Şimdi Ara

2021 yks'de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
2
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bundan daha kotu olabilir mi? Lti cikar mi? Mezuna kalanlarin sayisi azaldi mi? Babam böyle guzel pasta yapmayi nerden ogrendi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bundan daha kotu bir sene olamaz bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İsin sakasi ne dusunuyorsunuz? Sayisal verilerden ne cikardiniz tercih yapanlar artmis mi?

• ilk mezun senem İ kullanıcısına yanıt
    Her gecen yil ayni sey deniyor insanlar onunu goremiyor artik.

• Daha kotu olacak rez lti unut 11 bile olmayacak 2. Donem

• Bu yil cok sey oldu beklerim ne diyim

• Sonra kiyamet kopacak kimse uniye gidemeyecek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YKS 2023 Hedef ilk 1000
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam hem siralamalar hem tercihler kotu geldi daha otesi yok bence bilemiyorum

• Mezuna kalanların çok fazla olacağını düşünüyorum çünkü açıkta kalanların sayısı çok fazla.
  • ilk mezun senem İ kullanıcısına yanıt
    Aynen konularin kaldirilip kaldirilmayacagi hakkinda ne dusunuyorsunuz? Sinav dandik olur mu yine?

• Lti felan gene olmaz gibi digerlerini bir turlu telsfi ederler de 12nin 2.donemj gene sorulmayabilir

• Sinavin dandikligi tamamen onlarin ellerinde isterlerse asiri kaliteli de yapabilirler sinav uzerinde siyasi durum da etkili maalesef tam kestiremiyoruz ne olacagini

• Jiber kullanıcısına yanıt
    2021 yks'de
    2021 yks'de
    Bence de oyle.. ama doluluk orani yuksek deniyor palavraya bak

• geçenki hesaplamamla (felaket senaryosuydu) örtüşüyor mu diye bir toplama daha yaptım sayısal verilerde yerleşmeyen toplam 1 milyon 515 bin 72 kişi var bunu bu yıl sınava girecek 12'lerle topladığım zaman (1 milyon 185 bin 328) yaklaşık 2 milyon 700 bin 400 yapıyor tabi bu kişilerden yerleşip de sınava tekrar girmek isteyenlerin sayısı artabilir (bu tercih yapmayıp yerleşmeyenler verisi şuan üniversite okuyup ya da üniversite sınavı ile alakası kalmamış kendini denemek amaçlı girenleri de kapsıyordur o yüzden seneye bu sayı koronavirüs yüzünden artabilir)

yani istatiksel olarak giren kişi sayısının toplam 3 milyon gibi bir sayıya dayanma ihtimali var. gerçekten iyi sıralamalar yapmış eski mezunlar-şuan üniversite okuyanlar sınava girmeye heveslenirse ciddi miktarda artarsa baraj sıralamalarında sıkıntı yaratabilir.

edit: sınıfta kalan ve hazırlık okuyan 2003 doğumlu sayısı gözardı edilmiştir. 12. sınıfları teog sınavına girdikleri sayıyla aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medness -- 27 Ağustos 2020; 0:6:12 >

• medness M kullanıcısına yanıt
    Anladim hocam emeginize saglik tek yol daha eleyici olcen bir sistem getirmek

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.