Şimdi Ara

YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU (153. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.363
Cevap
139
Favori
228.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MG’nin akıllı bağlantı sistemi iSmart’ın Türkiye’de kullanıma uygunluğu onaylandı. Demo araç testlerinin başarıyla tamamlanmasının ardından, iSmart’ın 2024 yılı bitmeden Türkiye’deki kullanıcılara sunulması planlanıyor.

Ama bizim KiA, live ve connect in kullanılabilmesi için, bırakın işlem yapmayı, bununla ilgili gündemleri bile olmadığını söylüyor...

MG mi Türkiye deki müşterilerini önemsiyor, yoksa KiA mı önemsemiyor..

Hal böyle olunca üzülüyor insan :(....Ne yani KiA nın MG kadar Türkiye de sözü yokmu...

Olay sanırım Çelik Motor dan kaynaklanıyor.

• mopantr M kullanıcısına yanıt

14.000 Bn km oldu otalama 7.2 mhev 4*4 uzun yol 9 litre altına düşmüyor uzun yol ortalama hız 150 mhev genelde İstanbul kapalı trafikte ekonomik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamerinal T kullanıcısına yanıt

Mhev lerde batarya arka koltuğun altında köpüğü çıkarınca bağaj hacmi artıyor yazın söktüm dahada takmam

• PVH kullanıcısına yanıt

Benim araç 2023 Ocak çıkışlı ağustos ayında sıfır aldım ocakta aradılar 4000 km götürmedim 24 Ağustos 12 bn km götürdüm bir sorun olmadı

• BackConnect kullanıcısına yanıt

Prestijde ön camlar kapanıyor

• Merhaba araç güvenlik kamerası takan var mı servise sordum önermediler

• mtok kullanıcısına yanıt

Bizde 2 tane Sorento 1 tane 4*4 mhev spotage aynı motor 230 ps Sorento kasa ağır geliyor sürüş zevki yok

• busterr kullanıcısına yanıt
    Klima olabilir ..normal olarak biliyorum.. ben de bir kez gördüm geri aldım temiz su görünümü vardı..tam kaput ortasından gelmişti

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Phev çavuş P kullanıcısına yanıt

Selamlar ben de araç Kamerası var.Viofo A119 kullanıyorum.Kendim taktım.Çakmaklıktan güç alıyor.Park modunu takmadım.Garanti dışı falan kalır diye.

• TAM GAZ DEVAM....

Yerinde saysın diyen yok...

YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU
  • Gokhanvitara G kullanıcısına yanıt

Diğer markalar yerınde sayıyormu ki. Diğerleri artsın bu yerınde dursun demek ne kadar dogru. Bence hala ucuz kaldı

• Z13 Z kullanıcısına yanıt

Tabiki günün koşullarına göre artış olacak..ama 2024 suv satışlarında ilk 20 de bile olamamak, bazı şeyleri de sorgulatmalı....

• Gokhanvitara G kullanıcısına yanıt

Bazılarının aracı tercih etme sebebi zaten 3008 gibi tıguan gıbı her yerde olmaması.

• Sportage Eylül Fiyat

Sportage Ekim Fiyat

• YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU

• Bulldog B kullanıcısına yanıt

Bugün aldım

2. bakım için 11723TL fiyat verdi bayi ve indirim yapamıyoruz liste fiyatlarımız geçerli dedi

Garantisi olmasa hayatta getirmem. 3-4Binlik iş için 11bin fiyat istemekte adam kazıklamaktan başka birşey değil

• 2022 prestij ve 2023 prestij farkı var mı donanım açısından bide 150-180 beygir farkı çok oluyor mu değer mi(bayide fiyat farkı bilen var mı)

• Sienaali S kullanıcısına yanıt

Bazı 2022 prestijlerde (ilk çıkanlarda) arka menfezlerde dijital derece ayarlama mevcut. 150 hp ler 180 hp lere göre yakıt tüketiminde sanki 0.5-1 Lt avantajlı gibi.

• 
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.