55 inç S95C almayı düşünüyorum ama stoklarda görünmüyor. Bayi veya mağazalarda bulunabiliyor mi? 2024 modeller öncesinde kampanya olur mu? (Kahve makinesi, para kart vb.) Edit: Burak Beyi de haberdar edeyim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 15 Mart 2024; 17:45:17 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) (276. sayfa)

-
-
Hocam 2024 modeller diğer ay gelmeye başlıyor takipte kalırsanız şuan herhangi bir bilgi yok
55S95C Ülkemizde satışa açılmadı bu model gelmez 2024 3 seri OLED panel gelecek S85D S90D S95D boyutları ay sonu belli olur. -
Anladım hocam sağ olun.
Normalde S95D'yi bekleyecektim, ama anti-glare özelliğinin görüntüde blooming'e yol açtığı söyleniyor. (HDTV Test'te Vincent bahsetmiş.)
Anti-glare olmayan S90D ise, S95C'nin dengi olacak mı belli değil. Tabi görüntü işlemcisi daha iyi olacak, ama tasarımdan dolayı daha ince termal pad kullanacaklar. Parlaklıkta kısıntı olabilir.
Ben ideal modeli seçip, 5 yıl garantiyle, uzun süre kafa rahat kullanmak istiyorum. Ama 55 inç'te bu bir süre daha mümkün olmayacak gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 15 Mart 2024; 23:25:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu arada, Samsung, UK'de 2023 modeller için 5 yıl garanti vermişti. Siteden kayıt yapınca aktif oluyordu.
2024 modellerde Türkiye'de de verirler mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 15 Mart 2024; 23:17:1 >
Hocam gelsin net bilgi veririm size konu hakkında -
Hocam zannetmiyorum vermezler bence. -
Bence de.
LG, G1'de, US ve UK için 5 yıl panel garantisi verdikten sonra, G2'de bunu TR'yi de kapsayacak şekilde genişletmişti. Samsung da aynısını yapar mı diye bir sorayım dediydim.
Tabi Samsung, UK'deki 5 yıl garantiyi geniş bir model yelpazesi için verdi ve panel dışı parçaları da kapsıyordu. Öyle bir şeyi TR'ye getirmeleri zor. Özellikle, Samsung'un satış - pazarlama gücünü düşününce, garanti olayına LG kadar ihtiyaç duymazlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 17 Mart 2024; 2:24:29 >
Arkadaşlar merhaba , yardımcı olabilir misiniz , çıldıracağım.s95c için kanal sıralamasını yönetemiyorum.Binanın antenini kulllanıyorum.Kanal listesini düzenle dedğimide bir kanalı bir yere taşımak istediğimde kanal araya girmiyor üzerine işaretlediğim kanal yerine geliyor.Diğer kanal ne bilim en aşağı gidiyor örneğin.Halbuki ben bu kanalları üst üste gelsin istiyorum. Yok mudur bunun bir ayarı.
-
Hocam aynen LG de yaşanan olay SAMSUNG'ta yasabilir bu sene olmaz seneye veya ondan sonraki sen gelen ürünler için böyle bir uygulama yapabilir. -
Ben de çok uğraştım.
Favori kanallarınızı oluşturun ve bu listeyi düzenleyin. O zaman araya kanal girebiliyorsunuz. Kanallarınızın numaraları değişmiyor ama ard arda sıralanmış oluyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
uydu tarama yaotğınızda Türksat tkgm değil de normal uydu olarak taratın.
1402 sürüm güncelleme bugün otomatik yüklenmiş.
İlk gözlemim yazı tipi çok daha güzel olmuş.
İnşallah arada başıma gelen TV açılışında sesin gelip görüntünün siyah olması problemi geçmiştir.
Bana da sordu güncelleme var güncellensin mi diye daha sonra dedim. Ama büyük ihtimalle arka planda güncellemeyi indirdi ve bir sonraki açılışta güncelleme direkt yüklenmiş olacak. Aslında pek güncelleme taraftarı değilim ama bundan kaçış yok gibi
Otomatik güncelleme kapalı bile olsa Samsung yazılımı güncellemek istiyorsa güncelliyor hocam.
inşallah hatalar düzelmiştir.
6595c fiyatları 100.000 e dayanmış. 95d 65 inci 110-120 civarı olur Türkiyeye gelinceye
-
B serisinde öyleymiş, 2023 C serisinde size bırakılmış durumda. S95C Yükleme demezseniz yüklemiyor.
-
Dün söylediğim gibi tv yi açtığımda 1402 yüklenmiş olarak açıldı. Yani siz ne kadar yüklenmesin yada daha sonra falan deseniz bile o güncellemeyi bir şekilde yüklüyor.
-
Arkadaşlar renk ayarlarını nasıl kullanıyorusnuz?kurulum yapıldı ama sanki herşey çok renkli gibi geldi:) lg g1 panelde daha soft renkler vardı sanki
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bir önceki 1310 sürümü 1 hafta kadar bekletmiştim, ayarlarında firmware güncelleme kısmında manuel seçiliyse yüklememesi lazım.
-
Alışmak için biraz zaman gerekiyor, ben de öncesinde LG kullanmıştım. Samsung'da renkler daha parlak ve canlı.
Genel olarak Filmmaker modunda kullanıyorum ama bazen standart seçip ayarlarda kendim biraz renklerle oynadığım oluyor. :) Kullanım şeklinize ve keyfinize göre değişir yani, kimisi dinamik modu beğeniyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X