< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU (103. sayfa)

-
-
Evet mild hibrit te de egzoz emisyon muayenesi yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi free men -- 26 Ocak 2024; 19:19:2 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dikiz aynsının oradaki kameranın önü kapalı olunca böyle oluyor evet. Sadece fren yapma değil, şerit takip, şerit ortalama, matris far vs hepsi aynı kamera ile yapıldığı için çoğu bu durumda çalışmaz. Yeni nesil güvenlik önlemlerinin ve özelliklerinin çalışması için bu kamera çok önemli.
-
Ruhsatta "benzinli - elektrikli" diye geçtiği için egzoz muayeneden muaf oluyormuş.
-
İlk defa duydum yani iyi mis.aslinda ben bu mild hybrit i fazla araştırmadım 48 lik bir akü var degilmi sisteme enerji veren.bu akü değişiyo mu 5-10-15 yıl sonra
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kullanım klavuzundaki bakım tablolarında geçmiyor. Bu durumda bakım gerekmediği sonucu çıkıyor.
-
Merhaba aynı konudan geçen hafta 2 gün süreyle ben de müzdarip oldum ve hemen yetkili servislere telefonla ulaşıp durumu sordum.
aradığım 2 yetkili servis de bu durumun; soğukta sensörlerin kırağı sayesinde buzlanmasıyla oluştuğunu söyledi. Araç ısınınca 3-5 dakikadan söner dediler nitekim öyle de oldu. Servise uğramanızı gerektirecek bir durum yok dediler. Anormal bir şey yok yani. İçiniz rahat olsun.
Son zamanlarda fiyat alan oldu mu?
İyi akşamlar, prestige pakette dikiz aynası ısıtma yerini bulamadım, yardımcı olursanız sevinirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İsmail3321 -- 29 Ocak 2024; 20:16:1 >
Ayrı bir ısıtma yok. Arka cam rezistans ile beraber calısıyor. Klima kontrollerinin orada
Klima kontrol ekranında bulunan arka cam rezistansı butonu, aynı zamanda yan aynaları da ısıtıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Her ikinize de çok teşekkür ederim🤝 Eski aracımda ayrı tuşu vardı. Bir de direksiyonda bulunan tuşlardan dört lastik basıncını gördüm ancak lastik basınçlarını hafızaya kaydet butonunu göremedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İsmail3321 -- 29 Ocak 2024; 20:35:45 >
Öyle bir düğme ya da menülerin içinde bir fonksiyon yok çünkü bu araçlarda.
Teşekkür ederim.
Merhaba araç da YouTube vs videolarda ortalama yakıt 10-11 lt falan diyorlar şehir içi..forumda 6 7 lt ler yazıyor..
Direk uzun dönem kullanıcılar araç tüketimi nasıl?
1.6 benzinli için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcakirr -- 29 Ocak 2024; 22:45:33 >
1000km doldu benim yeni, şehir içi dışı karışık kullanımla 7-10lt arası değişiyor. Corolla dizelden geçen biri olarak sakin bir kullanımım var, istesen de atak kullanılmıyordu Corolla.
Şehir içi 10-11 civarı. Rodaj sürecinin bi etkisi var mı bilmiyorum, zamanla biraz düşer diye beklentim var 😅
Belli bir sıcaklığın altına düştüğünde otomatik olarak direksiyon ve koltuk ısıtma açma olayı olsa harika olacak.
Var zaten, daha önce yazılmıştı. Koltuk ısıtmanın derecesini de ayarlıyor. otomatik açtığında ısındığında bir süre sonra yavaş yavaş azaltıp kapatıyor da.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eksi273_kelvin -- 30 Ocak 2024; 10:37:13 > -
ikiside doğru 6-11Lt arası yakabilir.
şehrin trafik durumu, arazi durumu, kullanım tarzı bunu belirler.
benim araç 2000km lerde tamamı şehir içi kullanım günlük sıkışık trafik 18km ortlama hızla 3km git 3km gel şekilinde genel ortalamam 10.5lt
özellikle düz yol çevre yolları gibi 40-50km/h ortlamalarda trafik varsa mildhibrit devreye çok giriyor o zaman 6-7lt leri bende görüyorum.
başka araçla karşılaştıracaksanız ya ikisinide kendiniz aynı yerde sürüreceksiniz yada verilen katolog WLTP değerleri bence en gerçekçi karşılaştırma olacaktır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X