Şimdi Ara

2021 yks yerleştirme sonuçları ea

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu sene içimde değişik bir his var yerleştirmede çok şaşıracağız gibi hissediyorum.geçen seneye göre eşit ağırlıkta araya daha çok sayısalın girmesi sonuçları ne derece etkiler sizce?hangi bölüme baksam 2020de sıralaması ilerlemiş,örneğin düşüş trendinde olan pdr bile boğaziçinde 10kdan 7kya çekmiş.bu sene ybs gibi aşırı popüler olmayan bölümler haricinde tersi bir hareket olur gibi geliyor bana.bu yüzden sizce ea 8800 sıralama için kaç binden yazılmaya başlanması gerekir,kaç binin gelmesi olasıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• merhaba selin hanım yine ben x2  

10-9k civarı  

yine de bilemeyiz hocam sonuçta oraya giren öğrenciler belirliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FA02F67BE -- 15 Ağustos 2021; 15:31:37 >
  • Ybs

İşletme

Ekonomi öne almaya devam eder.

Siyaset ve uluslararası ilişkiler bence bir nebze gerileyecek buna ek olarak PDR, sosyoloji gibi bölümlerde de biraz gerileme bekliyorum.Hukuk ise 2020 gibi olmaz geri gelecektir de Ankara ve İstanbul bence pek değişmez

• neden 9-10k :( geçen seneden kötü mü gelir yani

• selindenizli S kullanıcısına yanıt

8800 olan yer 9-10kya çekebilir demek istemiştim hocam.

• ben işletme ve ekonomiden çok hareket beklemiyorum.diğer söylediklerinize katılıyorum.

• Hukuk yazacaksan 4k dan başla

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aa yanlış ifade ettim sanırım,8800 benim sıralamam tercih listemde kaç k olan yerin gelmesi olasıdır anlamında sormuştum

• Gri_Koç kullanıcısına yanıt

keşke yazsam,hukuk yazanların kafası rahat 

• selindenizli S kullanıcısına yanıt

valla hocam eadan hiç anlamıyorum ne söylesem yanlış olur gibi.

• 2018'e göre yap tercihlerini, bu sene eşit ağırlıklar feci çuvalladı matematik zor olduğu için.

• MuhtarTebogo kullanıcısına yanıt

rehberlikçiler ısrarla bu düşüncenin çok yanlış olduğunu söylüyorlar youtubeda mami müdür izliyorum rehberlikçi olarak sadece 2020ye bakacaksınız diyor

• Q tv’nin tm için attığı videoyu ve trendi artan bölümlerde tm bölümleri için dediklerini izleyebilirsin onun analizleri daha doğru

• quote:

Orijinalden alıntı: selindenizli

rehberlikçiler ısrarla bu düşüncenin çok yanlış olduğunu söylüyorlar youtubeda mami müdür izliyorum rehberlikçi olarak sadece 2020ye bakacaksınız diyor

Aslında tahmin etmesi zor bir durum. Matematik zor olduğunda sayısalcılar ea'cılara göre çok daha iyi yapar, ea'cılar eşit ağırlık çözse bile sayısalcıları geçemezler matematiğin katsayısından dolayı. Ama bu sene matematik o kadar zordu ki normalde 5-10 edebiyat-sosyal çözebilecek sayısalların vakti bile kalmadı. Ama ea'cılar da matematikteki sorulara yeteri kadar bakamadı ve galiba bu seneki edebiyat da çok kolay değilmiş. Bu yüzden tahmin etmesi zor.

Ama ben olsam 2018 veya 2019'a göre yapardım tercihlerimi. 2020'ye göre yapmak saçmalık bence, ea sıralamaları geçen sene bildiğim kadarıyla 2019'a göre çok fazla oynadı, sebebi de sınavın kolaylığıydı. Bu sene normal koşullara geri döner.

• MuhtarTebogo kullanıcısına yanıt

evet beni korkutan senaryo aslında matematik zor olsa da sayısallar edebiyat sosyale bakamadığı için durumun nötrlenmesi.ben edebiyatın zor olduğunu düşünmüyorum bu arada bir iki soru haricinde kolay bile denilebilir.ama matematiğin katsayısı gerçekten inanılmaz fazla en kötü durumda dahi geçen seneye göre daha fazla sayısal vardır herhalde

• 8.8k öndeki tüm sayısalları çıkarırsak 5.5k'ya tekabül eder ancak önceki yıllarda da önlerde sayısallar olduğundan bunun tam karşılığı 6 7k aralığıdır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selindenizli

evet beni korkutan senaryo aslında matematik zor olsa da sayısallar edebiyat sosyale bakamadığı için durumun nötrlenmesi.ben edebiyatın zor olduğunu düşünmüyorum bu arada bir iki soru haricinde kolay bile denilebilir.ama matematiğin katsayısı gerçekten inanılmaz fazla en kötü durumda dahi geçen seneye göre daha fazla sayısal vardır herhalde

Edebiyat gayet de zordu.

• Ben hukuklarda çok ciddi geriye sıçrama bekliyorum. Özellikle marmara marmara io deu aybu 10k nin çok gerisine gelecekler. Marmara io den 12 k deu dan 15 k civari bekliyorum. Sizin için abartı olabilir ama bu sene olağanüstü bir sene.

• ben 0 edebiyat bilgisiyle 6 ay kala çalışmaya başlayarak 23 1 yaptım.fizik gibi bir alan olsa benim anlama kapasitem daha yüksektir vs. diyeceğim ancak edebiyatta çoğunluk ezber olduğundan çalışan bir tm öğrencisine göre kolay olduğu çıkarımını yaptım.özellikle yazar-eser anlamında dalga geçer gibi kolay sormuşlardı bence

• cekillanfakir C kullanıcısına yanıt

i.ölerde olabilir kesinlikle çoğu insan marmara yazıp i.ö yazmadan altındaki okula geçiyor.dokuz eylülde de yabancı öğrenci olayından dolayı düşüş bekliyorum ben baya

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.