Şimdi Ara

2026 Volkswagen Polo | ANA KONU | [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (296. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.905
Cevap
181
Favori
559.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
21 oy
Sayfa: önceki 292293294295296
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam bende 2025 style paket yarı otonom sürüşlü polo var. Dediğiniz tüm özellikler aracımda mevcut, daha önce 2017 model urban 1.6 manuel egea kullanmıştım ve araç çok boş gelmişti. İzolasyon, malzeme kalitesi ve yol tutuşu benim için çok önemli, cross bu konularfa daha iyi midir?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Joes Alves kullanıcısına yanıt

Cross yüksek olduğundan mı yoksa suspansiyonda mı bilmiyorum ama o şehir içi taşlarda içeride ses yok, asfalta göre benim sattığım poloda ses ne ise aynısı. Ama şehir içi ondan sessiz. Tabiki senin polo yeni, benim de cross yeni, teknolojik olarak paralel, yol tutuşu kesinlikle polodan daha iyi, aynı yollardan onunla da geçtim defalarca, arabanın tepe noktasını hissedersin sende zaten, bu daha fazlasına olanak sağlıyor, bunda taban genişliği de önemli tabiki.izolasyon da sıkıntı yok. Malzeme kalitesinde tabiki polo önde. Ama diğer yönlerin tamamında tamamen objektif olarak diyorum cross. Adamın malını ne öveyim ama ne de yereyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezerede -- 24 Ocak 2026; 8:35:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Eyvallah hocam, önümüzdeki sene inşallah çocuk planımız var, o yüzden poloyu satıp bir tık daha büyük crossover tarzı araçlara bakıyorum ancak elektrikli mi alsam yoksa dizel güzel bir otomatik mı alsam karar veremedim. İoniq 5’de ara ara bana göz kırpıyor işin içinden çıkamadım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Joes Alves kullanıcısına yanıt

Elektrik işine baktım, BYD dolphin baktım, bu paralara hızlı şarj işi yok, en iyisi bu geldi

2021 model üstü araçları km az ise tavsiye ediyor musunuz?

Bu motorlarda EPC arızaları yaygın mı? Başka sorunları varsa da bilmek isterim.

Ufak hacimli turbo motor ve dsg kombinasyonu çekimser kalmama neden oluyor.

Malum piyasada da çok araç yok bu fiyat aralığında. Toyota desek 1.8 lerin vergisi de yüksek, yılda 8-9 bin km de anca kullanırsak yakıt tasarrufu olarak da pek bir mantığı kalmıyor. Honda desek zaten fiyatları yaşlarına göre çok uçuk.

Bu motoru uzun süre deneyimlemis olanların yorumlarını rica ediyorum iyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearlestorm -- 27 Ocak 2026; 22:40:11 >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.