Öncelikle biri Qd-oled ve 65 inç diğeri 55 inç. Sadece ekran farkı için bile 10 bin fazla verilir ki alacağınız S95C şu an en iyi oled tv kategorisinde. Düşünmeye hiç gerek yok. |
SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) (227. sayfa)

-
-
Cevabınız için teşekkür ederim sizinle aynı düşüncedeyim bende yinede aklımda kalmadın sormak istedim sizlere Qd oled farklı bir yapı sanırım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rica ederim. evet tamamiyle farklı bir kere piksel dizilimi philips de wrgb diye biliyorum yani LG paneli olması lazım. Philips'in ambilight ve android olmasının dışında başka artı bir özelliği yok. Ambilight artık Philips Hue sistemi ile Samsung tv lerde de destekleniyor.
-
Hali hazırda phılıps hue play 3 lü ve bridge var bunu aynı ambilight gibi kullanabilirim yani öylemi.
Tabiki kullanabilirsiniz. Sadece tv için philips hue sync uygulamasını satın almanız gerekiyor. Tabi isterseniz bir de tv arkası için hue gradient led şerit alabilirsiniz. Ben S95B de bu şekilde kullanıyorum. Ayrıca tavan spotlarını da hue spotlarla değiştirdim çok değişik bir ambians oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_81 -- 31 Ekim 2023; 13:51:15 > -
merhaba philips için neler gerekli ? sadece led şerit alsak oluyormu ? uygulama ve şerit mi lazım?
-
Hue bridge ve samsung tv için uygulama satın almanız gerekiyor. Sadece led şeritle olmaz. Ha gradiant led şerit almazsınız hue play alırsınız o sizin zevkinize ve konumlandıracağınız alana göre değişir.
-
Philips hue bridge olmak zorundadır akabinde tercih edilcek hue aydınlatmaları hue köprüsüne bağlanıp samsung tv hue sync uygulamasına eşleştirme yapılır.
-
başka türlü uygun bir çözüm varmıdır ?
-
Bunu bilmiyordum gerçekten çok makbule geçti çok teşekkürler sırf ambilight için phılıps tv düşünüyordum gerek kalmadı gradient alıp hue sistemi genişletebilirim.
arkadaşlar bende 55 " s90c tv satın aldım 55" , genel anlamda çok memnunum ama ama yerine 65 " QN85C mi alsaydım. yeni oled yerine neo qled olsa pişman olurmuyum ?
-
Rica ederim. Hayırlı olsun şimdiden.
-
Hue dışında başka çözümler vardır Govee diye marka var.
-
arkadaşlar ne dersiniz ?
-
Panel inch boyutu olarak bence 55inch 65inch bir seyir etsi yağmaz 75inch ve üstü bu etkiyi yapar.
-
Merhaba, 65s90c düşünüyorum ama ikinci nesil panel gelme olasılığı nedir sizce? Redditte okuduğuma göre haziran üretimi sonrasi ikinci nesile geçmiş samsung ama bizde eski stoklar hala vardır muhtemelen. 77 kesin ikinci nesil panel ama izleme mesafem o kadar yok ve fiyat farki çok fazla.
65s95c de one connect box yüzünden konsol ve pc de sorun yaratıyormuş. 48gbps hdmi bandwith yerine 40gbps verebiliyormuş. Tabi asıl sorun bu değil kutunun kendisinde diyende var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenool -- 31 Ekim 2023; 16:38:46 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kod ile ilgili bir gelişme yok ama Samsung bana bugün bir ininal kart göndermiş onu uygulamaya ekledim herhangi bir bakiye vs gözükmüyor neden gönderdi ki şimdi bu kartı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayrıca arkadaşlar şimdi logo parlaklığını düşük mü yüksek mi yapıyoruz ? pixel temizleme ile ilgili benim yapmam gereken birşey var mı? Gelen servis elemanları 3 ayda bir yap demişti sanırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
1-2 hafta içinde karta yükleme yapılacak.Yapıldığında sms ile bilgilendirileceği yazıyor kampanya sayfasında.
-
Hocam bu videodaki setupda hangi hue ürünlerini kullanıyorsunuz, ben de tv sehpasının iki yanında birer adet hue play var ve ortada da go var, gradient şerit çok mu elzem bilemedim tşk ederim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X