Hayırlı olsun. 65s95b'yi kaça sattınız hocam? Ne çabuk sattınız bir günde. Ben de 77 inçe geçmek için 65s90c'yi satmayı düşünüyorum da satılır mı, satılırsa taşıması nakliyesi nasıl olur vs emin olamadım. |
SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) (260. sayfa)

-
-
QN90c zaten va panel ülkemizde. Gönül rahatlığı ile alınır.
-
77s90c aldım teknosa dan 96 bine geldi + Tefal xxl airfry ve samsung sounbar hediye geldi , 10 bin airfry , 9 bin soundbar satış bedeli var normalde 77 bıne gelmiş oldu Tv
-
Teşekkür ederim. Evet baya hızlı oldu çünkü çok komik bir rakama sattım diyebilirim. 43.500 e ilana koymuştum. 40.000 verdim. İlana koyduğum gibi zaten telefon susmadı akşamına da geldi aldı biri. Tv'nin kutusu vs herşeyi tamdı mağazadan almış gibi oldu arkadaş aslında :) Her iki taraf içinde hayırlısı olsun.
Bugün inşallah Cevizlibağ Vatan'a gidip 77 inç S95C yi almayı planlıyorum.
-
Kasada eğrilik falan yoksa çok iyi fiyata gitmiş, alana hayırlı olsun. :) Mağazalarda, 1 sene showroom'da sabahtan akşama çalıştırılan tvleri bile o fiyata bırakmıyorlar.
Bu arada, 2024 serisi geldi gelecek, beklemekte fayda var. İlk izlenimler olumsuz gibi ama ayrıntılı incelemelerle selefinden iyi veya onu aratmayacağı görülecektir...
-
Hayırlı olsun hocam. Alın geçin bence. D serisini beklemeye gerek yok. Seçimden sonra döviz ve fiyatlar nereye gider belirsiz. D serisinin ilk izlenimi de olumsuz zaten. Yansıma önler kaplama canlılığı öldürmüş gibi duruyor.
İzleme mesafeniz nedir?
-
Arkadaşlar dün 65" S95C servis tarafından kuruldu. Daha önce hiç bu kadar kaliteli bir tv kullanmamıştım bu zamana kadar çamur izliyormusuz :D sormak istediğim bir soru var; hdr iceriklerde alt yazılar biraz fazla mı parlıyor yoksa benim astigmatim daha da mı azdı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın...
Altyazıları tam parlaklıkta veriyor ve çok rahatsız ediyor bu durum. Kullandığınız uygulama içerisinden altyazı yoğunluğunu düşürebiliyorsanız bir nebze işe yarıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 31 Ocak 2024; 11:52:14 > -
Valla hocam Oled'e geçtiğimden beri altyazılar çok canlı ve parlak görünüyor. Önceden altyazıların etrafında çiçeklenme olduğundan bu durum bir değişik geliyor.
Genelde uygulama destek veriyorsa gümüş rengine çeviriyorum bende astigmat sağ olsun.
-
Hayırlısı olsun. Büyük ekran ve yeni teknoloji her zaman daha iyidir.
Yeni televizyonunuzu da güle güle kullanın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: QuasarFXKasada eğrilik falan yoksa çok iyi fiyata gitmiş, alana hayırlı olsun. :) Mağazalarda, 1 sene showroom'da sabahtan akşama çalıştırılan tvleri bile o fiyata bırakmıyorlar.
Bu arada, 2024 serisi geldi gelecek, beklemekte fayda var. İlk izlenimler olumsuz gibi ama ayrıntılı incelemelerle selefinden iyi veya onu aratmayacağı görülecektir...
Panelde sol üst tarafta hafif bir eğiklik vardı. Alıcı bunu kabullenerek aldı zaten. Gelen kişi Oled konusunda bilgi sahibiydi dead pixel testi dahi yaptık. Tv nini panel saati 2201 di yani günlük ortalama 4.5 saate tekamül ediyor.
Ben bu gelecek seriyi beklemek istemiyorum. Dediğiniz gibi zaten ilk izlenimler mat kaplamadan dolayı pek olumlu değil.
@QRX Bende dediğiniz gibi alıp geçecem inşallah S95C'yi. D serileri mat kaplama ile gelirse Samsung kendi ayağına sıkmış olur. Aynen seçimden sonra dövizin ne olacağı da belli değil bence bu tv ler için bu fiyatlar son şans gibi.
-
çok teşekkür ederim. İnşallah bi alalımda güle güle kullanmak nasip olur. Bir önceki tv S95B ile baya bir uğraş vermiştim paneldeki eğiklikten dolayı mahkemeler falan ama sonuçta değişim yapmadı Samsung.
-
Sanırım birazda o yüzden ve büyük ekran için 77S95C almak istediniz. S95C'de tamamen farklı yekpare bir kasa var. One Connect Box ile de televizyonda ısınan komponentleri televizyondan uzaklaştırmak mümkün.
Tekrar hayırlı olsun.
-
Evet. gerçi ilk versiyonu almakla belki hata ettim. Bir nevi kobay olduk biz S95B 'ciler. Neyse sağlık olsun. Teşekkür ederim tekrar.
-
55 65 inchleri mağazada test ettinizmi? ben va panele denk gelmedim yada farklı bi va panelmi var tıklatınca patlama olmuyor siz nerede gördünüz va olanı birde boyutu neydi 50 ve 85 harici
Arkadaşlar bugün samsung Web sitesinde önerilen etanol ile temizlemeyi denedim.Yok yine mavi iz kalıyor bu tv yi silmek mümkün değil.Arkadan direk gelen ışık yoksa temizlenmiş gibi görünüyor ama ışık vurduğunda net mavi lekeler görünüyor ne kullanırsanız kullanın daha fazla mavi alana sebep oluyor.
Anti statik toz alma püskülü ile alın tozunu, silmeyin.
Parmak izi varsa da kaliteli mikro fiber bez ile kuru şekilde temizleyin…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 1 Şubat 2024; 12:6:9 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Farketmiyor herşeyi denedim kuru şekilde silince de o lekeyi dağıtıyor leke silindi gibi görünüyor ama gitmiyor aslında sadece belirsizleşiyor ben silebiliyorum diyen yansıma yapmayan yerde kullanıyor sanırım tv yi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpion4201 -- 1 Şubat 2024; 12:17:46 >
quote:
Orijinalden alıntı: scorpion4201Farketmiyor herşeyi denedim kuru şekilde silince de o lekeyi dağıtıyor leke silindi gibi görünüyor ama gitmiyor aslında sadece belirsizleşiyor ben silebiliyorum diyen yansıma yapmayan yerde kullanıyor sanırım tv yi.
Geçmiş olsun, başlıkta defalarca yazıldı ve uyarıldı. Su harici hiçbir kimyasal temizleyici kullanılmaması öneriliyor. Daha önce paylaştığım bir mikrofiber bez vardı, bu tür bezlerle bastırmadan silmek en iyi sonucu veriyor.
-
Anladım, ben LG OLED C3'ü bu şekilde temizliyorum, her hangi bir sıkıntı yaşamadım, hiç bir iz kalmıyor. Samsung'ların kaplamasından kaynaklanıyor sanırım bu durum.
Kullandığım ürün de aşağıdaki bu arada belki soran olur:
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X