< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Cross yüksek olduğundan mı yoksa suspansiyonda mı bilmiyorum ama o şehir içi taşlarda içeride ses yok, asfalta göre benim sattığım poloda ses ne ise aynısı. Ama şehir içi ondan sessiz. Tabiki senin polo yeni, benim de cross yeni, teknolojik olarak paralel, yol tutuşu kesinlikle polodan daha iyi, aynı yollardan onunla da geçtim defalarca, arabanın tepe noktasını hissedersin sende zaten, bu daha fazlasına olanak sağlıyor, bunda taban genişliği de önemli tabiki.izolasyon da sıkıntı yok. Malzeme kalitesinde tabiki polo önde. Ama diğer yönlerin tamamında tamamen objektif olarak diyorum cross. Adamın malını ne öveyim ama ne de yereyim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezerede -- 24 Ocak 2026; 8:35:7 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Elektrik işine baktım, BYD dolphin baktım, bu paralara hızlı şarj işi yok, en iyisi bu geldi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearlestorm -- 27 Ocak 2026; 22:40:11 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|