Şimdi Ara

2022 Mat icin en zor soru hangisiydi ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
1
Favori
2.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    40 yaptım ne soracağım hdjfjshf

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yks22Hedef15K kullanıcısına yanıt

olsun sen sorarsın yine de

• darqtitanQ D kullanıcısına yanıt
    ZORTTYT

• lazer sorusu belki dili sebebiyle zor sayılabilir, anlatmaya çalıştığı şeyi bu kadar ahmakça anlatan az soru gördüm.

• 2021 den 30 yapan biri matematik hakkında yorum yapmasa daha mantıklı açıkçası ben de geçen sene 30 bu sene 40 yaptım ama gidip 2021 sınavı için matematiği yaptım diyebilmek için 35 net üzeri yapmak gerek bence bu şeye benziyor bu sene girip 28 net yapıp abi sınav kolaydı ya diyenler gibi evet sınav kolay ya da abartıldığı kadar zor olmayabilir ama bu netlerle insan bu şekilde yorum yapmaya utanır sorular 2022 de bence de daha kolaydı 2021 de de denemelerde son 3 hafta ayt de 40-0 39-1 yapan biri olarak 2021 için yapılabilirdi abi ya demiyorum denemende yapamadığını yapamıyorsan paşa paşa zorlanmışsındır 37-3 yapan biri çok zor değildi dese hakkı demek ki adam sınavı kendi düzeyinde halletmiş hazırlıklı olmuş deriz ama sen...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pythian P kullanıcısına yanıt

ne masal anlatmışsın. okuduğunu anlamada bi zorluk mu var? bak ne demişim: abartıldığı kadar zor değil. yaptım mı demişim? hayır. sınavı yorumlayacak kapasitede miyim? evet.

denemelerde 32 vs yapıyordum 30 geldi. bu sene 37 yapıyordum 38 geldi. anlaması bu kadar basit.

• ben de diyorum ki 30 yapan birinin yorum yapmaya hakkı yok :D kudur istediğin kadar

• Forumda gezmeye başladığımdan beri yapılan her türlü boşa bağışıklık kazandım

yaptım kanka var mı bir sorun

evet ağlayabilirsin bunda 38 yaptıysan hiç konuşma bu kadar çerez sınavda git instada twitter da mizah tayfası takip et  

aynen kanka ayt ful galiba

sonuç gelince 40 net ayt matı atarım 🤠

• matı fullemekte ne vardı knk ben de 2 dikkatsizlik yaptım git 80 yap fenle beraber madem yorum yapacaksın

• 2.dereceden polinom sorusu güzeldi zor değil şık

• trolldetector kullanıcısına yanıt

ayt 160 kesin üstüne ydt 70+

22de 38 yapan adam 21e kolay diyor xd

• allahım ergen muhabbetine bak ne yani adam 2 net daha yapsaydı olimpiyatcı olacaktı da 2soru yapamadı diye mi ortalama ögrenci oldu boş muhabbete gel 2021de 30 net yapan degerlendirmesin demis zaten2021de 30 net ustu yapan adam trde yuzde 1 den iyi oluyor yuzde 1 deki adam da degerlendirmesin mi sadece ilk 100 degerlendirsin o zaman tüm sınavları

• Riemann toplamı sorusu şıkları düzgün hazirlansa süper soruydu ama şıklardan çok çok rahat geliyodu

• O arkadaşın 30 yaptığını bile düşünmüyorum 2021 de

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.