< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Çok fazla detay yok. Yabancı sitelerde görselleri paylaşılır yakında. |
|
Hocam soğutucu var ama bu sefer parlaklık artmış.düşük parlaklıkta verimli olabilir ama gaza gelip parlaklık açarsan burn in riski devam ediyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spitz -- 8 Ocak 2021; 23:34:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2 yıldır problem yaşamadım af9 ile hocam o paralara cıkıp gece film oyun seven biri kesinlikle oled almalı xh95 de var gece oled i aratıyor yanıkdan cekinen bence mini led i beklemeli samsung neo qled kumandasıyla paneliyle adamlar yogun calışmış darısı sony nin başına bende a90j yi merak ediyorum bakalım fiyat nasıl olucak < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
koskoca Sony yeni bir işlemci üretip, 2 adet hdmi soketinin maliyetine kaldıysa yanmış o zaman, zaten miniLED e de geçmiyor. büyük bir ihtimalle eski HDCP 2.2 yi kullandılar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Rog claymore,G502 PROTEUS SPECTRUM,Sony PlayStation Platinum Headset ViewSonic VX2776 4K& HP 24 ea PS5 PHYSICAL EDITION //XBOX SERIES S &XBOX Wireless Controller Shock Blue(9th Gen) // FUTURE IS HERE/Gamepass Ultimate User (24/11/2023) Crossland X |
|
|
hocam mini led samsung ve tcl de var sadece sanırım üst serilerde oled in maliyet düştü haliyle mini led e gecmesi mantıksızdı oled i ezicek olan microled oda maliyeti üretimi zor diyolar gelmesi sony de para kazanmak icin led e devam ediyor elinde kral oled i var zaten işlemci cok üstünde duruyolar farklı cok iyi olabilir ama her tv ye koyması ilkkez yaptıgı bişey insan düşünüyor iyimi die xh90 da düşük işlemci koymanın hata oldugunu gördü bu bu kez bu hataya düşmiyim diyordur belki görücez x95j nin gelicegini sanmıyorum belki yıl sonuna dogru xh95 bile magazalara düşmedi bu yıl ikizi x93j gelir 95 gelmez die tahmin ediyorum gelsede o paralar artık günah normal yayın icin zirve 93j olmalı filmci icin zaten mini led i ezicek microled e cok yakın a90j si var < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daniel Craig -- 12 Ocak 2021; 21:45:34 > |
|
emektar xf9005 den sadece işlemci farkı mı var bu serilerin panel yine fald panel sound ile işim yok ses sistemi kullanıyorum hoş arada 6000 fark var fullhd 4k gibi bir sıcrama olmadığı sürece katlanılacaak bir maliyet olduğunu düşünmüyorum en azından benim için |
|
|
|
|
Geliştirilmiş local dimming kararını doğru buluyorum maliyet açısından olumlu bir karar ve samsung mini led ile 9 seri sony ledlerin karşılaştırılmalarında özellikle dynamic range ve efekti kayıpsız siyah seviyesinde bir fark ortaya koyamayacağına emin gibiyim... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|