Şimdi Ara

YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU (73. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: erhangun84
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.386
Cevap
154
Favori
310.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aracınız hangi paket hangi marka yakıt kullanıyorsunuz? Bir de aracı hep eco da mı kullanıyorsunuz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Herkese merhaba. Aracı alma arefesinde biri olarak sizlere danışmak istedim. sanırım en doğru bilgiyi yine sizlerden alabilirim. Elegans Konfor paket ve sıfır km olarak alacağım aracı. 180 hp lik benzinli versiyonu tercih etmek istiyorum. Merak ettiğim husus, 150 hp ile 180 hp arasında yakıt farkı çok mu gerçekten. İkisi ile de gazlamadan sakin sürüş yapılsa arada 1 LT fark olur mu? Yani 180 hp lik motor daha mı çok yakıt harcıyor. Performans anlamında 30 hp lik fark için 40-50 bin TL fazla öder miydiniz? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erim Aktuğ -- 26 Kasım 2023; 9:26:9 >
  • eksi273_kelvin kullanıcısına yanıt
    150hp 4x2 prestij paket. Sürekli opetten alıyorum. Yol bilgisayarıyla pompa verisi oldukça tutarlı. Bundan önceki aracım tiguanda yol bilgisayarı 58lt derken pompada 60lt alıyordu araç. Arada normal ve spora alıyorum. Genelde sakin ve hız sabitlemeyle kullanıyorum ama gerektiğinde veya canım istediğinde sporda da basıyorum ama hep şehir içi. Daha uzun yol görmedi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba. Şu an bayilerin verdiği fiyatlardan haberim yok ama o 50 bin TL ye biraz daha ekleyip 150 beygir prestige alsanız daha donanımlı bir araç almış olursunuz. Akıllı Led farlar bile tek başına prestige için tercih sebebi olur. Benim gibi 180 beygir başka bir araçtan geçmeyecekseniz performans farkını anlamazsınız 150 beygir elektrik motorunun anlık desteği ile sizi üzmez. 180 ps her halükarda mild hybridden fazla yakacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: esatgelmedi

Merhaba. Şu an bayilerin verdiği fiyatlardan haberim yok ama o 50 bin TL ye biraz daha ekleyip 150 beygir prestige alsanız daha donanımlı bir araç almış olursunuz. Akıllı Led farlar bile tek başına prestige için tercih sebebi olur. Benim gibi 180 beygir başka bir araçtan geçmeyecekseniz performans farkını anlamazsınız 150 beygir elektrik motorunun anlık desteği ile sizi üzmez. 180 ps her halükarda mild hybridden fazla yakacaktır.

Görüşünüz için çok teşekkür ederim. Benim için çok faydalı oldu. Hiç yürütülmemiş 2023 model 180 hp Elegans Konfor buldum 1640 YL ye sıfır km. Prestiji bende çok istiyorum ama elegans konforu uygun fiyata bulduğum için iki paket arasında çok fark oluyor maalesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erim Aktuğ -- 26 Kasım 2023; 11:41:3 >

• 1.500 fiyata 10.000km 150bg elegance konfor mu yoksa 1.600 fiyata 20.000km 150bg 4x2 Harman kardonlu prestige mi alayım? İkisi de 2022 model. Sizce fark değer mi ?

• Ne kadar fiyat aldınız acaba

• mehmetinho M kullanıcısına yanıt

Cool donanımdan prestij donanıma geçmiş biri olarak imkan varsa prestiji öneririm.

• Rica ederim. Ben sıfır km araca göre düşünmüştüm. Sizin dediğiniz gibi olunca elegance konfor daha mantıklı. Hayırlısı olsun inşaallah.

• esatgelmedi kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: boketto

Ne kadar fiyat aldınız acaba

0 km hiç yürütülmemiş elegance konfor paket ve 2023 model sportage için 1.640 TL. Sizce fiyat nasıl? Bu arada araç 180 HP

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetinho

1.500 fiyata 10.000km 150bg elegance konfor mu yoksa 1.600 fiyata 20.000km 150bg 4x2 Harman kardonlu prestige mi alayım? İkisi de 2022 model. Sizce fark değer mi ?
    Ben 0 km elegance konfor buldum 1640 TL’ye. Fakat tam olarak karar vermedim almaya. Gönlüm prestij paketten yana. Belki aralık ayının başlarında bir fırsat bulabilirim.

• wixland kullanıcısına yanıt

Boşuna bakmayalım o zaman. araba ilk kalkışta hafif bir titreme sanki kısa süreli bir tekleme yaşıyor. 4x4 den dolayı mıdır bilemedim ancak canım sıkıldı. bir de aşağıdaki gibi bir inceleme izledim. adam eleştirmiş biraz.

