Onu bunu bırakın da, ne maçtı be. Acaip keyifli nefes almadık. Çok güzel bir maçtı. Ronaldo benim gözümde hep 1 öndeydi ama Messi bu turnuvada öne geçti. Mbappe olmasa Fransa finale bile yükselemezdi. Mbappe daha genç, yolu uzun ama Bugün Messi' nin gecesi... |
2022 Dünya Kupası | Kupa Arjantin'in (Ana Konu) (370. sayfa)

-
-
Lautaro Martinez sen varya sen en trişka oyuncusun arkadaş.Onuda unutmayalım.
-
-
benimde messi sonrası futbola ilgim kesinlikle azalacak
-
Hıncal herzaman insanların "bakın Hıncal Uluç ne demiiiişşşş" diye adından bahsedecekleri şeyleri söyler.
yani herkesin söylediğinin zıddını söyler, saf Türk taraftarına "sansasyon" yaratır kendince.
Mondragon fırtına gibi esmektedir, Hıncal Mondragon'un dünyanın en kötü kalecisi olduğunu söyler.
Lucescu fırtına gibi esmektedir, Hıncal Lucescu'un dünyanın en kötü TD'ü olduğunu söyler.
FB Christoph Daum ile sürünmektedir herkes Daum'u sorgulamaktadır, Hınca Daum'un dünyanın en iyi TD'ü olduğunu iddia eder.
Hıncal bugün yaşıyo olsaydı Messi'nin tarihin en büyük balonu olduğunu ve Messi olmasa Arjantin'in tüm maçları 10-0 kazanacağını, Messi'nin takımı frenlediğini iddia ederdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 18 Aralık 2022; 22:18:57 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bazıları Messi'nin siyah elbise ile kupa kaldırması Arjantin formasının gözükmemesi ile ilgili baya tepkili
saçma bence. katarlıların buna hakkı vardı. messi'nin de suçu yok adam çıkartsın mı üstündekini
-
-
Her şey para.Kupayı kaldırırken onu giymek için en az 3-5 milyon euro almıştır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mbappe maç çıkışında otobüsü beklerken
Berkanttwitter
“3 gol atıp maçı kaybeden mbappe olur gibi #arjantinfransa”https://twitter.com/berkanterg1ns/status/1604550410664017924balonu, hala Ronaldo Messi ve R9 ile aynı evrende tutan bile var
-
7 ballon d'or
10 la liga şampiyonluğu
22 kez gol krallığı
1 copa america şampiyonluğu
4 şampiyonlar ligi şampiyonluğu
6 altın ayakkabı
1 fransız ligi şampiyonluğu
1 olimpiyat şampiyonluğu
en çok asist, en çok uluslararası gol, en çok hat-trick
ve
1 dünya kupası.
Messi futbolu bitirdi.
-
+1
Mbappe futbolun yeni yıldızı olacak hatta belki Ronaldo’yu da geçecek ama bir Messi olamayacak. Messi gibisi bir daha gelmeyecek. Ancak Tanrı’nın Messi’yi tekrar yaratmasıyla bu rekorlar güncellenecek.
Eline almış olduğu kupa kazandığı paradan daha değerli.
-
geçen Socrates'te diyolardı, dünya futbolu "düz"leşiyor. oyuncular her geçen gün daha düz oluyolar. frikik gollerinin sayısı azalıyor. bu dünya kupasında frikik golü oldu mu? olduysa da hatırlayamadım şimdi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk grup maçından sonra Messi şöyle, Arjantin böyle diye sallayanlar bir daha futbol izlemez sanırım. Burada da çok muhabbetler döndü.
