Samsung da bir ara karanlıkdaki detaylar yok oluyordu onu incelemeye geldim bu seferde eğik paneller ve burn-in sıkıntıları çıkmış. Görünen o ki LG den ucuz yollu alıp çıkmak çok mantıklı. |
SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) (117. sayfa)

-
-
Hocam bana böyle diyorsunuz da diğer yorumları okuyunca içten içe hata mı ettik diyorum. Sorunlu gözüken bir paneli sorunsuz kullanmaya çalışmak ne kadar doğru olacak bilemedim. İşimiz şansa mı kaldı artık ? Kuruluma daha kimse gelmedi duvara monte ettirmeyi düşünüyordum da acaba nasıl olacak dikkat etmem gereken noktalar hakkında bilgilerinizden yararlanmak isterimquote:
Orijinalden alıntı: ridvan1903
Hayırlı olsun hocam kötü yapmadınız garantisinide uzattınız ilerde bir sorun olursa yeni model alırsınız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam hata etmediniz hayırlı olsun sonuçta her panel böyle olcak diye bişey yok dikkat edilmesi laızm
Çok taşınan memur gibi biri için kesinlikle alınmaz bence kaç defa kur toplaya yananırkı
Yeni panel kaç tl den çıkar bilmiyorum ama
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yurt dışında S95C televizyon fiyatları belli olmuş
Hocam işte taşınma konusunda dezavantajlıyım sürekli tayin durumu söz konusu işin gerçeği…quote:
Hocam hata etmediniz hayırlı olsun sonuçta her panel böyle olcak diye bişey yok dikkat edilmesi laızm
Çok taşınan memur gibi biri için kesinlikle alınmaz bence kaç defa kur toplaya yananırkı
Yeni panel kaç tl den çıkar bilmiyorum ama
Tv yi 47.5 (+3 yıl garanti ve kahve makinesi hediyesiyle aldık ama hala kurulmadan vazgeçsem mi diye düşünüyorum panelden dolayı)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sürekli tayin durumu var ise ciddiyim panelin bir kaç defa güce maruz kalması yater artar,
Panel eğilmesi görüntüye bir sorun yapmıyor ama zaman içinde ısı yayılımı nasıl etki eder bilemem birde işin asıl meselesi aklında hep eğik bu tv psikolojisi can sıkıcı,
5 yaşında ki Samsung 65ks9500 tv bakıyorum da arada ölü pikseller varmış ben bile canım sıkılıyor pikselleri görebilene helal olsun :)
Ben sorumluluk almak istemem geri verin diyemem, ama bu tv çok güzel görünüyor izlemesi çok keyifli ama panel çok narin bilin
Samsung tr de yurt dışı üzerinden fiyat bir bir yansıtmıyor diye biliyorum, şuan aynı yurt dışı siteisnde B serisi var ise aradaki fark ne kadar ordan yola çıkılabilir birde tv tr girinceki dolar kuru gerçekler yoruyor bazen aklımı
Yaklaşık olarak tutuyor fakat 53 bin TL'lik bir televizyon 40.000 TL'ye 42.000'ye bile kampanya yaptık diye alınabiliyor. Dolayısıyla burada fiyat değil kampanya önemli
Aklımdaki tv philips 65oled907’ydi aslında fakat bütçe düşürüp miniled mi alsam derken, mağaza çalışanları 65s95b yi çok övdüler kahve makinesi hediyesi ekranın canlılığı tasarımın şıklığı vs derken birden almış oldum. Fakat konuyu okuyunca tüm pozitif yorumların hepsi bir yana çok kolay eğilmesi canımı baya sıktı ondan dolayı daha bu işe girişmeden vazgeçmek düşüncesi aklımda birde sürekli tayin durumumda bunu nasıl muhafaza edebilirim ki diyorum kendime…quote:
Sürekli tayin durumu var ise ciddiyim panelin bir kaç defa güce maruz kalması yater artar,
Panel eğilmesi görüntüye bir sorun yapmıyor ama zaman içinde ısı yayılımı nasıl etki eder bilemem birde işin asıl meselesi aklında hep eğik bu tv psikolojisi can sıkıcı,
5 yaşında ki Samsung 65ks9500 tv bakıyorum da arada ölü pikseller varmış ben bile canım sıkılıyor pikselleri görebilene helal olsun :)
Ben sorumluluk almak istemem geri verin diyemem, ama bu tv çok güzel görünüyor izlemesi çok keyifli ama panel çok narin bilin
Ürün daha eve gelmeden stres oldum sonrasında bu stresi yaşamaya değecek mi diye düşünmekten vazgeçip ürün eve gelmeden iade etme fikri ağır basıyor gibi..
