hocam, valla cesaretinizi tebrik ederim. Ben sizin yerinizde olsam OLED TV'nin semtine bile uğramam. Samsung S95B yerine QN95B alırım. İkisi de 95B sonuçta. :))
Dilerim bu sefer şansınız yaver gider.
-
Hayırlısı olsun hocam. Umarım en kısa zamanda seni mutlu edecek bir gelişme olur.
-
Ben fanlık yapmıyorum, vantilatörlük yapıyorum, ortalığı karıştırıyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X