Şimdi Ara

SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) (386. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.747
Cevap
188
Favori
389.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 384385386387388
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) 

• Haberi olmayan varsa tvdeki promotions uygulaması hediyeler veriyor. 2 ay Ssportplus, 2 ay exxen, 6 ay dsmart vs gibi. Uygulamaya bir bakın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

Bugün şanslı bi şekilde mediamarkt websitesi üzerinden 65s90c aldım. Umarım panel sağlam gelir ve kullanıcı olarak da aranıza katılırım. Yıllardır takip ederim oled konu başlıklarını, inşallah bugüne nasip olmuş olacak.

İlerleyen günlerde yeni sorularım olacaktır ancak şuan için kafama takılan birşey ile başlamak isterim :) Malum, bir para yüklü kart hakkım olacak.. Samsung’un websitesinde konuyla ilgili dokümanını okuduğumda “mağazada satın alım öncesinde kod1 almanız ve kasada personele belirtmeniz gerekir” diyor lakin ben websitesi üzerinden siparişi verirken bununla ilgili herhangi bir işlem yapmadım ( umarım hata yapmamışımdır ) Websitesi üzerinden alınan tv’lerde para yüklü kart için ne yapmak gerekiyor, süreç nasıl ilerliyor? Eminim daha önce deneyimleyen birçok forumdaş olmuştur, bilgi verebilirseniz çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lordoftheLeGoLaS L kullanıcısına yanıt
    Hayır olsun ne kadar aldınız, şuan sitesinde satılık yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ridvan1903 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler çok anlık denk geldi, ben de inanamadım. o yüzden “şanslı” yazdım mesajımda :) Fiyat; 59.850

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordoftheLeGoLaS -- 10 Aralık 2024; 21:20:42 >
    6.500 tl iadesi var onuda alıcı rakam Çok iyi oluyo.

Yeni kapalı kutu gelir şayet tek bir sorun çıkarsa Samsung size ücret vermeden 65S90D verir belkide S95D :)

• ridvan1903 kullanıcısına yanıt

Mediamarkt, vatan..vs olunca, yeni kapalı kutu gelir diye düşünüyorum, aksi durumlar da mı yaşanıyormuş hocam?

Bir de ilk mesajımda sormuştum, websitesinden alınan tv’ler için para yüklü kart süreci nası işliyor? “kod1” konusu olmadı bende satınalırken, bir aksilik olmaz değil mi bu konuda?

• Kod 1 vs gibi şeylerin önemi yok siz kurulum yapırın Samsung arayın size tarif edecek basit

• Görmez kullanıcısına yanıt

Beyaz eşya konusunda haklıymışsın.

Tecrübeyle sabit oluyor bazı şeyler SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) 

Smart özelliklerinden dolayı yıllar önceki tecrübemden yola çıkarak bir daha Samsung Tv'sini alırmıyım derdim evet aldım.

Gerçi şu an mutluyuz keyifle izliyoruz ama zaman ne gösterecek bilemeyiz.

Mutfak eşyalarınıda Samsung yapalım dedik. Bulaşık makinesi beğendik aldım yan kapakları nakliyeden kaynaklı biraz yamuk geldi. Hadi iade falan derken tekrar satın aldım yine yamuk geldi iyimi SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) 

Tamam Samsung Türkiye sağolsunlar çözüm odaklılar seçenek sunuyorlar çözüme kavuşturmak için teşekkür ederim, bende onlara kolaylık sağlayayım sadece kapakları değiştirin okeyim dedim, gel görki yedek yan kapakları yokmuş SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) 

En son muadil bir ürün araştırıyorlarmış benim için ama ne arayan var ne soran SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) 

Şimdi düşünüyorum aldığımın model en üstü ve tek model zaten muadilide yok, nasıl olacak ne zaman Samsung'un bulaşık makinesini kullanacağız bilmiyorum valla SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) 

Simdide vatan o fiyata dusurmus.

SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU)www.vatanbilgisayar.com
    SAMSUNG QE 65S90C 65inc 163 cm 4K UHD Smart OLED TV fiyatı, teknik özellikleri, modelleri,SAMSUNG QE 65S90C 65inc 163 cm 4K UHD Smart OLED TV en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-qe-65s90c-65inc-163-cm-4k-uhd-smart-oled-tv-uydu-alicili.html

Dusunen varsa kacirmasin. 55s90d yi bu fiyata aldim diye sansli hissediyordum kendimi SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul615 -- 11 Aralık 2024; 0:0:42 >
  • istanbul615 kullanıcısına yanıt
    Hepsi teşhir, satış yok siteden

• pocemonmutlu kullanıcısına yanıt

Beyaz eşyada bütçe varsa BSH Group, yoksa Arçelik grubu almak en mantıklısı.

Allah yardımcın olsun Mutlu hocam.

Ben Siemens marka kullanıyorum.Ülkemizde uzun yıllardır bu marka faaliyet gösteriyor servis geniş vs..