Kahve makinesi 15k gözüküyor internette onu düşünce bu fiyata bu riske girilebilir de diyorum ara da kendime baya ikilemdeyim kısacası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkweither -- 26 Mart 2023; 18:0:8 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
77″ Samsung S95C OLED: 4.499 Dolar
65” Samsung S95C OLED: 3.299 Dolar
55” Samsung S95C OLED: 2.499 Dolar
Hocam hangi kahve makinesi veriyorlar link varmı
Şunuda unutmayın garanti süresi içerinde bir sorun çıkarsa para iadesi ve yeni seri geçiş olur bazende direk Samsung tr den yeni seri teklifi geliyor o seneryo nedendir bilmiyorum değişkenlik sağlıyo.
Siz nerede aldınız bu arada, şunu anladm birde Samsung yetkili bayiden alınca herhalde ürün değişim konusunda bir üst modeli vermeleri sorun olmuyor ama başka satıcılar işin içine girince üründe sorun çıkınca hemen para iadesi yapıyorlar bu konuda bir gölge var daha çözemedim
Vatan bilgisayardan aldım hocam +3 yıl garantide yaptırdım çok para bağladık diyequote:
Hocam hangi kahve makinesi veriyorlar link varmı
Şunuda unutmayın garanti süresi içerinde bir sorun çıkarsa para iadesi ve yeni seri geçiş olur bazende direk Samsung tr den yeni seri teklifi geliyor o seneryo nedendir bilmiyorum değişkenlik sağlıyo.
Siz nerede aldınız bu arada, şunu anladm birde Samsung yetkili bayiden alınca herhalde ürün değişim konusunda bir üst modeli vermeleri sorun olmuyor ama başka satıcılar işin içine girince üründe sorun çıkınca hemen para iadesi yapıyorlar bu konuda bir gölge var daha çözemedim
Kahve makinesi de bu hocam daha elime geçmedi ama elimize ulaşacakmış..
http://https://www.hepsiburada.com/delonghi-magnifica-evo-tam-otomatik-kahve-makinesi-ecam29061b-p-HBCV000030TE3B?magaza=Delonghi+T%C3%BCrkiye&url_src=ios-product-detail
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkweither -- 26 Mart 2023; 18:12:35 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Samsung yetkili satıcıda 53000 Media ve Vatan bilgisayarda 49900 tl idi ben teknosadan tv yi 42500 tl ve 3500 yl parapuan ile aldım. Şunu unutmamak lazım ben samsung un müşteri hizmetlerinden ve ürünlerin arkasından durmasından çok memnun kaldım. Maalesef LG Sony ve Philips te böyle bir durum söz konusu değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harmey -- 26 Mart 2023; 18:21:36 >
Samsung o konuda baya ilgili gerçekten, sizde güzel rakama aldınız.
Kahve makinesi baya güzel miş Sarı sitesde alanlar kutu açmadan satılık koymuşlar 10 bin tl satılsa tv 35.700 tl gelir ve gayet güzel rakam makina 15k sıfır fiyat hadi aldık sattık 10k verirlermi acaba. :) tv baya uyguna gelcek S95C kesinlikle böyle 35 36k fiyatları göremez. 10k fazla olsun panel C olsun derseniz beklenir
Hocam selamlar aynı duyguları 2 hafta önce bende yaşıyordum 907 de aklım Kalmıştı S95 i aldım ama tv evde kurulmayı beklerken acaba hata mı yaptım diye içim içimi yedi durdu taa ki tv kurulana kadar sonrasında gözümde ne 907 ne Lg hiç bişey kalmadı tv mükemmel çok memnunum servis ekibine özellikle yamulmadan bahsedip başında bekledim hiç bir sorun olmadı açıkcası inanılmaz keyifle izliyorum aynı duyguları siz de yaşayacaksın 👍
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kahve makinesini 13-14 bandında satabilsen aslında güzel fiyat mağazalardan daha aşağı teklif alan oldumu acaba keşke samsung telefon verselerdi.
-
15 sıfır var zaten kişiden nakit neden alsın adamalar birde philips makinaların bu kadar gündemde olduğu bir zamanda 10k dan bile bu cihazı satmak uzun sürecek ben öyle düşünüyorum .
10k olarak sayın siz o makinayı satmak fikri varsa hiç kutuyu açmadan ama ,
35.700 tl geliyor 65S95B gayet güzel rakam .
-
arkadaşlar daha önce yazmıştım,
tv de ekranda düz çıktı çıkmıştı, biraz uzun sürdü ama yeni TV mi getirip kurdular sonunda.
Şimdi şöyle bir problemim var, daha önce yapmıyordu ama şuan kumanda da bir problem yaşıyorum.
Basıyorum kumandaya, ışığı yanıyor görüyorum ama TV de bir hareket yok, sonra 6-7 saniye sonra basıyorum anca görüyor. Yani eski bastığım komutu yapmıyor yeni bastıgım komutu yapıyor ama bu çok can sıkıcı, kumanda ile ilgili böyle problem yaşayan ya da muhtemel çözümü bilen var mı?
not: şarjını usb c den fulledim. Ps5 ile ilgili olabilir diye HDMI dan onu da çıkardım.
-
Tv ye güncelleme yaptınız mı?
Eski sürüm ile geliyor çünkü.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X