Maalesef Yapamazsın. Aynı dertten ve benzerlerinden, ben de muzdarip olduğum için, Media oynatıcı aldım. |
SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) (144. sayfa)

-
-
Yalnız burası samsung oled konusu hatırlatmak istedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
77S95C fiyatı 100.000 TL hayırlı olsun.
samsung tr
77 OLED 4K S95C QE77S95CATXTK | Samsung Türkiyehttps://www.samsung.com/tr/tvs/oled-tv/s95c-77-inch-oled-4k-smart-tv-qe77s95catxtk/ -
Zam gelmiş olsa bile 72 bin nere 100 bin nere Samsung bu tv yi satmak istemiyor galiba.
-
Ozur hocam s90c nin fiyati ile karistirdim galiba.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen hocam S90C fiyatı o fiyattı -
Bu fiyatlara artık şaşırmıyorum. Ben hiçbir şeye şaşırmıyorum.
Sanırım en şanslılardan biri benim 65s95b qd-oled satın almada 42 bin liraya aldım üstüne kahve makinası hediye. Bu seneki modeller alınabilirlikten çıkmış.
65 in ise 70-80.000 Tl araligin da olmali..
-
artık kampanya şu bu kovalayıp 60'lara getirirsek sevinecek duruma geldik :(
-
ayrıca fiyatlandırma için bilerek seçim sonunu beklediklerini düşünüyorum.
-
Hakikaten o duruma geldik. Yazık şu düştüğümüz duruma cidden çok üzülüyorum. Neyse siyasete girmeyeceğim.
-
Hocam bu ürünü isterseniz 65S95C modelini 61.500 tl den alabilirsiniz bizim şirketimizden ama ürün AĞUSTOS ayında teslim olacak bilginiz olsun siteden de alsanız aynı tarihte teslim olacak. -
Masallah Masallah, Yarinda Arabalara zam, Sigara alkole zam..Oooh Ne guzel..
Bende 65S95B var şu an ama panel eğikliğinden Samsung ile davalık durumdayım. Eğer ki mahkeme ürünün misli ile değişimine karar verirse ki büyük ihtimal verecek bu durumda S95C talep edeceğim. 77" içinse aradaki farkı verebilirim. Tabi bu mahkemenin lehime karar vermesi ile netleşecek.
-
O kesin zaten kapıda bekliyor bence şu an.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X