Maradona ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2022 Dünya Kupası | Kupa Arjantin'in (Ana Konu) (119. sayfa)

-
-
Bunlar nasıl milli takım. Forvet yok çoğu takımda. Şu Hollanda’ya bakın. Koskoca RvP’den çöp Jansen ve Werghost mudur nedir ona düşmüşler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cidden ne iş anlamadım. Jansen hala yaşıyor mu?quote:
Orijinalden alıntı: Sirrüs
Bunlar nasıl milli takım. Forvet yok çoğu takımda. Şu Hollanda’ya bakın. Koskoca RvP’den çöp Jansen ve Werghost mudur nedir ona düşmüşler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dünya genelinde hepi topu 4-5 tane santrafor var. 2'sinin takımı turnuvada yok biri sakat zaten. Kane ve Lewa kalıyor geriye. Hadi belki bir de Lautaro.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 3 Aralık 2022; 20:4:46 >
-
İtalya hangi kupada iyi gidiyor? Kendilerini dünya kupasında göremedikte. Katılmadılar mı acaba?
-
Bir de Nuñez. Gerçi Liverpool'da son maçlarda sol forvet oynadı. Uruguayda da oyle oynasa daha iyi olabilirdi.
Oynatır da bu şekilde 90 dakika göremez gibi.
Nunez ve Vlahovic'i elendikleri için yazmadım ama çok da üst düzey olduklarını düşünmüyorum. İkisini de Real'de görmek istemem şahsen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 3 Aralık 2022; 20:57:59 >
Bugün sonuna kadar Arjantin 🇦🇷
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Gabriel Jesus da Dünya futboluna sunulan kocaman balonlardan biri.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-DBF37AF64Gabriel Jesus hiç düzgün bir forvet değil. Çöpün önde gideni bana göre. Arsenale geçip biraz gazlandı saedce takım değiştiren oyuncularda olur sonra söner. Fenerden lyonda 15 gol atan slimani gibi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hd televizyonum yok.Dünya kupası sadece hd mi yayınlanıyor açamadım da
-
Avustralya top 16 da en zayif takim
Getirin oradan Avustralya Messi show yapacak
goatım yapacak yine şovunu
-
sanki uzayacak gibi bu maç.Nedense öyle geliyor hissiyat olarak.Umarım bol gollü coşkulu bir maç olur.Hollanda'yı izleyemedim. ilginç gollü çekişmeli olmuş sıkıcı maç bekliyordum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 3 Aralık 2022; 21:49:42 > -
Nunez tam bir çop, neyi başarmiş? Liverpoolda bu sezon hiç bir iş yapmadi. Benficada da çöptü. Kloppun saplantisi olmasa Liverpoolda 100 m ile gelmesi imkansizdi. Uruguay maçlarinda da hicbir sey yapamadi.
Hollanda dağıtır bu Arjantin’i.
Bir operasyon var bu geceee penaltıyı atladı arjantinin hakem biliyorum abi böyke olacağını 0.0 falan bitmese bari
Arjantin'de zaten yetenekli yaratıcı oyuncu çok azdı adam bir de Di Maria'yı yedek bırakmış.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X