Şimdi Ara

YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU (218. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.385
Cevap
153
Favori
310.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkür ederim.Peki, harita güncellemeleri nasıl yapılıyor? Sadece servis mi yapacak? Öyle olursa, muhtemelen ücretli olacak :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhangun84 -- 22 Temmuz 2025; 13:10:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erhangun84 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun . Şu an güncelleme yoktu diye hatırlıyorum. Kia sayfasından bakıp indirilebilir orada detaylar yazıyor. Flash bellek ile usbden update edilebilir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ön cama film yaptıran oldu mu torpido altına sıvı girerse herhangi bir cihaza zarar verme şikayeti duyan gören oldu mu?

Tam olarka sormak istediğiniz nedir? Anlamadım ben.
    Torpido altında genelde kalorifer motoru oluyor

• gladiator947 kullanıcısına yanıt

Daha önceki aracım Honda Civic FC5'di. Onda torpidonun altında far beyni vardı. Ön cama film çekildiğinde, filmi çekmek için kullanılan sıvı aşağıya süzülüp far beynine zarar veriyordu. Ona benzer bir sorun yaşayan var mı diye sordum.

• Carlinkit Tbox aldım, ürün bugün geldi. IMEI'leri kontrol ettim, kayıtlı değil. 7500'e aldım, sizlerde durum nasıl? Birde çok ısınıyor

• Prestij donanım Sportage %90 lık ÖTV dilimine girmiş sanırım. Makyajlı spo kaçtan gelecek bakalım…

• 1 2 aylık fiyatlar gibi. Makyajlı gelince elegance olanlar 2750 prestıge 3250 ye dayanır. Su an bayilerde elegance var mı acaba

• terramar bile 4 milyona dayandi bizimkiler daha prestige donanımda 3 milyonu göremedi. Keşke 150 bin daha verip terramar alsaydım 2. eli 3 milyon üzeri oldu. 3008 tuscon bile 3.2 yazıyor..kaliteli diye kia aldık ama satış politikasi biz alana kadar en yüksek fiyattan ve sıfır indirimdi. Şimdi ise en ucuz fiyati çekiyorlar. Araçları ne kadar donanımdan vasatta olsa vag grubu denildiği gibi altın yatırımı. terramar veya tiguan üst paket alanlar 2600 verdi yıl sonu şu an sıfırı 4 milyon. biz verdik 2400 şu an sıfırı 2700. Arac alıp zarar etmeyeceksen Vag grubu başka çare yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vampirelf -- 26 Temmuz 2025; 10:55:54 >
  • Muhtemel ellerinde arac yok makyajlı gelecek ama yıne de bu sekılde davranarak musterılerının zarar etmesine sebep oluyorlar. Kia ya sunu hatırlatmak isterim arac alanlar zaten sizin musterınız sizi tercıh etmiş, onları zarara sokarsanız musterinızı kaybedersiniz. En az 3008 seviyesine fiyatların gelmesi lazım. Nissan qashqai için yuzde 90 altında limit yok. Vw de bu konuda iyi asla müşterisine kaybettirmiyor. Sahsen bu sekılde devam ederlerse bir daha kia nın herhangi bir aracını almam. Muadil modeller arasında fıyat dengesini korumaları lazım. Opelden mesela sırf bu sebepten uzak dururum. Sacma sapan kampanya yapıp fiyat dengesini alt ust ederler. Bu firmaların satıs kararlarını alanların temel tüketici davranışını analiz etmekte yetersiz insanları nasıl calıstırabıldıklerını aklım almıyor. Kampanya yapıp 3 5 aracı kısa donemde fazla satmayı basarı olarak görüyorlar ama marka sadakatını kaybediyorlar.

• Tuscondan daha kaliteli ve hibrit motorlu olup ayni aileden olup yıllarca ondan pahali satılıp şimdi elde araç azalınca 1.6 benzinli tuscondan 400bin ucuz olmak, tuscon alt elite paketinden ucuz full paket satmak neyin kafasi acaba.

• Arabayı yatırım olarak görenler yüzünden fiyatlar bu hale geldi. Devlet bile açığını kapatmak için yatırım acımıza el atıyor/kullanıyor. Neden çünkü sizin gibi düşünenler yüzünden. Yatırım yapacaksanız taşınmazlara bakın. Türkiye’de anlık yaşıyoruz. Aniden bir kaza sonrası yatırım aracınız değer kaybetmesin. Dikkat edin!

• Hocam arabayi yatırım görmek degil bu değerini korumak ben 3 senede bir aracımi satar sıfır alırım. Satarken zarar edip alacağın yeni model ile fiyat farkı niye açılsın. Aldığın firma marka değerini korumalı. Ben nasil olsa yüksekten sattım şimdide elde kalanları ucuza vereyim dememeli. Aynı parayi verip 2 sene sonra sen biniyorsun 2.5 milyonluk arabaya adam biniyor 4 milyonluk arabaya. Sen satip alırsın 3 milyonluk arac adam satar alır 4.5 milyonluk araç. Kaliteyi rahat fazla ödemeden yükseltmen için aracının emsalleri ile değerini koruması lazım. Beğenmediğimiz qasqai bile skypack boş pakete bizim prestijden fazla fiyat yazmış. Kasımda 300bin fatkla alınabilen superb prestije şu an 1 milyon vermemiz gerekiyor. Yani yatırım değil değer korumak amac.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vampirelf -- 26 Temmuz 2025; 14:40:37 >
  • Gurul kullanıcısına yanıt

Yatırım için araba almadık ama neden zarar edelim. Ben daha fazla artsın demiyorum. Muadili devam ettırsın

• Bu şeritte tutma asistanını,kahve molasını ve hız uyarısını sürekli olarak kapatmanın bir yolu yokmu saçma sapan mudehaleleri var.

Setup araçlar kısmına basınca hız , çarpışma önleyici ve şeritte tutmayı iptal edebilirsiniz. Her kontak açtığınızda kapatmanız lazım. Mola için sinyal vermeniz lazım.
    şeritte makas atmamanız lazım. Veya şeritte sağa sola sürekli yanaşıyorsanız bu uyarıyı verir.

• gladiator947 kullanıcısına yanıt

İşe gittiğim yol dar ve tek şerit. Orta çizgiye yanaşınca araba delleniyor. Gelen giden olmayınca sağ şeritten uzaklaşmak daha güvenli çünkü beyaz çizgiden sonra boşluk yok, direkt tarla başlıyor. Orta çizgiye yakın gitmeye çalışıyorum ama direksiyon saçma sapan hareketler yapıyor. Komple kapansa, şerit takipten bile vazgeçeceğim.

Direksiyon üzerindeki düğmeye basılı tutunca kapanıyor. Çok canımı sıkarsa oradan kapatıyorum...

• one man one engine kullanıcısına yanıt

Başka bir yolu yok gibi, direksiyondan kapatmayı alışacağız.

Onlar artık zorunlu araçlarda her seferinde geri acilir.. şerit takip ve ortalama kısa yolu var direksiyondan çok basit..hız uyarisini bilmiyorum ben de yok o özellik

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.