Şimdi Ara

2021 TYT Matematik Kaynak Önerileri(12 netten 38 nete)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
4.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İlk girdiğim sene 12 net mezun senesinde 38 nete kadar çıkarabildim.10 net bandında olan arkadaşların hangi kaynakları çözmeliyim veya hangi sırayla çözmeliyim sorusuna bizzat cevap niteliğinde olsun istiyorum bu yazı.
    Yazıyı okumak istemeyip dinlemek isteyenler için kaynak önerileri videomu da izleyebilir
    Kaan Erenyoutube
    2021 TYT MATEMATİK KAYNAK ÖNERİLERİ (345 TYT Matematik Çekilişi 🎁)
    https://www.youtube.com/watch?v=Kbsm_UTbdMQ

Kolay Seviye Kitaplar (4 işlem becerisi olup nerede kullanacağını bilemeyenler için)
    Karekök sıfır (hem işlem pratikliği hem de soru tiplerine yavaştan bir giriş söz konusu)
    Birey A(geometri temeli atmama yardımcı olmuştu,tyt matematik kitabını kullanan arkadaşlarımda iyi bir yol kat etmişti)

Orta Seviye Kitaplar(Bolca pratik yapmış işlem becerisi oturmuş tayfa için)
    345 TYT Matematik(bu kitabın ösym tipi sorularını bütün kitap bittikten sonra dönmüştüm bu taktik inanılmaz verimli olmuştu orta seviyeye almama rağmen ortanın birkaç gömlek üstü sorular mevcut)
    Bilgi Sarmal (pratikliğin ve güzel soruların birleştiği sorularının süreyle çözüldüğünde iyi bir ivme yakalanabileceğini bizzat gördüm)

Zor Seviye Kitaplar
    Acil TYT Matematik (Acilin önceki zorluğunda çok bir eser kalmamış olabilir ama hala bu sınıfa alacak kadar kaliteli sorularını yamana atıcak halimiz yok ufuk açmak için bire bir)
    Apotemi TYT Matematik (bu sene çıkacağını okudum Apotemi kalitesinden ödün vermeyeceği için çıkmadan buraya eklemek çok da uçuk olmaz diye düşündüm)

Çözdüğünüzde verim aldığınız kitapları yazarsanız yazımızı daha da renklendirmiş oluruz.Sevgiler,saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaaneren00 -- 11 Şubat 2021; 14:12:34 >

• Kral burası dh ya full ya 1y hakkın var tavsiye konusu açmak için
    Sen bir de video çekmişsin neyse hayırlı olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • navi markelof N kullanıcısına yanıt
    AHAHAH dimi herkes silikon vadisi tıpçı falan burada
  • up
  • herkes youtuber olmak zorunda değil zorlamayın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • çok iyi bi çekiş tebrikler hocam
  • zaten 2013ten beri yapıyorum bura yeni hesabım instagramada bakmanı tavsiye ederim 130k olur kendisi iyi günler dilerim :)
    kar amacı gütsem main kanalıma atarım zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ayt Matematik 15 Net İçin
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ayrıca instagram da reklam yapmıyorum şu an video yayında diye umarım anlatabilmişimdir iyi günler
  • Berkos21 B kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.