-
Noldu Messiye her defasında laf sokup Ronaldo elendikten sonra modricten ve mbappeden medet umanlar 😃😃 harika bir akşamdı Messi ve ekibi sonuna kadar hak etti. Kabul edin Gelmiş geçmiş en iyi futbolcu MESSİDİR. 😃
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Skor taraftarlığı çöp iştir. Bir çift göz sahibi futboldan az çok anlayan biri olmak kim daha iyi kim değil anlamak için hep yeterliydi. Messi'den daha kompakt daha yetenekli daha iyi bir futbolcu zaten yoktu. Gelmez de kolay kolay. En az Maradona kadar iyi dripplingci en az Zidane kadar iyi oyun kurucu en az Xavi kadar iyi pasör ve en az apaçi kadar iyi bitirici. Üstüne gelmiş geçmiş en iyi free kickçilerden biri. Topla birlikte tüm zamanların en hızlı oyuncularından biri de aynı zamanda. Köpek gibi de istikrarlı. Adamda yok yok. Bu kadar komple pakete futbol tarihi daha önce şahit olmadı. Arap maçından sonra gaza gelip Messi şöyle len böyle len ronaydo len çeken haterlerını altı maçtır üste üste kıvırtıyor adam. Yandan yandan akmaya devam ediyor canlar. Bu saatten sonra yapılacak tek iş şampiyonların kahvaltısı olan göz yaşına ekmek banmanın tadını çıkarmaktır. Messi olmasa gruptan çıkmayacak Arjantin adam sayesinde final gördü ve şampiyon oldu. Tarihin en özel performanslarından biriyle kupanın gelmesi şairane oldu. Quaresma'dan Pepe'den iyi oynamadığı tarihin en bal gt kupa yollarından birinin nasip olduğu kural değişikliği sayesinde gtü kurtarıp ancak en iyi üçüncülerden biri olarak gruptan çıkıp finalinde oynamadığı turnuva sonucunda kupa kahramanı olmuşsa apaçi, Messi'nin bu turnuva sonrası her billuruna ayrı kule dikilir adına mitolojik destan yazılır nesiller boyu aktarılır. Konu zaten açık değildi boş goy goy yapıyorduk ama bu saatten sonra goy goy kapısı da kapanmıştır. Hayırlı işler bol sindirmeler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Oğlum sana tarih bilgisi sunuyorum yaptığın yoruma bak nicki CR7 eee ne yapsaydım LM10 mu yapsaydım boş muhabbet yapma ezbere cevap verme sizin gibi çoluk çocuk olanlar zaten bu forumu kirletiyor 2 sininde çok umrunda sanki World Cup alsalarda alamasalarda bu adamlar tarihin en iyi 2 oyuncusu olarak anılacak olay bu gerçi size neden cevap veriyoruz ki onu da anlamadım anlamıyorsunuz zaten.
Andy Murray kim bilader ?? Ulema mı karar merci mi?? Messi en iyi sporcu ha neremle gülsem bilemedim Ronaldo , Muhammed Ali gibi Jordan gibi tarihe geçmiş winner bir oyuncudur Messi değil bütün futbolcuları topla hatta efsaneleri topla Ronaldonun o karakterini hırsını ve winner kişiliğini geçemez tarih bunu böyle yazdı ve bunu kabul edeceksiniz sana göre Messi veya Arjantin çok iyi olabilir biz Ronaldoyu itaaat etmeyip başkaldırdığı için sevdik olay budur kimin umrunda istatistik kupalar rakamlar veya önemli maçlar ?? (Ronaldonun kazandıkları daha değerli kazandıkları daha fazla istatistikleri daha fazla bu ayrı bir bilgi)Böyle efsane olursun Ali yenilgisiz boksör değil ama en efsanesidir tartışmayada kapalıdır neden duruş sergilemiştir.
Son olarakta şunu yazayım futbol değişti ve gelişti işin içine para ve teknoloji girdi 7 maçlık Milli Takım turnuvası belirlemez en iyi olmasını hatta Kışın Katarda oynanan bu dandik turnuva asla seçmez seçerse eğer Futbola ihanet etmiş olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 18 Aralık 2022; 22:33:24 >
-
20 euro atmıştım 110 euro aldım
Ama bir 50 euro civarı kaybım olmuştu bir çok kupondan dünya kupası total olarak karda bitti az da olsa.
Dünya kupasına özel kumar serüvenim de bitmiştir sonrakini izlersem bakarım :D
Birisi biz bu seviyelere çıkabilir miyiz diye sormuş.
Çıkamayız kardeşim.
Önce ülke futboluna liyakat gelmesi lazım...
Futbolcuları sözde milli takım sorumlusu adam seçiyor. Kendine kukla hoca bulup istediği gibi at koşturuyor..
Yazsan sayfalar yetmez.
Tam anlamıyla dibe batmışız...
Meksika attı bir tane baika bilmiyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X