Şimdi Ara

SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) (145. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9.488
Cevap
224
Favori
463.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam geçmiş olsun öncelikle aynı ürün varsa onunla değişim olur veya ücret iadesi olur.
    Genelde farklı bir boyutla değişim olmuyor bilginiz olsun.
    İyi forumlar.
  • Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt

Ücret iadesi olur mu hiç 35 bine aldığım tv nin bana iadesini yapsa yeni tv alabilecek miyim öyle bir şey yok.

Ücret iadesi istemedim davayı açarken, ya aynı üründen verecekler yada en az o ürünün özelliklerini taşıyan bir üst modelini vermek durumunda. Yani 65S95C vereceklerini ön görürsek aradaki farkı ödeyip 77" olanını isteyebilirim tabi o da Samsung'un insiyatifinde olan bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_81 -- 30 Mayıs 2023; 14:19:51 >
  • TV'yi değiştirdi servis ps5 kullanmaya başladım, black screen sorunu da olmadı bu kez.

ancak şöyle bir sorun yaşıyorum, benim gözlerimle ilgili bir durum mu bilemiyorum ama ps5'te gece karanlık odada oyun oynarken, televizyonun parlaklığı gözümü inanılmaz yoruyor. bununla ilgili olarak tavsiye edebileceğiniz bir ayar var mı? henüz default ayarlarını değiştirmedim ps5 ya da tv'nin.

• samsung 90 c oled ile 95 c arasında fark varmıdır 90 c alınırmı 40 bin civarlarına

• Samsung şu Dolby vision inadını bıraksa panellerinde desteklese yeni QD Oled 77 almak isterdim fiyat gayet makul sayılır.

• Dün tüm forumu okudum kafam karıştı yarın 95b ya da 90c alacağım benzer rakamlara sizce hangisi mantıklı lütfen biriniz akıl verin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E_81 kullanıcısına yanıt

İyi günler, benim de 65s95b model televizyonum ayıplı ürün ve servis beni oyalayarak, geçiştirerek degişime yanaşmıyor. Sanırım mahkeme yolu görünüyor bana. Bu sureçte nasıl bir yol izlemeliyim? Tecrübelerinizi paylaşırmısınız?

• alpaybaba A kullanıcısına yanıt

Tüketici haken heyetine gideceksiniz. Benim dava açtığım zaman tüketici hakem heyeti üst limitini geçiyordu. O yüzden tüketici mahkemesine gitmek zorunda kaldım. Şu an üst limit 60 bin civarı zannedersem. O yüzden siz mahkemeyle uğraşmayacaksınız direkt THH'ye baş vuracaksınız. Hatta e-devlet üzerinden başvuru yapabiliyorsunuz.

peki. teşekkür ederim.

• yanlış bakmışım. düzenledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lorenzen -- 1 Haziran 2023; 10:55:24 >
    Hocam tüketici olarak haklısınız.
  • 77 '' S95C oled ile aranıza katıldım cihaz 1 haftaya gelmiş olur tüm deneyimlerimi aktaracağım.

• ben de 65 inç s95c aldım. umarım sorunsuz güzel bir deneyim olur :)

• Çok güzel fiyat Türkiye’de sizin verdiğiniz fiyata yok hocam

• 4 hafta önce 72500 TL imiş. Fiyatlar uçmuş.

• theraptorx kullanıcısına yanıt
    O 77s90c fiyatı idi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/50-000-tl-oled-tv-onerisi--155702577

• theraptorx kullanıcısına yanıt
    O arkadaş sonradan düzeltme yayınlamışti hocam. Link attığınız konudaki mesajını düzeltmemiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.