Şimdi Ara

2021 yks yerleştirme sonuçları ea (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Burada zor,kolay diye kesin bir ayrım yapamayız zaten fikir belirtiyoruz bu kavga eder gibi üslubunuzu anlayamadım.Edebiyat çalışma sürem ortalama bir tm öğrencisine göre az olduğu için kendimden örnek verdim sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba selin hanım yine ben x3

Edit: buraya yazmışım zaten aw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FA02F67BE -- 15 Ağustos 2021; 23:53:3 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ya cidden bu sene çok ilginç bir sene ea için her şey olabilir. Bölümden bölüme de farklılık gösterecektir.

• frkomr F kullanıcısına yanıt

sıralamamı 20k beklerken 8k geldiği için yerleştirmede de ister istemez umutlanıyorum,garip bi sene cidden

• selindenizli S kullanıcısına yanıt
    Geçen sene ben rehberlikçime önümde mfci olmadığı için hukuklarin ilerleyeceğini söyledim endişemi dile getirdim rehberlikçi bana gülerek her sene böyle şeyler söylenir dedi. Sonuç olarak yerleşemedim benim dediğim çıktı. Çoğu rehberlikçi aşırı bilgisiz. Ciddiye bile almıyorum artık.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • evet ezbere tercih yaptıran güncel haberlerden habersiz çok rehberlikçi var.youtuber olanlar yine bir nebze daha iyi ama öğrenciyle de daha çok iletişimde olduklarından

• Hocam ybs sence aşırı bir ilerleme yapar mı geçen sene kadar yapacağını sanmıyorum

• bu sene eada en popüler bölüm deseniz hukuktan sonra ybs derim.bence ilerleyecek baya

• quote:

Orijinalden alıntı: selindenizli

sıralamamı 20k beklerken 8k geldiği için yerleştirmede de ister istemez umutlanıyorum,garip bi sene cidden

Evet ya çok garip. Ben de 60k beklerken 29k geldi. Ama devlette hukuktan şüpheliyim. Umarım gelir her yeri yazdım xD.

• selindenizli S kullanıcısına yanıt

Ya o arkadaş ve arkadaşları ( manipülatör salo ve sopsoğuk hoca ) hiçbir şey bilmiyor. Her bölüm için evet 2019’a falan bakmayacaksın özellikle vakıf ünileri için ama devlet ve yükseliş trendi dışında kalanlara bakacaksın .

• Psikoloji nasıl olur sence? Mesela 2600 den 2800 gibiye çıkar mı? Psikolojideki ilgi diğer alanlara 2000 li sıralamalarda kayar mı?

• IockedIamora1642 kullanıcısına yanıt
    2020 ye göre iyi mi olur o zaman? 2765 geçen senenin 2600-2500 ü gibi olacaksa çok iyi olur

• evet hocam muhtemelen o aralığa denk gelir .

• up

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.