Of kanka ne ağladın cidden şaka mısın ya. Yapmadım he tamam hadi gönlün olsun. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2022 Mat icin en zor soru hangisiydi ? (5. sayfa)

-
-
Harbiden anlama zorunuz var kolay kelimesini kullanmamışım bile.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konumun altına gelip saçmalayan sensin. Yok "2021 sinavi sen yapamadın diye zor olmuyor" yok "yapamamış olabilirsin herkes yapacak diye bir şey yok " diye boş boş konuşuyorsun. 38 mat yapmışsın bana hava atmaya kalkıyorsun sonra
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2021 aşırı zor değildi deyince triggerlandın ama niyeyse
2021 aşırı zordu cunku
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yks22Hedef15K -- 28 Haziran 2022; 20:6:21 >
Bak anlaşamadığımız konu şu: aşırı zor değildi. Kimse kolaydı ya da ortaydı demiyor ama aşırı değil. ÖSYM tarihinin en zoru olabilir ama çok daha zor denemelere de girdim. Mat dışında zor ders yoktu zaten tyt uzun (zor değil ama tyt için aynı şey) ayt ise mantığı düşünme kısmı zordu ki düşünen adam yaptı. Bunu söylemek içib fullememe gerek yok. Kendi egon için de beni aşağılama boşuna. DH'de birisi beni aşağıladı diye ağlayacak biri değilim.
Ayrıca ben Aydın'ın en iyi ikinci lisesinde okuyan biriydim, dershanede bulunduğum seviye sınıfında(birinci) 600 olan arkadaşım, hacettepe tıp, Ankara tıp, gazi tıp gibi de insanlar vardı. 18 kişilik sınıftan sadece ben ve iki arkadaşım kaldık çünkü istediğimiz yerler için çalışmadık. Diğer herkes tıp diş vs iyi yerlere gitti. Geçen seneki tyt sıralamam da 17k. O yüzden küçümsemeden önce iyi düşün. Ben hala diş yazıp gidebilirken tıp için kaldım. Kolay gelsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darqtitanQ -- 28 Haziran 2022; 20:16:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam tamam daha tartışmak istemiyorum. Zorluk-kolaylik goreceli demekki 2021 sınavı bana asiri zor gelmiş size orta-zor gelmiş. Benim egom falan yok, forumda benden yüksek yapan 50 kisi var nasıl ego kasayim burada
Bence abartıldığı kadar zordu.
Hocam abartıldığı kadar zordu tabii ki. Mesela polinom sorusu, kombinasyon sorusu, ebob sorusu, fonksiyon sorusu, ızgaralı türev sorusu, köklü integral sorusu, binom sorusu(bu yine biraz daha yapilabilir), analitik sorulari vs. Bir ton eleyici soru vardi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X