Şimdi Ara

2021 Spring Anime leş gibi geçmesi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İzlediğim bir tek 'Nanatsu no Taizai: Fundo no Shinpan' var onu da hikayenin sonu için izliyorum, animasyon namına bir şey de yok.

En son işte netflix Yasuke çıktı bunun dışında her şey çocuklar için gök kuşağı gibi tam bi 0-6 misali..

• 1.Boku no Hero Academia 5th Season

2.Fumetsu no Anata e

3.Hige wo Soru. Soshite Joshikousei wo Hirou.

4.Ijiranaide, Nagatoro-san

5.Kyuukyoku Shinka shita Full Dive RPG ga Genjitsu yori mo Kusoge Dattara

6.Mairimashita! Iruma-kun 2nd Season

7.Nanatsu no Taizai: Fundo no Shinpan

8.Osananajimi ga Zettai ni Makenai Love Comedy

9.Sentouin, Hakenshimasu!

10.Tokyo Revengers

11.Isekai Maou to Shoukan Shoujo no Dorei Majutsu Ω

Güncel olarak bunları izliyorum. İçlerinde beni çok sıkan olmadı(boku no hero hariç). Ciddi bir şeyler arıyorsanız Fumetsu no Anata e ile Tokyo revengers a bakmanızı öneririm. Nanatsuyu bende hikaye bitsin diye izliyorum bu arada. Son sezon çok kötü izlenecek bir tarafı yok. En azılı nanatsu fanı bile illallah etmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ainz Ooal Gown -- 30 Nisan 2021; 1:18:37 >
  • İzlenecek o kadar çok eski anime var ki çok da umursamadım açıkçası. Zaten özellikle ilgimi çekmedikçe güncel anime takip etmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 30 Nisan 2021; 8:0:36 >
  • Bakuten!! isimli animeye başlamak isteyen filan varsa şimdiden söyleyeyim, başlamayın arkadaşlar. Klasik, hep aynı konu olan, her zaman ki gibi aşık olunan bir kızın olduğu yine diyorum klasik bir spor animesi.

To your eternity(fumetsu no anate) izlemedim daha ama çok övüyorlar.

bnha ilk sezon güzel diğerleri çöp.

En iyisi yine eski seriler ya açın katekyo hitman reborn veya yugioh izleyin .d

bu arada anime sektörü yavaş yavaş para işine döndü adam gibi anime kalmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzleyecek hiçbir şey bulamadıysanız animasyonları denemekte fayda var

• Ginga Eiyuu kullanıcısına yanıt

Doğru diyorsun hocam. R&M ve Avatar başlanması gereken seriler. başlayacağım 2021 Spring Anime leş gibi geçmesi.. 

• Rick and Morty yetişkin animasyonu, bizim seinenler gibi 2021 Spring Anime leş gibi geçmesi.. Avatar her yaşa gider.

Justice League ve devamı Justice League Unlimited de güzel.

90'larda yapılmış batman, spider man, x-men animasyonları da en az ortalama bir anime kadar iyi, bunları çocukken tv'de izlerdim tekrar izledim yine sardı 2021 Spring Anime leş gibi geçmesi.. 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ginga Eiyuu

İzleyecek hiçbir şey bulamadıysanız animasyonları denemekte fayda var

Evet, bahar 2021 sezonu çok yavan. Fakat bunun sebebi öncelikle koronavirüs süreci, sonrasında da o sezonu sürükleyecek sayıda bilimkurgu/mecha animesi olmaması. Bu türleri seversiniz, sevmezsiniz, o ayrı konu Ama her sezon illa isekai'ler, çöpten ecchi'ler, güldürmeyen komediler yada moe slice of life'lar çıkabiliyorken bilimkurgu/mecha seriler stüdyo için hazırlık ve bütçe gerektiren işler. Bilimkurgu/mecha serilerinin sayıca kalabalıkta olduğu yıllara yeniden gözatarsanız o yıllarda başka türlerden de şu an bile hatırlanabilecek pek çok seri yapıldığını göreceksiniz. Genel olarak her sene yavan geçen yaz sezonlarının yavanlığı da bu dediğim sebebe dayanıyor.

İzleyecek anime bulamıyorsanız 2000'lerin izlemediğiniz anime'lerini izleyin, oradan da mı izleyecek şey bulamadınız, 90'lar anime'lerini, oradan izleyecek birşey bulamazsanız 80'ler anime'leri izleyin. İlla isim mi istiyorsunuz, Osamu Dezaki'nin, Takayuki Kanda'nın, Ryousuke Takahashi'nin, Yoshiyuki Tomino'nun yada Leiji Matsumoto'nun animelerinden rastgele birini açın izleyin, aydınlanma yaşarsınız resmen.

"İzleyecek anime bulamıyorsanız animasyon izleyin" demenin bana göre "Karakterlerin I'll kill you demesinin yasak olduğu, tabancalardan yada makineli tüfeklerden kadraj içindeki kimseyi vuramayan lazerler sıkıldığı, hikaye anlatımı yada kompleks karakter yaratma diye bir doğru düzgün olmadığı seriler öneriyorum" demenin bir farkı yok. Evet, Bojack Horseman, Starship Troopers Roughnecks, Exosquad ve Clone Wars gibi serileri çok severim, ama genel olarak Anime'lerin sunduklarının %1'ini bile tam olarak tecrübe etmemişken o dosyayı komple kapatmak -bence- yapılabilecek tek tabirle çok büyük bir hata olur.

Edit: Mezardan çıkıp da bana bunu yazdırdınız ya, neyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akuma_Blade -- 2 Mayıs 2021; 11:14:52 >

• Akuma_Blade kullanıcısına yanıt

Zaman geçirmelik çerezlik bir şeyler olsun diye yazmıştım senpai, dosyayı kapatmak değil de ara vermek amacıyla.

• Artık animeleri Naruto, Bleach ve One Piece'den ibaret sanmıyorum, Akuma-sama sayesinde :D

• Akuma_Blade kullanıcısına yanıt

Şöyle bir mecha animesi çıksada izlesek yaw 2021 Spring Anime leş gibi geçmesi.. 2021 Spring Anime leş gibi geçmesi.. 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.