İade şansınız var ise İQ700 Bulaşık makinasını tavsiye edebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joven -- 11 Aralık 2024; 17:35:1 >
  • joven kullanıcısına yanıt

İade konusunda bir problemim yok.

Mutfakta yemek masası oldu sonucu beklemekten SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) 

Bespoke serisi buzdolabı aldım, o koca dolap sıfır hasarla gelip yarısı kadar cihaz 2 kere farklı yerden gelmesine rağmen yamuk gelince nakliye kalitesinide sorguluyor insanSAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) 

Bari bulaşık makinesinide bespoke set yapalım diye bu yolculuğa çıktık tökezledik.

Aldığım model bu,

SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU)Samsung South Africayoutube
    Get better washing results, save energy and enhance the look of your home. The Samsung DW8700B dishwasher has a high-energy efficiency rating with A+++ energy labels*, as it is proven to use less power without affecting the washing performance. Its powerful WaterJet Clean™ system has rotating dual wash arms with water jets, which deliver more intensive cleaning from every angle. And its replaceable panels are available in a choice of colours**, so it can be customised to suit your home and taste. Learn more: http://spr.ly/6056qygoM * Model code: DW60BB8******. ** The replaceable panels are available in 5 colours: 4 glass finishes - White, Black, Navy, Satin Beige and Cotta Beige. #SamsungBespoke #SamsungDishwasher #BespokeAI
    https://www.youtube.com/watch?v=X8IRbM547gc

Geçen sene yeni bir daireye taşınırken Hoover aldım. Aslında güzel bir bulaşık makinesi. Eskiden'de Hoover kullandık üzmemişti bizi.

Aldığım modeldemi sorun var bilmiyorum, hanımın tek şikayeti plastik kaplarda iz leke bıraktığı.

Çamaşır makinesinide Hoover aldım ama o fena, performansından memnunuz.

Seçenek çok aslında. Miele bulaşık makinelerinide beğendik, bilmiyorum kafalar karışık.

Samsung Tv'den mutfak eşyalarının aksiyon takibide hoş oluyor SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) 

• Görmez kullanıcısına yanıt

Samsung kalkıpta "yaw müşteriyi çok üzdük çok beklettik 1 ay oldu beğendiği bir ürünümüzü kullanamadı, bir güzellik yapalım besboke serisinden birde kurutmalı çamaşır makinesi hediye edelim" dese hanım şampanya patlatır SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) 

Zaten Samsung'u sever, bundan sonra donumuza kadar Samsun ürünleri alır, pardon aldırır bana SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) 

Güzel dileklerin için teşekkür ederim SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 11 Aralık 2024; 21:29:46 >

Beyaz eşya marka önemlidir,yalnız beyaz eşya olsun elektronik vs.. birazda şans işidir.Yalnız sizdeki durum nakliyecinin biraz beceriksizliği olsa gerek.

Wifi özelliği olması güzel telefondan uygulama üzerinden profil oluşturmak işi kolaylaştırıyor.

Ben evde Siemens İQ700 mikrodalga özellikli fırın ve EQ900 kahve makinası İQ700 bulaşık makinası İQ700 bulaşık makinası İQ500 çamaşır makinası İQ500 davnlunbaz İQ100 Ocak hepsi bir set olsun istedim.

Geçmiş olsun umarım biran önce sorun çözülür.

• joven kullanıcısına yanıt

Samsung tarafında şansım yok.

2 adet s90c yamuk gelince anlamıştım zaten, yine şansımı zorladım 2 adet bulaşık makinesi yamuk geldiSAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) 

Şansımı milli piyangoda da denemem lazım SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) 

Umarım bizde aksaklılar çok uzamadan set yapabilirsek mutlu son istiyoruz SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) 

Samsungun Wifi'li fırın özellikli mikrodalga ürünü ülkemizde yok galiba?.

Wifi olmayan modeli vardı oda Bespoke havasındaydı onu satın aldım geçen haftalarda.

Fırın özellikli mikrodalgayı Tv'den takip edemiyorum çok kederliyim SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) 

Teşekkür ederim SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 11 Aralık 2024; 21:27:36 >

• SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU)
    SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU)
    Arkadaşlar s90c televizyonumun sol ve alt tarafında pixellerin çalışmadığını yeni farkettim. Sizde de böyle bir durum var mı? Alttaki fotoğraf sol ve alt tarafa ait .YouTube ,karasal yayın vs denedim aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ağır çekim -- 11 Aralık 2024; 21:52:39 >

• ağır çekim A kullanıcısına yanıt

Selam. Az önce sorunu farklı algıladım düzeltiyorum.

Ayarlardan Panel bakımına girin, Pixel kayması ayarını kapatıp bir kontrol edin.

Aslında bu sorun değilde çerçeveyi kaydırma işlemi, panel koruma için aktif çalışır istenirse manual kapatılır.

• 
Sayfa: önceki 384385386387388
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.