< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
2021 tayfa fena

-
-
Up
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam benim çevremde öyle sebebi ise şu bu sn hakikatrn nitelikli olup da bu senenin aziziliğine uğrayan çok fazla öğrenci var 6100 den kezuna bırakıp 27 bine gerileten ve benim gibi 19 binden bırakıp gerileten arkadaşlarım var yani bu sene öğrenciui seçemedi ösym ha giden gitti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de fark ettim , bu yıl all star olacak gibi
başladık yine
-
Senelik konu açılmış
her sene aynı terane bıkın be kardeşim
her sene öğrenci kalitesi artıyor bu gerçek bu sene all star diyoruz benimde 3. girişim çok net belli
-
1-2 aya mezuna kalma konuları da açılmaya başlar. Forumun periyodu yerinde yine.
sen 2022yi gör kanka bekle :dd
-
Her sene aynı şey diyip duruyorsunuz da 2020 sınav sonuçları için de söylediniz bunu.Her sene 2010 2010 diyorsunuz ama gelmiyor gelmeyecekte falan.Ama 2020 naptı? 2010'u ikiye katladı. 2021 yks 2015'ten bile zor gelse sıralamalar anca 2010 gelir.
-
kanka ösym elemek isterse sınavda kağıda bakarsın uzun bi süre
-
yok bunlarda teoglu ben lgs tayfadan korkardım ama
-
2022 tayfa 2021 tayfadan daha çok çalışıyor onlar daha fena 2021 tayfaya tek tavsiyem mezuna sakın kalmayın. Bir çocuk var mezun olduğum okulda eleman sol eliyle yazmayı öğrenmiş daha fazla soru çözmek için eli yorulunca.
-
Şu " tayfa" kelimesi kadar leş , tiksindirici bi kelime görmedim . Gri koç mu ortaya attı bu lafı.
-
Peki.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
1-2 aya mezuna kalma konuları da açılmaya başlar. Forumun periyodu yerinde yine.
|
Senelik konu açılmış
|
kanka ösym elemek isterse sınavda kağıda bakarsın uzun bi süre |
her sene aynı terane bıkın be kardeşim
|
başladık yine |
Benzer içerikler
- clash royale emoji anlamları
- kitapyurdu güvenilir mi
- koç anadolu bursiyerleri
- nesibe aydın fiyat 2025
- askeri doktor nasıl olunur
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X