Anladım. Bu değer kaybı olayı satışa da direkt yansıdığına göre, aracı normalde 1.5’a satabilecekken 1.4’e bırakacağım. Bilgilendirmeleriniz için çok teşekkür ederim. Bahsettiğim gibi, tavan oldukça kötü durumda, boyatmadan kullanılmaz halde. Babama verme planı elektrikli araçların fiyatlarındaki oynamadan dolayı şimdilik askıda. O yüzden teklifi kabul etmek mantıklı gelmeye başladı. İyice piyasaya bakıp son kararımı vereceğim. Teşekkür ederim. Yeni aracınız hayırlı olsun 😊 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2021 Sonrası Mokka (42. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: U.Anladım. Bu değer kaybı olayı satışa da direkt yansıdığına göre, aracı normalde 1.5’a satabilecekken 1.4’e bırakacağım. Bilgilendirmeleriniz için çok teşekkür ederim.
Bahsettiğim gibi, tavan oldukça kötü durumda, boyatmadan kullanılmaz halde. Babama verme planı elektrikli araçların fiyatlarındaki oynamadan dolayı şimdilik askıda. O yüzden teklifi kabul etmek mantıklı gelmeye başladı. İyice piyasaya bakıp son kararımı vereceğim. Teşekkür ederim. Yeni aracınız hayırlı olsun 😊
Boyatırsanız da, boyatmasanız da indirmek zorunda kalacaksınız; boyatırsanız satmakta zorlanacaksınız. En mantıklısı değer kaybını almak ki bu karara varmışsınız.
Hâlâ araç bende, emanetçiyim aslına bakarsanız, devri ağustos ayında yapacağız fakat yine de teşekkür ederim. Ben şimdilik vw semalarına yelken açtım ancak önümüzde 1-1.5 ay var, zaman neyi gösterecek göreceğiz.
Hayırlısı olsun şimdiden, gönlünüzdeki gibi olsun, iyi akşamlar.
-
Değer kaybı alırsanız yeni sahibinden mutlaka yazılı bildirim alın
Yarın haberim yoktu diyip size değer kaybı davası açabilit
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
mokkanın boyasını yapan fabrika calısanlarını mı diyeyim otomasyon makinasımı diyeyim artık, kulaklarından tutup kaldırıp .... ... ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 28 Temmuz 2025; 23:52:20 > -
Yeni kasa Tesla aldım mokkanın boyasına rahmet okutuyor. Direkt kaplamaya buraktım aracı :)
Hocam geçen hafta elektrikliye geçtim gerçekten teknoloji sürüş dinamiği ve konfor olarak başka bir dünya. Ekonomik gücünüz varsa tereddüt etmeyin.
Dostlar merhaba, bazı ultimate paketlerde elektrikli/masaj fonksiyonlu koltuk ve kablosuz şarj olduğunu görüyorum, geriye dönük kitapçıkları taradım ancak listede hiç göremedim. Belirli bir aralıkta mı satıldı bu donanımlar bilgisi olan var mı ?
2025 modellerde vergi diliminden dolayı bir çok donanımı kaldırmışlar. Bayiyi arayıp öğrenebilirsiniz en sağlıklısı o
-
Nasıl bir bildirimden bahsediyoruz?
Satış yaparsam zaten tüm servis raporlarını da vereceğim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X