2022 Dünya Kupası | Kupa Arjantin'in (Ana Konu) (374. sayfa)

-
-
Bende size teşekkür ediyorum hocam. Yorumlarınızı okudum, güzel bir turnuva oldu. Değerli yorumlarıyla katkı sağlayan size ve herkese teşekkürler.
-
-
adama yıllarca dünya kupasını alırsa susarız maradona gibi kanıtlasın kendini dedi bunlar
olmayacağına o kadar inanmışlardı halbuki ki böyle büyük laflar ediyorlardı
messi hepsini yedirdi. Sözünüzün eri olup susma vakti ronaldocular için. Yapacağınız en düzgün hareket bu olur. Hala susmayıp konuşanlar var yazık
-
hahahahahahah
-
Lautaro maçlarda batırdığı yetmiyormuş gibi ikonik fotonun olmadık yerine girerek onu da batırmış.
-
zoruna mı gitti gerçekler?
Xavi ve İniesta'sı messi dönemi + psg patates liginde messi dönemi < 60 gol
sen ne anlatıyorsun?
Tarihte top 3 avrupa liginde Gol kralı olmuş, top 3 ligde player of the year olmuş kaç adam var Dünya'da ? Messi mi? Dunga mı? Bebeto mu? Ronaldo mu? Ronaldingo mu ? Pele mi?
R9'un bir tane fazladan; 2 dünya kupası mı oldu? ama Ronaldo diyince akla Cristiano Ronaldo geliyor.
-
Bu arada Mbappe çok acayip bir yere gidiyor. Muhtemelen bir sakatlık vs. yaşamazsa tüm istatiktikleri alt üst edecek. 23 yaşında dünya kupası en golcüler listesinde 6. sırada. Pele'yi yakaladı.
Bence Messi tüm zamanların en iyisi. Ama gelecekte bu değişmez diyemem. Futbol çok acayip bir yere gidiyor. 115. dakikada deli gibi depar atıyor adamlar. 10 yıl öncesinde sahanın yarısına kramp girerdi. Teknoloji, antrenman sistemleri, eğitim vs. çok gelişiyor.
-
Tebrikler Messi ve Arjantin.
-
Arabistan maçında Messi'yi eleştiren kim varsa şimdi alıntı yapıyorum.
-
Yalnız 75.dakikaya kadar rezalet bi final oluyordu. Mbappe kardeşimiz ne yaptı ne etti ikonik bi final haline getirdi. Ne kadar teşekkür etsek azdır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam Messi çok mu farklı davranıyor?quote:
Orijinalden alıntı: Guest-8E8240D3DHocam bence Ronaldo o saygıyı kazanamamış. çok severim Ronaldo'yu ama bende görüntüsü şu oldu, kendini takımdan çok ayrı ve üstün görüyordu. herşeyi kendisi yapıyormuş gibi bir imajı vardı.
Bu adamlar özel insanlar.
100 yılda bir kaç tane geliyor.
Bırakalım da biraz ayrıcalıkları olsun.
Portekiz bu tarzda dünya yıldızı bir daha çıkaramaz.
Çünkü genlerinde yok.
Şimdi brono fernandes ile mutlu mesut takılabilirler..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bence durumun iyi değil. Okuduklarını doğru anlayabilsen zaten beni etiketlemezdin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Himanshu Pareektwitter
“Mbappe after 70 minutes today: #ArgentinaVsFrance #FIFAWorldCup https://t.co/7AeUMFDo9A”https://twitter.com/Sports_Himanshu/status/1604520913546141696 -
Penalco home cyring alone
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
susan ronaldoculara saygım sonsuz .
hala konuşan, messi winner değil muhabbeti yapanları ise rezil etmek farz. Eski mesajları didikleyip didikleyip suratlarına vurmak lazım bu kişilere
-
-
kupa alındaıktan sonra Arjantin soyunma odası..
FutbolArenatwitter
“Messi çok mutlu. 🏆 https://t.co/Eew0UZiTfx”https://twitter.com/i/status/1604569779792125954Messi ayrıca maçın adamı ödülünede layık görüldü.
Bİr anektod;
Diego Maradona ölmeden hemen öncesinde hastaneye kaldırıldığı zaman Barçadan üzgün ayrılan Messi'ye şu mesajı yazmış;
“Merhaba Leo... Seni çok sevdiğimi söylemek istiyorum. Kariyerini tamamladığında tarihin en iyisi olacaksın. Bugün eğlendin ve bugün ne yaptıysan işte onu yapmaya devam et. Ailenle mutlu ol, seni seviyorum Leo.”
-
pardon Messi'nin eleştirilemezliği mi varmış? kötü oynarsa kötü deriz iyi oynarsa iyi deriz.
Arabistan maçında Messi'nin saçmaladığı pozsiyonlar oldu, eleştirdim. yerin dibine sokmadım, sadece "bu saçmalıkları yaparsan tabi kaybedersin" dedim.
ve haklıydım. frikik'i gökyüzüne dikmesi olur hani insanlık halidir, ama takımın yenikken boş kaleye şut vuramıyorsan, topu eziyosan, o zaman takımın kaybeder. bugün olsa yine aynısını yazarım.
Messi ilk maçlarda takım uyuyoken kilitleri açtı, takımı gerçekten taşıdı. ama yarı final ve final Messi sayesinde kazanılmadı. yarı final Alvarez sayesinde, final ise Di Maria'nın kilit rol oynadığı iki gol ve kalecinin penaltı kurtarışları sayesinde kazanıldı. Messi kötüydü demiyorum, sadece kilit rol oynayan oyuncu olmadı diyorum. Messi'nin yarı finaldeki inanılmaz asisti maç zaten kopmuşken geldiği için kilit değişim yaratmadı. finalde uzatmalarda gelen gol tabii ki çok önemli bi goldü ama Messi'nin o goldeki rolü kilit değildi, önünde kalan topu boş kaleye tamamladı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 18 Aralık 2022; 23:21:39 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Gelecekte futbol ile ilgilenen insanlar istatistiklere bakacaklar;
en çok gol atan: messi
en çok asist yapan: messi
en iyi ortasaha: messi
en çok dribling: messi
en çok kupa kazanan: messi
en estetik futbolcu: messi
Ve diyecekler ki goat bu adammış.
Bugün 100 yıl sonra yapılacak tartışmaları bile sonlandırdı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X