Şimdi Ara

2021 YKS'nin zorluğu nasıl olur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
26.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sene ayt yüzünden insanlar yığılma olacağından şikayetçi malumunuz. YKS 2021 için bu durum sizce nasıl olur ? 12. sınıf konuları bu sene eğer bir şey olmazsa sorulacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Graphic Violence

Bu mesaj silindi.
    12ye yeni geçen arkadaşım 11in 2.döneminin online dersler ile işlendiğini ve mebin böyle kabul edeceğini söyledi ama ne kadarı doğru bilemeyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mamga -- 30 Haziran 2020; 11:58:49 >
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    ona bende takıldım. Telafi eğitimi falan diyorlarda bu iş olur mu acaba ? Eğer 12. sınıfta 12. sınıf konuları anlatılamayıp 11. sınıfı anlatırlarsa kötü olur. LTİ'siz Organiksiz, Modern fiziksiz bir sınav bu seneki gibi yığılmaya sebep olmaz umarım.

• Yaw arkadaş konu azalınca zorluk değişmiyor anlatamadık bunu size en iyi örnek lgs

Ayt beklenilenden kolay gelmesi öne çekilme ile alaka kurulabilir konuların kalkmasına değil

Konular azalınca denemelerde fullediniz sürekli sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbayediagne10 -- 30 Haziran 2020; 12:41:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mamga

12ye yeni geçen arkadaşım 11in 2.döneminin online dersler ile işlendiğini ve mebin böyle kabul edeceğini söyledi ama ne kadarı doğru bilemeyeceğim

Alıntıları Göster
    Hocam yani 11. sınıf 2. dönem konuları ve 12. sınıf konuları 12. sınıfta işlenecek değil mi doğru anladım

• quote:

Orijinalden alıntı: mbayediagne10

Yaw arkadaş konu azalınca zorluk değişmiyor anlatamadık bunu size en iyi örnek lgs

Ayt beklenilenden kolay gelmesi öne çekilme ile alaka kurulabilir konuların kalkmasına değil

Konular azalınca denemelerde fullediniz sürekli sanki
    Aman sakin ol dostum ben yığılmadan bahsediyorum fulleme iddiam yoktu ya da ayy çok kolaydı ya demedim.

• kimin işleyip kimin işlemediğine bakmaz olay , müfredata bakar

okullar ne zaman açılacak ? açıldığı zaman önce hangi konular işlenecek ?

bunlar muallak yazın yapılabilecek en iyi şey tyt ya da yüz yüze işlenilen ayt konularını (1.dönem işi olmaz hiç konular işlenmezse seneye bence) halletmek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Haklısın dostum TYT sağlam tutulmalı bunu pek çok defa gördük eyvallah yazdığın için

• quote:

Bu mesaj silindi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mamga

Alıntıları Göster
    Online dersten sorumlu olunur mu ki sınavda ?

• Yapacak olsalardı bu sene insanları Online eğitimden sorumlu tutarlardı. Gerçi sağları solları belli olmaz bunların ama uzaktan eğitime güvenmediğini söyleyen adamlar neden tükürdüklerini yalasınlar. O konu bence şimdilik muallak. Resmi açıklama beklememiz lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7DBB6E7D4

Hocam yani 11. sınıf 2. dönem konuları ve 12. sınıf konuları 12. sınıfta işlenecek değil mi doğru anladım

Alıntıları Göster
    Hocam bende öyle sordum ama o işlendi varsayıldığını ve 12nin normal işleneceğini söyledi bizim ülkede ne olacağı belli olmaz ama böyle olursa online eğitim alamayan çocuklara yazık olur

• 11 in ikinci dönemi şu an telafi edilmedi. kendileri zaten çıkıp söylüyor ebaya olan girişler ilk hafta çok iyiydi ama sonra kimse girmedi falan filan diye. herkesin evinde internet olmadığı bilincide vardır adamlarda diye düşünüyorum. RAUNT'un 3x de bile yavaş videolarını bize izletip ne planladılar bilmiyorum ama olmadığının kendileri de farkında. o yüzden bu normalleşme süreci böyle giderse 31 ağustosta okulları açıp hızlı telafi eğitimi yapacaklar hafta sonuna da sarkacak biçimde eğer yapmazlarsa sınavda 11 in 2. dönemini sorma ihtimalleri kalkıyor.
  • şimdi 11.sınıf 1.dönem mi , yüz yüze işlenilen konular mı ?

bu sene için 1.dönemdi eyw da depremde zarar görenler için yapıldı. Aradan 1 yıl geçip çoğunluk da işlediği için yüz yüze kadarki konuları dahil edebilirler gibi geliyor bana. Telafi eğitim kitapları vs. de yayınlanmıştı ogm materyalde yayınlandı.

Bir de sıkıntı şurada okullar eylülde değil de ekim-kasım-aralık gibi açıldı diyelim. Bu adamlar kalan konulardan mı yoksa 12den mi başlayacaklar ? çok muallak ya en iyisi bu işi yazın bir netlik getirmeleri maalesef zannetmiyorum açıklama yapacaklarını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbayediagne10 -- 30 Haziran 2020; 12:48:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbayediagne10

şimdi 11.sınıf 1.dönem mi , yüz yüze işlenilen konular mı ?

bu sene için 1.dönemdi eyw da depremde zarar görenler için yapıldı. Aradan 1 yıl geçip çoğunluk da işlediği için yüz yüze kadarki konuları dahil edebilirler gibi geliyor bana. Telafi eğitim kitapları vs. de yayınlanmıştı ogm materyalde yayınlandı.

Bir de sıkıntı şurada okullar eylülde değil de ekim-kasım-aralık gibi açıldı diyelim. Bu adamlar kalan konulardan mı yoksa 12den mi başlayacaklar ? çok muallak ya en iyisi bu işi yazın bir netlik getirmeleri maalesef zannetmiyorum açıklama yapacaklarını
    müfredat hafta içi kendi planladıkları gibi akacak telafiyi hafta sonu gününe koymayı planlıyorlardı bakan böyle bir şey demişti. ama eğer 31 ağustosta okullar açılırsa normal eğitim öğretim döneminin eylülde başlanıgıç gününe kadar full telafi eğitimi verilecek sonrasında yeni dönemle 12 konularına başlanacak. telafiler yetişmezse hafta sonuna ders koyacaklar

• 11'in 2. Dönemini bilmeyen adam 12'yi nasıl yapacak?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.