Youtube'da izledim gerçekten kaliteli sorularmış ama öyle abartıldığı gibi 'yapılamayacak' sorular değilmiş. İnsanlar o kadar abartmıştı ki korkarak girdim ama soruların 'abartıldığı kadar' olmadığını gördüm. Belki konuyu Bora Arslantürk hocamdan dinlediğim için zor gelmedi ama gerçekten öyle olduğunu düşünüyorum. Mustafa Yağcı gibi lise matematiğinin dışına çıkan bir hocaya gerek yok. Kazanımlar doğrultusunda konunun mantığını anlatan bir hocadan dinleyince sınav hackleniyor. 2022 türev soruları bekle deli dahi geliyor ulenn. Gaza geldim şunu dinleyip duvarı yumrukluyorum. ![]() İçerde " Sarp " Toygar Işıklı https://www.youtube.com/watch?v=FsY_9cBNnDo |
2021 TÜREV SORULARININ ABARTILMASI

-
-
zordu nokta and virgül
-
gercekten ben de aynisini düsünüyorum cözümlerini gördükce ama kaliteli olduklarini gercegini degistirmez ayrica sinavdayken ilk kez gördügümüz soru tipiydi ve sinav stresi de üzerine eklenince o an daha neler böyle soru mu sorulur diye düsünüyorsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loveofdevils -- 15 Mart 2022; 23:38:57 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
turev soruları zor degıldı zaten bır tane turev sorusu cok zordu
-
kimse çözmek için müfredatın dışında bilgi sahibi olunması gerektiğini iddia etmiyor, ızgaralı türev sorusunu çözebilmek için ortalama, yüzeysel bir çalışma yetmez. sıkı çalışanlar çözdü elbette, çözülemeyecek düzeyde değil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
neredeyse tüm kitaplar kendini yeniledi, bu yılkine benzer sorular ekledi, youtubedaki hocalar sınava benzer tipte soruları bin kez çözmeye başladı bunları çözüp dinleyenler de ee kolaymış diyor. geçen sene sınava girdiğimizde yoktu bunlar o seviyede soruyla hiçbir kaynakta karşılaşmadık şimdi tüm kitaplarda var bu 12. sınıf kerizler de e kolaymış diyor.. bize de anlatan olsa kolaydı hocam sınavda çarpıldık resmen
-
onu sınav anında diyebiliyorsan kolaydır
Boş konu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet hocam haklisiniz kesinlikle ben de aksini iddia etmedim ilk kez gördügümüz soru tipiydi simdi ayni soruyu farkli soru bankalarindan on kez cözmüsümdür umarim bu sene de carpmaz bizi yoksa agir hasarli olucam bu gidisle
bir kez daha çarpılırsak bizim yerleske akıl hastanesi zaten hocam
-
tek bir ihtimali düsünecek kafam kalmadi yasayip görücez
soruları 10 kere çözünce kolay gelir tabi. şimdi kime sorsan kolay der çünkü aşina oldunuz artık.
Şu konuları sınava girip de 35+ yapan insanlar açarsa ciddiye alacağım söz
Nerdeyse 2018 ile aynı sorular bunları çok zor çözemiyorum diyen sınava girmesin
Biraz abartılıyor evet. Aynı tip soru tiplerini piyasanın en kolay fasikül serisi acilin türev fasikulunde bile görmüştüm sınava girmeden önce,ızgara sorusu hariç.
Ama şuanki hazırlananların "oha awk 2021 ayt çoh bæsit leğn" demesi de manipülatif.
Beyler bu seneki ayt sorularını en az 31 tane kurumsal ayt denemesinde , soru bankalarının son testlerinde tekrar tekrar çözdük zaten, yeni soru tipi yazılmadı.
Yani MSÜ TYT AYT çıkmışlarda oturup normal kurumda girdiğiniz denemelerden çok yüksek bile yapabilirsiniz.
Aynı soruyu en azami 5 kez gördünüz zaten.
90larda sürünen adam çıkmış tyt-msülerde 115 bile çıkabilir, gayet normal. Kim bilir o soruları kaç defa test kitabında denemede gördük. O yüzden çıkmışlara tapmayın, kötü ve çalışmaktan uzak olduğunuz zaman kendinizi toplamak için çözün ,şahsi fikrim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Mezun tayfa öfkeli
O iş öyle değil işte.Sınava girdiğinde her ayt denemesinde yaptığın gibi ilk 20 sorunun 17sini çözerek gelmiyorsun türev kısmına.ilk soruları cozemeyince özgüven gelmiyor lti yapmaya.Davulun sesi uzaktan hoş gelir deneyimleyip öğreneceksiniz
sınavdan sonra görüruz bu tipleri %99 balonu patlar
-
Ppde cicaldauyu görünce ciddiye almadım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
neredeyse tüm kitaplar kendini yeniledi, bu yılkine benzer sorular ekledi, youtubedaki hocalar sınava benzer tipte soruları bin kez çözmeye başladı bunları çözüp dinleyenler de ee kolaymış diyor. geçen sene sınava girdiğimizde yoktu bunlar o seviyede soruyla hiçbir kaynakta karşılaşmadık şimdi tüm kitaplarda var bu 12. sınıf kerizler de e kolaymış diyor.. bize de anlatan olsa kolaydı hocam sınavda çarpıldık resmen |
kimse çözmek için müfredatın dışında bilgi sahibi olunması gerektiğini iddia etmiyor, ızgaralı türev sorusunu çözebilmek için ortalama, yüzeysel bir çalışma yetmez. sıkı çalışanlar çözdü elbette, çözülemeyecek düzeyde değil
|
bir kez daha çarpılırsak bizim yerleske akıl hastanesi zaten hocam |
soruları 10 kere çözünce kolay gelir tabi. şimdi kime sorsan kolay der çünkü aşina oldunuz artık.
|
Şu konuları sınava girip de 35+ yapan insanlar açarsa ciddiye alacağım söz
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X