CarSauceyoutube
    THANK YOU WIPERTECH!! Use code “CARSAUCE15” at checkout for 15% off your order and free express shipping! Link here for WiperTech: https://bit.ly/3PG6kxj I've spent the LAST 3 MONTHS with the 2024 Kia Sportage, and I have A LOT of thoughts about this super-popular mid-size family SUV! It has its good, it's bad - but also some things you definitely want to avoid if you buy a 2024 Kia Sportage! In today's long-term review, we'll cover everything I have loved and things I've grown to dislike over my long term testing. Let's review this thing! READ OUR WRITTEN REVIEW www.carsauce.com/car-review/2024-kia-sportage-2-0d-gt-line-review -- TIMESTAMPS: 00:00:00 Intro 00:01:49 Sponsor: Wipertech 00:02:22 Exterior Impressions 00:04:28 Practicality 00:05:40 Interior (Front Seats) 00:10:27 Back Seats 00:11:45 Driving Impressions 00:16:48 0-100km/h Launch 00:17:21 Final Thoughts + Next Long-term Reveal! -- ⚠️ Watch me next ⚠️ - Watch our Review of the Kia Sportage S!! https://youtu.be/8cSOQAUQ25w - Did you know Kia are making a Ute?! https://youtu.be/aOcIbLGc8KY - Watch my walkaround of the brand-new Kia EV9! https://youtu.be/5Sb9yyNXbgE -- 🚨 SAVE $$$ ON FINANCE! 🚨 Use my link for a $150 fuel card for every settled loan! https://www.carsauce.com/finance -- Here at CarSauce, we review every new car on the market. We are a community of sauce givers and we'd love for you to subscribe and join our community! We give every car "the sauce", test their 0-100km/h, and see whether or not they are worth purchasing and spending your hard-earned cash on. From time to time, we'll also buy a weird and wacky car and take you on the journey with me! We release videos every Sunday 5pm AEST / AEDT with the latest new car reviews! Your feedback is important, so if you want to see us do something new or something you would like me to change let me know! Got a question for me? Leave it in the comments! I try and respond to them all!
    https://www.youtube.com/watch?si=yUn7Slc7q8AIWjOy&v=sbWEpjR8Q34&feature=youtu.be
  • parası ve gücü olan hiç düşünmesin prestij alsın. bir süre kullandıktan sonra prestij almadığınıza pişman olursunuz. çok yakın bir arkadaşın başına geldi. 🙂.

• Hepsiburada kampanyasında prestij paket harman ses sistemli 180hp sportage yanlış hatırlamıyorsam 1710 idi. O hafta bir bayi ile görüştüğümde elegance konfor pakete bile 1775 gibi bir fiyattan düşmüyordu. Aradan 2 hafta geçti bu süreçte son fiyatlar nedir bilmiyorum. Siz bu fiyatı hangi bayiden aldınız ve kredi imkanları nasıl

• quote:

Orijinalden alıntı: boketto

Hepsiburada kampanyasında prestij paket harman ses sistemli 180hp sportage yanlış hatırlamıyorsam 1710 idi. O hafta bir bayi ile görüştüğümde elegance konfor pakete bile 1775 gibi bir fiyattan düşmüyordu. Aradan 2 hafta geçti bu süreçte son fiyatlar nedir bilmiyorum. Siz bu fiyatı hangi bayiden aldınız ve kredi imkanları nasıl

Bayiden alınmış ve garaja çekilmiş bir araç. Yani sıfır km ama ikinci el 😁 Etiketler koltuk poşetleri hepsi üzerinde. Ve gerçekten de sıfır km. Bayide aynı araca 1.740 TL dediler.

• Güzel fiyat öyleyse. Bayilerin o fiyatlara hatta daha da altına düşmeyişine anlam veremiyorum suv piyasasındaki rekabet ortamında

• bodemind B kullanıcısına yanıt

Soğuk havalarda özellikle daha fazla hissediliyor ilk kalkıştaki titreme ama muhtemelen çift kavrama şanzıman dolaylı oluyor bu durum zira öncesinde vw passat ve golf kullanıyordum aynı durum onlarda da vardı ilk kalkışta çok hafif bir kararsızlık ancak araç ısındıkça bu durum ortadan kalkıyor aynı şey sportageda da oluyor, endişe edecek bir durum değil

• bodemind B kullanıcısına yanıt

Her zaman olmasa da çoğunlukla Bende de oluyor bu dediğiniz. Kalkışta Sanki tutup tekrar bırakıyor gibi. 4x2 benzinli. Henüz bin km de. DCT çalışma şekliyle ilgili diye düşünüyorum. Ya da auto hold yüzünden. Başka yaşayan ya da sebebini bilen varsa yazarsa iyi olur.

• sarpimoleni S kullanıcısına yanıt

CVT çok eleştiriyor ama sportage de çift kavrama kullanınca CVT ye çok büyük haksızlık yapıldığını düşünmeye başladım.

3 yıl civic te CVT kullandım. Kullanım konforu ya da performans anlamında hiç bir sıkıntı yaşamadım.

DCT nin kalkıştaki titremesi, yokuş kalkışlarında vites kararsızlıkları ile patinaja düşmesi, çok konforlu denilen vites geçişlerinin aslında bariz olarak hissedilmesi yokuş yukarı geri giderken kaçırması insanların gözünde fazla büyütüldüğü intibası doğurdu gözümde. Dediğiniz gibi endişe edilecek bir durum değildir büyük ihtimalle ama DCT nin uzun süredir kullanılan bir şanzıman olması hasebiyle şimdiye kadar çözülmüş olması gerekirdi.

Amacım civic güzellemesi ya da sportage kötülemek değil civic i sattım, sportage de isteyerek aldım, severek biniyorum.

• 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.